Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Zdravko Čolić - Šta mi radiš

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Zdravko Čolić - Šta mi radiš
    2. Parni Valjak - Dok Je Tebe (Original)
    3. Milan Bujakovic - Storia
    4. Jelena Tomašević - Veruj Mi Da Verujem
    5. Prljavo Kazalište - Mi plešemo
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Dušan Kaličanin - Četvrtak - Mojih 50
    2. 8. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 8. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 8. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Dušan Kaličanin - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Krompir čorba sa pečurkama Krompir čorba sa pečurkama

    Ako ste ljubitelj krompir čorbe probajte ovu interesantniju verziju sa pečurkama, koje tradicionalnom jelu daju posebnu aromu.

    Kokos kuglof Kokos kuglof

    Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...

  • Zdravlje
    Kako odrediti najbolje vreme za spavanje? Kako odrediti najbolje vreme za spavanje?

    Idealno vreme za spavanje u zavisnosti od vašeg ustaljenog buđenja Količina sna koja vam je potrebna menja se tokom života. Zato vaš uzrast može pomoći u određivanju tačnog vremena odlaska na spavanje, kako biste se probudili odmorni i spremni za dnevne obaveze.

    Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu

    Hrana je gorivo za telo i um, ali ne deluje svaka isto: dok one bogate šećerom izazivaju brzi skok i još brži pad energije, postoje namirnice koje pružaju postojan osećaj budnosti i snage. Neke od njih sadrže blagu dozu kofeina uz dodatne hranljive koristi, dok druge telu obezbeđuju prirodnu energiju i pomažu ćelijama da je efikasnije koriste.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu

    Kada planirate svoje sledeće evropsko putovanje, šta vam prvo pada na pamet? Spektakularne obale, povoljna i ukusna hrana, ulice sa kaldrmom prepune galerija i vinskih barova? Sve su to odlični razlozi za put, ali ima nešto još lepše, osećaj dobrodošlice. Jer, budimo iskreni, ništa ne može da se meri s onim trenutkom kad zalutate u usku uličicu, uđete u mali bar i završite večer u razgovoru s meštanima do zatvaranja.

    Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve

    Pariz, Berlin i Prag su već dobro poznate destinacije, ali prema izboru čitalaca magazina Condé Nast Traveller, najbolji grad za posetu u Evropi 2025. godine je - Valeta, glavni grad Malte.

  • Preporučujemo
    Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove

    I pored redovnog čišćenja i korišćenja savremenih sredstava, sitne čestice prašine brzo se ponovo skupljaju na raznim površinama u domu. Zbog toga se mnogi oslanjaju na jednu staru, ali izuzetno delotvornu tehniku čišćenja – tradicionalni kineski način mokrog brisanja podova.

    Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok? Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok?

    Pitanje koliko dugo smrznuta hrana ostaje bezbedna za konzumaciju često zbunjuje mnoge. Dr Deina Figure nedavno je u videu na Instagramu objasnila šta zapravo znači kada u zamrzivaču pronađemo namirnice kojima je istekao rok.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 124.72 125.60 126.47
    USD 100.52 101.23 101.93
  • Povezani članci
  • Letnja pasta salata

    Ova šarena vegetarijanska pasta salata pravi je spoj svežine i ukusa - spoj sočnog čeri paradajza, hrskavog krastavca, slatkog kukuruza i kremastog prelivа od majoneza.




    24-06-2025 | 12:10 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Ildi Papp


    Sastojci:

    250 g trobojne fusilli testenine

    1/2 šolje konzervisanog ili kuvanog kukuruza

    1 krastavac, isečen na polumeseci

    10–12 čeri paradajza, prepolovljenih

    1 šaka maslina (crnih ili zelenih), iseckanih

    1 manja crvena paprika, iseckana na kockice

    2 kašike seckanog peršuna

    2–3 kašike majoneza (po želji možete pomešati sa malo jogurta ili biljnog mleka za lakšu verziju)

    So i biber po ukusu

    Par kapi limunovog soka ili jabukovog sirćeta (opciono)


    Priprema:

     

    Skuvajte testeninu prema uputstvu na pakovanju. Ocedite i isperite pod mlazom hladne vode kako se ne bi lepila. U velikoj činiji pomešajte sve seckano povrće, kukuruz i masline. Dodajte ohlađenu testeninu i pažljivo promešajte. Umutite majonez sa malo limunovog soka, posolite i pobiberite po ukusu, pa prelijte preko salate. Sve lagano sjedinite i ostavite u frižideru najmanje 30 minuta pre serviranja – još je ukusnija kad se dobro rashladi!

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Krompir čorba sa pečurkama Krompir čorba sa pečurkama

    Ako ste ljubitelj krompir čorbe probajte ovu interesantniju verziju sa pečurkama, koje tradicionalnom jelu daju posebnu aromu.

    Skuša u belom vinu Skuša u belom vinu

    Skuša je riba sa izraženijim, punijim ukusom, pa je važno da je pripremite na način koji ističe njen prirodni šmek, a da pritom ne bude previše jaka. Ovaj recept će vam sigurno pomoći u tome...

    Batat čorba Čorba od slatkog krompira

    Batat je izuzetno zdrava namirnica, ali ono po čemu se izdvaja je fantastičan, pun i slatkast ukus. Čorba od batata, kombinovana sa specijalnim začinima mnogima će postati favorit, nakon što isprobaju ovaj recept.

    Njoke u belom sosu! Savršene njoke u sosu!

    Brzo, kremasto i neodoljivo jelo...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: