Slušate: Muzički mix

Pesma: Oliver Mandić - Nije za nju

Muzički mix
Naxi Radio
Zvezde
  • Gabi Novak snimila duet Gabi Novak snimila duet

    Pjesma je naziv novog singla u kojem je regionalna muzička diva Gabi Novak snage udružila sa Anom Opačak, a dve dame dale su emotivnu interpretaciju.

  • Anđelina Džoli, Selma Hajek, Skarlet Johanson u najnovijim Marvelovim naslovima Anđelina Džoli, Selma Hajek, Skarlet Johanson u najnovijim Marvelovim naslovima

    Obeležavajući godišnjicu prikazivanja filmova na velikom platnu - "Osvetnici: Rat beskraja" iz 2018. i "Osvetnici: Kraj igre" iz 2019, studio MARVEL objavio je video prikaz najavljujući datume prikazivana predstojećih ostavrenja, nagoveštavajući time i povratak velikom platnu i fantastičnom bioskopskom doživljaju Marvelovih filmova.

  • Film Olega Novkovića premijerno na FEST-u Film Olega Novkovića premijerno na FEST-u

    Novi film proslavljenog reditelja Olega Novkovića Živ čovek premijerno će biti prikazan na ovogodišnjem Festu u subotu 8. maja u 19 časova u Kombank Dvorani.

  • Veliki povratnici: Komedija koja je okupila sjajnu glumačku ekipu Veliki povratnici: Komedija koja je okupila sjajnu glumačku ekipu

    Od četvrtka, 6. maja, u domaće bioskope stiže komedija "Veliki povratnici" sa sjajnom glumačkom ekipom na čelu sa Robertom De Nirom, Morganom Frimanom i Tomijem Li Džounsonom.

  • Nikola Čuturilo objavio novu pesmu i spot Nikola Čuturilo objavio novu pesmu i spot

    Nikola Čuturilo, rock muzičar predstavio je novu pesmu naziva Sanjam te, kao i spot.

  • Preminuo klavijaturista i kompozitor Aleksandar Banjac Preminuo klavijaturista i kompozitor Aleksandar Banjac

    Klavijaturista i kompozitor Aleksandar Banjac iznenada je preminuo u 45. godini, a kolege se posle vesti o smrti opraštaju od poznatog muzičara, piše RTS.

  • Spilbergova Priča sa zapadne strane Spilbergova Priča sa zapadne strane

    Kompanija 20th Century Studios objavila je prvi trejler za novu filmsku adaptaciju mjuzikla "Priča sa zapadne strane" (West Side Story), proslavljenog američkog reditelja Stivena Spilberga, dobitnika najviših priznanja među kojima i prestižnu nagradu Oskar (Spasavanje redova Rajana, Šindlerova lista).

  • Beogradski pobednik za Radeta Šerbedžiju Beogradski pobednik za Radeta Šerbedžiju

    Na održanoj konferenciji za medije povodom 49. Međunarodnog filmskog festivala - FEST, otkriveno je da su ovogodišnji dobitnici nagrade Beogradski pobednik Rade Šerbedžija, glumac, Puriša Đorđević, reditelj i Miljen Kljaković Kreka, scenograf.

  • Muzikon i Stefan Milenković u Botaničkoj bašti Muzikon i Stefan Milenković u Botaničkoj bašti

    Orkestar Muzikon i Stefan Milenković će 16.5.2021. u 17h u Botaničkoj bašti održati koncert naziva Čajanka.

  • Oskari za Hopkinsa i MekDormandovu Oskari za Hopkinsa i MekDormandovu

    Ovogodišnja dodela Oskara održana je sinoć, a među nagrađenima su i glumačke legende Entoni Hopkins i Frensis MekDormand koji su osvojili nagrade za glavnu mušku, odnosno glavnu žensku ulogu.

  • Novi film Marion Kotijar otvara festival u Kanu Novi film Marion Kotijar otvara festival u Kanu

    Drama i mjuzikl Anet, šesto igrano ostvarenja francuskog scenariste i reditelja Leosa Karaksa, otvara 74. Međunarodni filmski festival u Kanu koji će se održati od 6. do 17. jula.

  • The Frajle nastavljaju kao trio The Frajle nastavljaju kao trio

    Proslavljeni novosadski kvartet, The Frajle u budućnosti će karijeru nastaviti kao trio, jer je jedna od članica Marija Mirković odlučila da napusti grupu.