Slušate: Mojih 50

Pesma: Leteći Odred - Sanjao sam moju ružicu

Mojih 50
Naxi Radio
Zvezde
  • Oskari za Hopkinsa i MekDormandovu Oskari za Hopkinsa i MekDormandovu

    Ovogodišnja dodela Oskara održana je sinoć, a među nagrađenima su i glumačke legende Entoni Hopkins i Frensis MekDormand koji su osvojili nagrade za glavnu mušku, odnosno glavnu žensku ulogu.

  • Novi film Marion Kotijar otvara festival u Kanu Novi film Marion Kotijar otvara festival u Kanu

    Drama i mjuzikl Anet, šesto igrano ostvarenja francuskog scenariste i reditelja Leosa Karaksa, otvara 74. Međunarodni filmski festival u Kanu koji će se održati od 6. do 17. jula.

  • The Frajle nastavljaju kao trio The Frajle nastavljaju kao trio

    Proslavljeni novosadski kvartet, The Frajle u budućnosti će karijeru nastaviti kao trio, jer je jedna od članica Marija Mirković odlučila da napusti grupu.

  • Superdeep: Specijalna projekcija uz prisustvo Milene Radulović Superdeep: Specijalna projekcija uz prisustvo Milene Radulović

    Specijalna projekcija ruskog filma Superdeep reditelja Aresnija Sjuhina u kojem glavnu ulogu tumači naša glumica Milena Radulović, biće održana u četvrtak 15. aprila u 19.30 u Velikoj sali Kombank Dvorane.

  • Odlazak velikog kompozitora Odlazak velikog kompozitora

    Zoran Simjanović, proslavljeni srpski kompozitor i profesor preminuo je juče, 11. aprila u 75. godini, prenosi Jugoslovenska kinoteka.

  • Sashka Janx: Rimejk poznate balade Sashka Janx: Rimejk poznate balade

    Talentovana kantautorka Sashka Janx aka YANX predstavila je rimejk balade naziva Dalje moraš sam, za koju potpisuje muziku i tekst.

  • Rag'n'Bone Man i Pink snimili duet Rag'n'Bone Man i Pink snimili duet

    Rag'n'Bone Man i Pink poznati su po sjajnim vokalnim mogućnostima, a sada su publici priredili posebno muzičko osveženje, duet "Anywhere Away from Here".

  • Preminuo Predrag Živković Tozovac Preminuo Predrag Živković Tozovac

    Predrag Živković Tozovac, čuveni pevač narodne muzike, premnuio je danas u Beogradu u 86. godini, prenosi RTS.

  • Prvi put dodeljena nagrada Nebojša Glogovac Prvi put dodeljena nagrada Nebojša Glogovac

    JDP Dan pozorišta obeležilo je dodelom Godišnjih nagrada, a ove godine prvi put je dodeljena nagrada Nebojša Glogovac, koja se dodeljuje za izuzetnu umetničku kreaciju mladog glumca, a laureat je Miodrag Dragičević.

  • 4 Maljčika objavila klavirsku verziju pesme Dok dobuje kiša 4 Maljčika objavila klavirsku verziju pesme Dok dobuje kiša

    Klaviristi Aleksandar Šandorov i Nemanja Nikolić pod imenom "4 Maljčika" objavili su singl i spot "Dok dobuje kiša", instrumentalnu verziju čuvene pesme, koju je napisao za legendarne Idole Vlada Divljan, sada u originalnom spoju sa delom velikog ruskog kompozitora Sergeja Prokofjeva.

  • 2Cellos predstavili novi spot 2Cellos predstavili novi spot

    Nakon velikog zajedničkog uspeha kao 2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser tokom prethodnog perioda publici su predstavili samostalne projekte, a danas su kao duo objavili spot njihove obrade popularne pesme Livin' On The Prayer Bona Džovija.

  • Đule Van Gogh uoči nastupa: Neka nam se čula dotaknu Đule Van Gogh uoči nastupa: Neka nam se čula dotaknu

    Grupa Van Gogh najavila je nastup 3. aprila od 21h u okviru emisije "Studio" ( RTS1). U neprikosnovenoj produkciji i sa potpuno novim aranžmanima starih pesama, bend će izvesti tri svoje pesme, posle godinu dana od karantinskog maratonskog live koncerta koji su fanovima priredili iz svog "kućnog" studija.