Slušate: Mojih 50

Pesma: Merlin - Da šutiš

Mojih 50
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Merlin - Da šutiš
    2. Vanna - Kao da me nema
    3. Denis & Denis - Program tvog kompjutera
    4. Elektricni Orgazam - Da si tako jaka
    5. Toše Proeski - Ako me pogledaš u oči
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 20. avgust - 1 - Dodir noći
    2. 20. avgust - 2 - Dodir noći
    3. 20. avgust - 3 - Dodir noći
    4. Jelena Tomašević - Sreda - Mojih 50
    5. 19. avgust - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Zapečena boranija sa pečurkama Zapečena boranija sa pečurkama

    Boranija se savršeno uklapa sa pečurkama, pa ovo jelo ima potpuno drugačiji ukus od standardnog. Ako još uvek niste isprobali ovu kombinaciju, uradite to obavezno.

    Čia puding sa nektarinom i malinama Čia puding sa nektarinom i malinama

    Ovaj obrok može da bude sjajan doručak, ali takođe i odlična užina ili poslastica nakon treninga...

  • Zdravlje
    Avokado: Saveznik zdravog srca po preporuci kardiologa Avokado: Saveznik zdravog srca po preporuci kardiologa

    Kardiolozi objašnjavaju zašto bi ovaj zeleni plod trebalo redovno da bude deo vaše ishrane. Bogat je mononezasićenim mastima, vlaknima, kalijumom i antioksidansima, pa doprinosi zdravlju srca tako što snižava LDL („loš“) holesterol, reguliše krvni pritisak i smanjuje upale.

    Melatonin iz prirode: Najbolje namirnice za miran san Melatonin iz prirode: Najbolje namirnice za miran san

    Melatonin je hormon ključan za regulaciju sna. Proizvodi ga epifiza u mozgu, a njegovi nivoi prirodno rastu nakon zalaska sunca i opadaju s dolaskom dana. Istraživanja pokazuju da povećan unos melatonina putem ishrane može poboljšati kvalitet sna.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Notr Dam pretekao Sakreker kao najposećenija atrakcija u Francuskoj Notr Dam pretekao Sakreker kao najposećenija atrakcija u Francuskoj

    Krajem 2025. godine katedrala Notr Dam očekuje da ugosti čak 12 miliona posetilaca, čime je prestigla baziliku Sakreker i postala najposećenija znamenitost u Francuskoj.

    Nepal omogućio besplatan uspon na skoro 100 planina, a evo i zašto Nepal omogućio besplatan uspon na skoro 100 planina, a evo i zašto

    Planinarenje po Himalajima jeste ozbiljan hobi i ujedno ozbiljan trošak, ali vlada Nepala je nedavno saopštila uzbudljivu vest: naredne dve godine čak 97 planina biće dostupne za besplatan uspon. Prava planinarska prilika!

  • Preporučujemo
    Očistite tepih za deset minuta uz ove trikove Očistite tepih za deset minuta uz ove trikove

    Mnogi ljudi angažuju stručnjake za čišćenje kako bi se rešili mrlja na tepihu, čak i onda kada to mogu da urade sami za samo nekoliko minuta.

    Zašto ne bi trebalo da okrećemo čaše naopako nakon pranja? Zašto ne bi trebalo da okrećemo čaše naopako nakon pranja?

    Mnogi ne obraćaju pažnju na način odlaganja čaša nakon pranja, ali stručnjaci upozoravaju da ih nikada ne treba stavljati naopako. Iako se često čini praktičnim jer čaše brže osuše, to može ozbiljno da ugrozi njihov kvalitet i dugovečnost.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 124.00 124.87 125.75
    USD 99.90 100.61 101.31
  • Povezani članci
  • Čorba od slatkog krompira

    Batat je izuzetno zdrava namirnica, ali ono po čemu se izdvaja je fantastičan, pun i slatkast ukus. Čorba od batata, kombinovana sa specijalnim začinima mnogima će postati favorit, nakon što isprobaju ovaj recept.




    22-03-2024 | 12:40 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, sarsmis

     

    Sastojci:

    2 velika batata, isečena na kockice
    1 srednja glavica crnog luka, sitno iseckana
    2 čena belog luka, sitno iseckana
    1 šargarepa, iseckana na kolutove
    1 struk celera, iseckan na komade
    1 šolja kokosovog mleka
    4 šolje povrćnog bujona
    1 kašičica kurkume
    1/2 kašičice kumina
    so i biber po ukusu
    maslinovo ulje
    sveži peršun ili korijander za posipanje (opciono)

    Priprema:

    U velikoj šerpi, zagrejte malo maslinovog ulja na srednje jakoj vatri. Dodajte crni luk i beli luk i dinstajte dok luk ne omekša i postane providan, otprilike 5 minuta. Dodajte batat, šargarepu i celer u šerpu i promešajte sa lukom. Dinstajte povrće nekoliko minuta dok batat ne postane blago smeđ. Sipajte bujon preko povrća i pustite da provri. Smanjite vatru i kuvajte poklopljeno dok batat ne omekša, oko 15-20 minuta.

    Kada je batat skuvan, dodajte kokosovo mleko, kurkumu i kumin u šerpu. Posolite i pobiberite po ukusu. Promešajte sve sastojke dok se dobro ne sjedine. Koristite blender ili štapni mikser da izmiksate čorbu dok ne postane glatka i kremasta. Vratite čorbu na vatru i progrejte je još nekoliko minuta pre služenja.

    Poslužite vruću čorbu u činijama, pospite je svežim peršunom ili korijanderom ako želite i poslužite uz svež hleb ili tost.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Salata sa junetinom i cveklom Salata sa junetinom i cveklom

    Lagano, zdravo i ukusno, ova salata kombinuje svežinu, pun ukus junetine i blagu slatkoću cvekle u jednom izbalansiranom jelu.

    Zapečeni sendvič sa pečurkama! Zapečeni sendvič sa pečurkama!

    Savršen za brzi ručak ili večeru, topao, sočan i pun ukusa...

    Solyanka: Tradicionalna ruska čorba Solyanka: Tradicionalna ruska čorba

    Solyanka ima specifičan ukus, pa ako volite da eksperimentšete u kuhinji obavezno pripremite ovu sjajnu čorbu.

    Krem čorba od paradajza! Krem čorba od paradajza!

    Teško da postoji jelo koje će vam u toku leta više prijati od čorbe od paradajza.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: