Slušate: Dodir noći

Pesma: Tijana Bogicevic - Hajde Onda Nista

Dodir noći
Naxi Radio
Zvezde
  • Povratak serije Seks i grad? Povratak serije Seks i grad?

    Ljubitelji popularne serije Seks i grad, nakon dva filma koji su snimljeni pored serije, imaju još jedan razlog za slavlje - najavljene su nove epizode serije koja je postala deo popularne kulture.

  • Pogledajte prvi insert filma Dara iz Jasenovca Pogledajte prvi insert filma Dara iz Jasenovca

    Prvi insert iz filma „Dara iz Jasenovca“ reditelja Predraga Antonijevića danas je i zvanično objavljen, označavajući uvertiru u američku distribuciju filma koja počinje za manje od mesec dana, tačnije 05. februara. Istovremeno, insertom se najavljuje i premijera filma u Beogradu, koja je simbolično zakazana za 22. april, datum kojim se obeležava 76 godina od proboja poslednjih zarobljenika iz logora Jasenovac. Nakon beogradske premijere 22. aprila, film će se naći u bioskopima širom Srbije.

  • I u Novoj godini sa Lanetom Gutovićem I u Novoj godini sa Lanetom Gutovićem

    Bard srpskog glumišta, Milan Lane Gutović i u Novoj godini nastavlja da svojim predstavama okuplja i oduševljava publiku.

  • Brajan Mej: Mirisna nota za očuvanje divljine Brajan Mej: Mirisna nota za očuvanje divljine

    Brajan Mej, engleski muzičar, pevač, tekstopisac, najpoznatiji kao gitarista legendarne grupe Queen, rešio je da u Novoj godini predstavi svoju mirisnu notu.

  • Odložena dodela Gremi nagrada Odložena dodela Gremi nagrada

    Svetski mediji izvestili su da je usled predostrožnosti te straha od još jednog talasa i širenja virusa Covid 19 odložena svečana dodela nagrada američke Akademije za diskografsku umetnost i nauku.

  • Ivan Mihailović u sinhronizaciji adaptacije čuvenog stripa Ivan Mihailović u sinhronizaciji adaptacije čuvenog stripa

    Na nedavno održanom 16. KIDS FEST-u, najpoznatijem dečijem filmskom festivalu na ovim prostorima prikazana je sinhronizovana uzbudljiva animacija "Jakari i veličanstveno pero" (Yakari) o neverovatnom dečaku koji spoznaje govor životinja i čini ih svojim prijateljima, a koja će od subote 9. januara pretpremijerno biti prikazana u salama domaćih bioskopima. Mladi glumci, domaćoj javnosti već poznati po igranim ostvarenjima, Kristina Kika Jovanović ("Reži") i Ivan Mihailović ("Vojna akademija", "Balkanska međa" i dr.) pozajmili su glasove u ovoj adaptiranoj priči zasnovanoj na poznatom francusko-belgijskom stripu.

  • Vasil Hadžimanov uz Stefana Milenkovića na Dočeku 7529. Vasil Hadžimanov uz Stefana Milenkovića na Dočeku 7529.

    U okviru Dočeka 7529, Stefan Milenković i novosadski kamerni orkestar, Camerata Academica, ugostiće veliko ime džez muzike, pijanistu i kompozitora, Vasila Hadžimanova. Nastup vrsnih muzičara predstavlja jedinstven događaj u pripremi Novog Sada za titulu Evropske prestonice kulture. Hadžimanov će se Milenkoviću pridružiti u izvedbi numera „Preko brda, preko brega” i „The Christmas Song”, a ceo koncert publika će moći da isprati 13. januara u 20 sati, kako onlajn, putem platforme visitns.rs, tako i na Drugom programu Radio-televizije Srbije, navodi se u zvaničnom saopštenju.

  • Predstavljen trejler novog filma o Vitni Hjuston Predstavljen trejler novog filma o Vitni Hjuston

    Dokumentarac Whitney Houston & Bobbi Kristina: Didn’t We Almost Have It All, govori o životu proslavljene pevačice Vitni Hjuston i njene ćerke Bobi Hjuston, a publika može pogledati prvu najavu ovog ostvarenja.

  • Knjiga o Siniši Mihajloviću Knjiga o Siniši Mihajloviću

    Siniša Mihajlović je, bez sumnje, jedan od najvećih srpskih sportista svih vremena, fudbaler koji je stekao svetsku slavu i poštovanje navijača, saigrača i svih zaljubljenika u sport. Pokazao se kao veliki čovek, šampion i borac. Knjiga Siniša, moj otac, nastala iz vizure njegove ćerke Viktorije, predstavlja zalog za generacije koje stasavaju.

  • Tamara Aleksić kao Doroti Tamara Aleksić kao Doroti

    Dogodovštine Doroti iz voljene filmske adaptacije romana L. Frenka Brauma Čarobnjak iz Oza nadaleko su poznate generacijama, a sada, mnogo godina kasnije njena unuka i imenjakinja prolazi, po istoimenoj zemlji kroz neke nove i uzbudljive avanture. Sinhronizovana animacija "Fantastični povratak u Oz", od četvrtka, 24. decembra naći se u bioskopima širom Srbije. U ulozi Doroti našla se glumica Tamara Aleksić. Glasove pozajmili i glumci Nenad Stojmenović, Ljubomir Bulajić, Đorđe Stojković, Đurđina Radić, Pavle Jerinić, Kristina Kika Jovanović, Mladen Sovilj i drugi.

  • Kako je izgledao koncert Darka Rundeka pre 20 godina? Kako je izgledao koncert Darka Rundeka pre 20 godina?

    Muzičar Darko Rundek prve samostalne koncerte u postpetooktobarskoj Srbiji održao je pre dve decenije 20. i 21. decembra u rasprodatom Studentskom kulturnom centru i zbog izuzetnog interesovanja publike 22. decembra 2000. godine u ispunjenoj Hali sportova u Beogradu. Povodom 20 godina od prvog predstavljanja nekadašnjeg frontmena Haustora u solo izdanju pred publikom u Srbiji, u organizaciji Long Play-a, sada je objavljen snimak živog izvođenja pesme “Grane smo na vjetru” iz SKC-a.

  • Stihovi Emine Jahović sada i kao Viber stikeri Stihovi Emine Jahović sada i kao Viber stikeri

    Viber stikeri inspirisani pesmama pop pevačice Emine Jahović od danas su dostupni svim korisnicima.