Slušate: Dodir noći

Pesma: Novi Fosili - Bilo mi je prvi put

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Novi Fosili - Bilo mi je prvi put
    2. Nina Badrić - Sanjam Da Smo Skupa Mi
    3. Piloti - To je sudbina
    4. Zdravko Čolić - Tvoje oči
    5. Djordje Balašević - Portret Mog Zivota
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. april - 1 - Dodir noći
    2. 25. april - 2 - Dodir noći
    3. 25. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Četvrtak - Mojih 50
    5. 24. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Tart sa čokoladom i malinama Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Testenina sa tikvicama i slaninom Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Zdravlje
    Sve prednosti vitamina C Sve prednosti vitamina C

    Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.

    Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska

    Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

    Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor? Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?

    Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.

  • Preporučujemo
    Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta

    Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.

    Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova

    Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 118.79 119.63 120.47
    USD 108.49 109.25 110.02
Zvezde
  • Van Gogh: Koncerti krajem aprila Van Gogh: Koncerti krajem aprila

    BitefArtCafe sa ponosom najavljuje dva intimna koncerta grupe Van Gogh koji će se održati 26. i 27. aprila.

  • Snežana Petrović ovogodišnja dobitnica nagrade Momo Kapor Snežana Petrović ovogodišnja dobitnica nagrade Momo Kapor

    Zadužbina „Momo Kapor“ dvanaestu godinu zaredom dodeljuje nagrade za književnost i ostvarenja u likovnoj umetnosti, a Snežana Petrović šesta je dobitnica nagrade za likovnu umetnost.

  • Džejmi Oliver nas uči štednji u novom kulinarskom serijalu Džejmi Oliver nas uči štednji u novom kulinarskom serijalu "Jeftinije kuvanje"

    Jedan od najpoznatijih TV kuvara na svetu, nagrađivani šef kuhinje Džejmi Oliver zadao je sebi novi zadatak. U kulinarskoj emisiji “Džejmi Oliver: Jeftinije kuvanje”, koja se na kanalu 24KITCHEN premijerno emituje 3. aprila, ponedeljkom u 13:00h, on će pripremati obroke od sastojaka koji koštaju manje od jedne funte po porciji (približno 134,00 RSD).

  • Yu Grupa - Trenutak sna najbolji film na 70. Martovskom festivalu Yu Grupa - Trenutak sna najbolji film na 70. Martovskom festivalu

    Film „Yu Grupa - Trenutak sna“ autora Darka Lungulova osvojio je Grand Prix, kao i dve strukovne nagrade za najbolju montažu i dizajn zvuka na 70. Martovskom festivalu u Beogradu.

  • Bajaga i Instruktori: Dva koncerta u Bitefartcafe-u Bajaga i Instruktori: Dva koncerta u Bitefartcafe-u

    Bajaga i Instruktori, obradovaće beogradsku publiku intimnim koncertima u klubu BitefArtCafe 29. i 30. marta.

  • Crvena jabuka: Pop-rock talas koji ne prolazi Beograđane Crvena jabuka: Pop-rock talas koji ne prolazi Beograđane

    Posle tačno godinu dana od poslednjeg nastupa u mts Dvorani, legendarna grupa Crvena jabuka sinoć je održala prvi od tri zakazana koncerta ovog marta u mts Dvorani.

  • Željko Samardžić na turneji u Americi Željko Samardžić na turneji u Americi

    Željko Samardžić koncertom u Njujorku 4. marta započeće prvi deo američke turneje.

  • Trenutak sna: Priča o porodici i muzici Trenutak sna: Priča o porodici i muzici

    Film Yu Grupa - trenutak sna reditelja Darka Lungulova večeras, 2. marta u mts Dvorani u okviru 51. FEST-a biće premijerno prikazan. Dragi Jelić, vokal i gitarista "YU Grupe" uoči premijere za Naxi govori o procesu snimanja filma, ističe važnost zajedništva i porodice, a radom na novom albumu potvrđuje činjenicu da su doslednost i kontinuitet u radu preduslov za dugovečnost i uspeh.

  • Novi film Pjera Žalice pred festivalskom publikom Novi film Pjera Žalice pred festivalskom publikom

    Publika 51. FEST-a imaće priliku da pogleda ostvarenje "Praznik rada" Pjera Žalice, proslavljenog scenariste, reditelja, producenta i montažera.

  • Hauser: Prvi solo nastup u Štark Areni Hauser: Prvi solo nastup u Štark Areni

    Stjepan Hauser je prošle godine započeo svoju dugo očekivanu, prvu svetsku solo turneju - "Rebel with a Cello", u okviru koje će 24. oktobra nastupiti i u beogradskoj Štark Areni.

  • Omaž Feliniju i proslava filmske umetnost: Počeo je 51. FEST Omaž Feliniju i proslava filmske umetnost: Počeo je 51. FEST

    51. FEST svečano je otvoren večeras u Velikoj sali mts Dvorane uručenjem Beogradskog pobednika za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti Lordanu Zafranoviću, proslavljenom reditelju i Dobrivoju Tanasijeviću - Den Tani, producentu.

  • Scorpions u Beogradu 25. juna Scorpions u Beogradu 25. juna

    Čuvena rok grupa Scorpions održaće ekskluzivni koncert u Beogradu 25. juna u Štark Areni! Nakon pet godina od prethodnog spektakularnog nastupa u Beogradu na istom mestu, i posle brojnih poziva fanova, Scorpions su odlučili da prošire već ugovorenu turneju i da za publiku Balkana dodaju ovaj jedan koncert upravo u Beogradu!