Slušate: Dodir noći

Pesma: Bajaga - Iza nas

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Bajaga - Iza nas
    2. Novi Fosili - Bilo mi je prvi put
    3. Nina Badrić - Sanjam Da Smo Skupa Mi
    4. Piloti - To je sudbina
    5. Zdravko Čolić - Tvoje oči
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. april - 1 - Dodir noći
    2. 25. april - 2 - Dodir noći
    3. 25. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Četvrtak - Mojih 50
    5. 24. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Tart sa čokoladom i malinama Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Testenina sa tikvicama i slaninom Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Zdravlje
    Sve prednosti vitamina C Sve prednosti vitamina C

    Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.

    Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska

    Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

    Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor? Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?

    Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.

  • Preporučujemo
    Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta

    Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.

    Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova

    Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 118.79 119.63 120.47
    USD 108.49 109.25 110.02
Zvezde
  • Odložen dolazak Jana Fabra u Beograd Odložen dolazak Jana Fabra u Beograd

    Gostujuća predavanja Jan Fabra i tima predavača Trablejn trupe Ivane Jozić, Stelle Höttler i Pietra Quadrino koja su bila zakazana od 26. oktobra ove godine, zbog trenutne epidemiološke situacije pomerena su za drugi termin koji će naknadno biti objavljen, saopštava Institut za umetničku igru.

  • Eurovision on top objavio vest o nagradama Naxi radija Zdravku Čoliću Eurovision on top objavio vest o nagradama Naxi radija Zdravku Čoliću

    Prestižni portal Eurovision on top koji promoviše muzičke vesti i zvezde iz cele Evrope, preneo je vest da je Zdravko Čolić, velikan regionalne muzičke scene, primio dve nagrade Naxi radija, među kojima je i najznačajnija radijska nagrada u našoj zemlji - Naxi Zvezda za sva vremena, a koja svedoči o njegovoj neprolaznosti i popularnosti širom bivše Jugoslavije.

  • Otvorena ižložba slika Bisere Veletanlić Otvorena ižložba slika Bisere Veletanlić

    Sinoć je u Centru za kulturnu dekontaminaciju otvorena izložba likovnih radova Bisere Veletanlić, koja će za posetioce biti otvorena do 20. oktobra.

  • Belan slavi Đavole u Beogradu Belan slavi Đavole u Beogradu

    Muzičar Neno Belan & njegovi Fiumens 10. i 11. novembra (20:00) u Kombank dvorani u Beogradu održaće koncert posvećen pesmama Đavola, povodom 35 godina od izlaska prvog singla legendarne splitske grupe. Belan svira Đavole u okviru koncertnog serijala promoterske kuće Long Play "Pod maskama".

  • Zvezda Mućki samo u Cineplexx bioskopima Zvezda Mućki samo u Cineplexx bioskopima

    Dokumentarni film Bojsi u Beogradu, u kojem je glavna zvezda Džon Čelis, publika će moći od četvrtka, 15. oktobra da pogleda samo u Cineplexx bioskopima.

  • Amira Medunjanin u rasprodate tri Kombank dvorane Amira Medunjanin u rasprodate tri Kombank dvorane

    Umetnica svetskog glasa Amira Medunjanin održaće koncerte 10, 11. i 12. oktobra (20:00) u rasprodatoj Kombank dvorani, gde će prvi put pred beogradskom publikom nastupiti u pratnji vrsnog harmonikaša i klarinetiste Mustafe Šantića, jednog od osnivača Mostar Sevdah Reunion-a, saopštava Long Play.

  • 50 godina od izlaska albuma Led Zeppelin III 50 godina od izlaska albuma Led Zeppelin III

    ROCKTOBER obeležava 50 godina od izlaska albuma „III“ grupe Led Zeppelin. Reč je o izdanju koje predstavlja prelomni momenat u diskografiji ove kultne grupe.

  • Pogledajte spot za naslovnu numeru novog filma o agentu 007 Pogledajte spot za naslovnu numeru novog filma o agentu 007

    Bili Ajliš, jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, februara ove godine predstavila je zvaničnu naslovnu numeru za predstojeći film o Džejmsu Bondu, „No Time To Die“.

  • Amira Medunjanin pozdravlja beogradsku publiku Amira Medunjanin pozdravlja beogradsku publiku

    Pevačica Amira Medunjanin poručila je u video poruci fanovima da se "neizmjerno raduje" dolasku u Beograd za koncerte koje će održati 10, 11. i 12. oktobra (20:00) u Kombank dvorani.

  • Još jedan novi aranžman velikog hita Još jedan novi aranžman velikog hita

    Bajaga i Instruktori uspešno promovišu novi album Ovaj svet se menja, a danas je publika imala priliku da premijerno čuje novu verziju pesme Ja sam se lozio na tebe.

  • Željko Joksimović dobio video igricu Željko Joksimović dobio video igricu

    Lik i delo Željka Joksimovića bili su inspiracija timu mladih talentovanih ljudi studija "Miracle Dojo" koji su napravili igricu "PopStar adventure" u kojoj se igrači mogu susresti sa animiranom verzijom jednog od najpopularnijih pevača, muzičara i kompozitora sa ovih prostora.

  • Hoakin Finiks i Mara Runi postali roditelji Hoakin Finiks i Mara Runi postali roditelji

    Glumački par Hoakin Finiks i Mara Runi postali su roditelji dečaka kome su dali ime River, po Finiksovom pokojnom bratu, piše magazin People.