Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Babe - Ko me ter'o

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Babe - Ko me ter'o
    2. Milan Bujakovic - Mala
    3. Zabranjeno Pušenje - Djevojcice kojima mirise koza
    4. Doris Dragović - Moram
    5. Neverne Bebe - Uzmi boje
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Bojan Suđić - Petak - Mojih 50
    2. 2. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 2. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 2. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Bojan Suđić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Skuša u belom vinu Skuša u belom vinu

    Skuša je riba sa izraženijim, punijim ukusom, pa je važno da je pripremite na način koji ističe njen prirodni šmek, a da pritom ne bude previše jaka. Ovaj recept će vam sigurno pomoći u tome...

    Ramen na naš način Ramen na naš način

    Zaboravite na komplikovane, egzotične začine... Ovo je jednostavan, domaći ramen koji možete napraviti sa sastojcima koje već imate u kuhinji.

  • Zdravlje
    Kako prepoznati faze menopauze i koliko dugo traju? Kako prepoznati faze menopauze i koliko dugo traju?

    Većina žena ulazi u perimenopauzu između 45. i 55. godine života. Nakon što prođe jedna godina bez menstrualnog ciklusa, smatra se da ste ušli u menopauzu, a zatim i u postmenopauzu, fazu koja traje do kraja života.

    Deset najboljih ideja za užinu ako imate dijabetes Deset najboljih ideja za užinu ako imate dijabetes

    Pravilno izabrana užina može da pomogne u održavanju stabilnog šećera u krvi, produži osećaj sitosti i da doprinese boljem zdravlju srca i metabolizma. Ako imate dijabetes, važno je da grickalice budu bogate vlaknima, proteinima i zdravim mastima, a da sadrže što manje rafinisanih šećera i praznih kalorija.

  • Putovanja
    Prelepi azijski grad proglašen najboljom destinacijom po odnosu cene i kvaliteta ove zime Prelepi azijski grad proglašen najboljom destinacijom po odnosu cene i kvaliteta ove zime

    Post Office je otkrio destinacije na kojima putnici dobijaju najviše za svoj novac.

    Najlepše destinacije u Evropi za jesenje pešačenje Najlepše destinacije u Evropi za jesenje pešačenje

    Leto možda jeste sezona odmora na plaži i festivala, ali jesen je pravo vreme za avanturu na otvorenom.

  • Preporučujemo
    Površine u domu koje nikako ne bi trebalo da čistimo limunom Površine u domu koje nikako ne bi trebalo da čistimo limunom

    Limun je moćan prirodni saveznik u čišćenju doma - skida masnoću, uklanja neprijatne mirise i ostavlja svež miris. Može da očisti sudopere, slavine, mikrotalasnu ili ogledala. Ali iako je koristan, limun nije univerzalno sredstvo za čišćenje. Zbog svoje kiselosti može da ošteti određene površine i napravi štetu koju je teško popraviti, upozoravaju stručnjaci.

    Osam interesantnih mesta u domu koja možete očistiti ručnim paročistačem Osam interesantnih mesta u domu koja možete očistiti ručnim paročistačem

    Jedan od najvećih trendova u čišćenju danas nije još jedan viralan TikTok proizvod, već, stara dobra vrela (tačnije, parna) voda. Paročistači su ponovo u centru pažnje i to s razlogom. Para uklanja svakodnevnu prljavštinu, razgrađuje tvrdokorne naslage i dezinfikuje bez ikakvih hemikalija. Najveća prednost je što je potpuno bezbedna za kuće sa decom i kućnim ljubimcima.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 124.67 125.55 126.42
    USD 99.24 99.94 100.64
  • Povezani članci
  • Skuša u belom vinu

    Skuša je riba sa izraženijim, punijim ukusom, pa je važno da je pripremite na način koji ističe njen prirodni šmek, a da pritom ne bude previše jaka. Ovaj recept će vam sigurno pomoći u tome...




    06-10-2025 | 12:02 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Pratan


    Sastojci:


    2 veće skuše 

    200 ml belog vina (polusuvo ili suvo)

    200 ml pasirane paradajz pelata ili domaćeg paradajz sosa

    2 čena belog luka, sitno seckana

    1 manja crvena paprika, isečena na trakice

    1 kašika maslinovog ulja

    1 kašičica suvog origana

    1 kašičica suvog bosiljka

    Prstohvat crvene paprike u prahu (po želji, za blagu aromu)

    So i biber po ukusu

    Svež peršun za posipanje


    Priprema:

     

    Očišćene i filetirane skuše posolite i pobiberite sa obe strane. Ostavite ih da odstoje 10-15 minuta na sobnoj temperaturi dok pripremate sos. U manjem tiganju zagrejte maslinovo ulje. Dodajte seckani beli luk i papriku, propržite 1-2 minuta dok ne zamiriše. Dodajte pasirani paradajz, origano, bosiljak, crvenu papriku u prahu, so i biber. Sipajte belo vino i promešajte. Kratko prokuvajte 5 minuta na srednjoj temperaturi da se ukusi povežu.

     

    Rernu zagrejte na 200°C. U vatrostalnu posudu stavite sloj paradajz sos-vino mešavine, preko toga poređajte skušu. Prelijte ribu ostatkom sosa, pokrijte aluminijumskom folijom. Pecite 15-20 minuta, zavisno od debljine fileta. Po želji, poslednjih 5 minuta skinite foliju da riba dobije blagu zlatnu boju.


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Ramen na naš način Ramen na naš način

    Zaboravite na komplikovane, egzotične začine... Ovo je jednostavan, domaći ramen koji možete napraviti sa sastojcima koje već imate u kuhinji.

    Najsočnija  pita od bundeve Najsočnija pita od bundeve

    Miris tradicije i miris detinjstva, a sve to u jednostavnom receptu za našu pitu od bundeve... Možemo li uopšte da zamislimo jesen bez ovog sjajnog deserta?

    Vitaminska salata sa narom Vitaminska salata sa narom

    Hrskavi crveni kupus, sočni krastavci, slatke šargarepe i cvekla u kombinaciji sa malo voća i zanimljivim dresingom čine je savršenim obrokom ili prilogom.

    Recept za ljuti ajvar Recept za ljuti ajvar

    Došli su nam hladniji dani, pa već svi mislimo na pripremu zimnice i naravno na ajvar. Evo jednog fantastičnog recepta za ljuti ajvar...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: