-
Poslednjih 5 pesama
- Zdravko Čolić - Šta mi radiš
- Parni Valjak - Dok Je Tebe (Original)
- Milan Bujakovic - Storia
- Jelena Tomašević - Veruj Mi Da Verujem
- Prljavo Kazalište - Mi plešemo
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krompir čorba sa pečurkama
Ako ste ljubitelj krompir čorbe probajte ovu interesantniju verziju sa pečurkama, koje tradicionalnom jelu daju posebnu aromu.
Kokos kuglof
Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...
-
Zdravlje
Kako odrediti najbolje vreme za spavanje?
Idealno vreme za spavanje u zavisnosti od vašeg ustaljenog buđenja Količina sna koja vam je potrebna menja se tokom života. Zato vaš uzrast može pomoći u određivanju tačnog vremena odlaska na spavanje, kako biste se probudili odmorni i spremni za dnevne obaveze.
Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu
Hrana je gorivo za telo i um, ali ne deluje svaka isto: dok one bogate šećerom izazivaju brzi skok i još brži pad energije, postoje namirnice koje pružaju postojan osećaj budnosti i snage. Neke od njih sadrže blagu dozu kofeina uz dodatne hranljive koristi, dok druge telu obezbeđuju prirodnu energiju i pomažu ćelijama da je efikasnije koriste.
-
-
Putovanja
Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu
Kada planirate svoje sledeće evropsko putovanje, šta vam prvo pada na pamet? Spektakularne obale, povoljna i ukusna hrana, ulice sa kaldrmom prepune galerija i vinskih barova? Sve su to odlični razlozi za put, ali ima nešto još lepše, osećaj dobrodošlice. Jer, budimo iskreni, ništa ne može da se meri s onim trenutkom kad zalutate u usku uličicu, uđete u mali bar i završite večer u razgovoru s meštanima do zatvaranja.
Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve
Pariz, Berlin i Prag su već dobro poznate destinacije, ali prema izboru čitalaca magazina Condé Nast Traveller, najbolji grad za posetu u Evropi 2025. godine je - Valeta, glavni grad Malte.
-
Preporučujemo
Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove
I pored redovnog čišćenja i korišćenja savremenih sredstava, sitne čestice prašine brzo se ponovo skupljaju na raznim površinama u domu. Zbog toga se mnogi oslanjaju na jednu staru, ali izuzetno delotvornu tehniku čišćenja – tradicionalni kineski način mokrog brisanja podova.
Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok?
Pitanje koliko dugo smrznuta hrana ostaje bezbedna za konzumaciju često zbunjuje mnoge. Dr Deina Figure nedavno je u videu na Instagramu objasnila šta zapravo znači kada u zamrzivaču pronađemo namirnice kojima je istekao rok.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.72 125.60 126.47 USD 100.52 101.23 101.93
-
Letnja pasta salata
Ova šarena vegetarijanska pasta salata pravi je spoj svežine i ukusa - spoj sočnog čeri paradajza, hrskavog krastavca, slatkog kukuruza i kremastog prelivа od majoneza.
24-06-2025 | 12:10 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Ildi Papp
Sastojci:250 g trobojne fusilli testenine
1/2 šolje konzervisanog ili kuvanog kukuruza
1 krastavac, isečen na polumeseci
10–12 čeri paradajza, prepolovljenih
1 šaka maslina (crnih ili zelenih), iseckanih
1 manja crvena paprika, iseckana na kockice
2 kašike seckanog peršuna
2–3 kašike majoneza (po želji možete pomešati sa malo jogurta ili biljnog mleka za lakšu verziju)
So i biber po ukusu
Par kapi limunovog soka ili jabukovog sirćeta (opciono)
Priprema:Skuvajte testeninu prema uputstvu na pakovanju. Ocedite i isperite pod mlazom hladne vode kako se ne bi lepila. U velikoj činiji pomešajte sve seckano povrće, kukuruz i masline. Dodajte ohlađenu testeninu i pažljivo promešajte. Umutite majonez sa malo limunovog soka, posolite i pobiberite po ukusu, pa prelijte preko salate. Sve lagano sjedinite i ostavite u frižideru najmanje 30 minuta pre serviranja – još je ukusnija kad se dobro rashladi!
PRIJATNO! -
Pročitajte i...
Krompir čorba sa pečurkama
Ako ste ljubitelj krompir čorbe probajte ovu interesantniju verziju sa pečurkama, koje tradicionalnom jelu daju posebnu aromu.
Skuša u belom vinu
Skuša je riba sa izraženijim, punijim ukusom, pa je važno da je pripremite na način koji ističe njen prirodni šmek, a da pritom ne bude previše jaka. Ovaj recept će vam sigurno pomoći u tome...
Čorba od slatkog krompira
Batat je izuzetno zdrava namirnica, ali ono po čemu se izdvaja je fantastičan, pun i slatkast ukus. Čorba od batata, kombinovana sa specijalnim začinima mnogima će postati favorit, nakon što isprobaju ovaj recept.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: