Slušate: Dodir noći

Pesma: Oliver Dragojević - Ako izgubim tebe

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Oliver Dragojević - Ako izgubim tebe
    2. Oliver Mandić - Pitaju me pitaju
    3. Idoli - Malena
    4. Bijelo dugme - Padaju zvijezde
    5. YU Grupa - Mornar
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Suzana Lukić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 17. april - 1 - Dodir noći
    3. 17. april - 2 - Dodir noći
    4. 17. april - 3 - Dodir noći
    5. Suzana Lukić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Omiljeni kolač: Trileće Omiljeni kolač: Trileće

    Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.

    Popularne kupus kifle Popularne kupus kifle

    Kupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.

  • Zdravlje
    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

    Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina

    Proteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite

    U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.

    Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite

    Najverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.

  • Preporučujemo
    Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera? Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?

    Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.

    Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera

    Sa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 120.42 121.27 122.12
    USD 109.33 110.10 110.87
Zvezde
  • Povratak magiji: Novi trejler Fantastičnih zveri Povratak magiji: Novi trejler Fantastičnih zveri

    Autorka Dž.K. Rouling vraća nas u najpoznatiji svet čarobnjaka i magije u novom filmu Fantastične zveri: Tajne Dambldora.

  • Raritetna izdanja Gileta i Električnog orgazma od danas dostupna za publiku Raritetna izdanja Gileta i Električnog orgazma od danas dostupna za publiku

    Srđan Gojković Gile, poznat kao frontmen grupe Električni orgazam, će pod okriljem izdavačke kuće Mascom reizdati dva raritetna izdanja, albume Muzika za film TV i muzej i Živo i akustično. Oba izdanja biće dostupna na CD-u kao i na svim striming servisima od danas, 10. decembra.

  • Zvonko Bogdan se u Kombank dvorani vratio tradiciji Zvonko Bogdan se u Kombank dvorani vratio tradiciji

    Bard panonske šansone Zvonko Bogdan sinoć se, posle nekoliko godina pauze, na trijumfalan način vratio tradiciji održavanja jesenjih beogradskih koncerata. Publika, raspoložena da još jednom sa njim i sa, kako je rekao, najboljim vojvođanskim tamburašima iz orkestra RT Vojvodina, zaplovi kroz setne note, od prvog njihovog takta se prepustila čaroliji kakva joj je, evidentno, nedostajala u prethodnom periodu.

  • Ovacije na premijeri filma Nije loše biti čovek Dušana Kovačevića Ovacije na premijeri filma Nije loše biti čovek Dušana Kovačevića

    Novi Film Dušana Kovačevića “Nije loše biti čovek” premijerno je prikazan 7. decembra u Kombank dvorani i bioskopu Cineplexx Galerija. Zbog velikog interesovanja i rasprodatih karata dve nedelje pred premijeru, iste večeri organizovana je i dodatna projekcija u Sali 6 Kombank dvorane. Nakon projekcija, publici su se uz ovacije i gromoglasne aplauze poklonili reditelj, glumci i ekipa filma.

  • Aleksandar Madžar nastupa na Kolarcu Aleksandar Madžar nastupa na Kolarcu

    Četvrti koncert pijaniste Aleksandra Madžara iz ciklusa Betovenove sonate biće održan 20. decembra 2021. godine u 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine sa programom od 25. novembra.

  • Jelena Tomašević: Želim publici da podarim nezaboravno veče Jelena Tomašević: Želim publici da podarim nezaboravno veče

    Povodom solističkog koncerta koji će posle dve godine održati 22. decembra u Beogradu u Kombank Dvorani, jedna od najboljih regionalnih pop pevačica Jelena Tomašević danas je koncert i zvanično najavila na press konferenciji u Klubu Lisabon.

  • Koncert Željka Samardžića u Kombank dvorani Koncert Željka Samardžića u Kombank dvorani

    Proslavljeni pevač Željko Samardžić održaće beogradski koncert 24. decembra u 20 časova u Kombank dvorani.

  • Iron Maiden u Beogradu: Počela prodaja ulaznica Iron Maiden u Beogradu: Počela prodaja ulaznica

    Najtraženiji hevi metal bend Iron Maiden će 24. maja 2022. godine u beogradskoj Štark Areni prirediti nezaboravan spektakl, a prodaja ulaznica je počela danas, 6. decembra preko online servisa i na svim prodajnim mestima tickets.rs po cenama od 3900 do 6900 dinara.

  • Hali Beri dobitnica People’s Choice nagrade Hali Beri dobitnica People’s Choice nagrade

    Kanal E! je najavio da je Oskarovka, rediteljka i producentkinja Hali Beri dobitnica nagrade „The Peoples Icon“ ovogodišnjeg People’s Choice Awards-a.

  • Seks i grad: Pogledajte novi trejler Seks i grad: Pogledajte novi trejler

    Ljubitelji TV serije Seks i grad nestrpljivo očekuju emitovanje novog poglavlja u kome će ponovo moći da vide Saru Džesiku Parker, Sintiju Nikson i Kristin Dejvis, bubući da je izvesno da se lik Samante u tumačenju Kim Katral ne pojavljuje u novom serijalu.

  • S.A.R.S. : Na koncertu premijera pesme S.A.R.S. : Na koncertu premijera pesme

    Press konferencija povodom koncerta sastava SARS u beogradskoj Kombank Dvorani održana je u Klubu Lisabon, kultne Dvorane. Solo koncert koji će sedmočlana ekipa imati posle šest godina i čuvenog nastupa u Hali sportova, najavio je frontmen i vokal benda Žarko Kovačević uz podršku Nebojše Pavlovića (truba) i Milan Jejina (bubanj ).

  • Najnovije arthaus ostvarenje Vesa Andersona na velikom platnu Najnovije arthaus ostvarenje Vesa Andersona na velikom platnu

    Film „Тhe French Dispatch“, novo ostvarenje Vesa Andersona će od četvrtka, 2. decembra, biti u bioskopima širom Srbije.