Slušate: Muzički mix

Pesma: Doris Dragović - Željo moja

Muzički mix
Naxi Radio
Zanimljivosti
  • Dve najslabije posećene države na svetu predstavljaju raj na zemlji: Pravo je čudo što ih turisti zaobilaze Dve najslabije posećene države na svetu predstavljaju raj na zemlji: Pravo je čudo što ih turisti zaobilaze

    Mnogi sanjaju o udaljenim destinacijama poput Japana i Australije, ali šta kažete na avanturu na najmanjem ostrvu na svetu, Nauruu?

  • Ovo je najskuplji pas na svetu: Ubedljivo rekordna cena na tržištu kućnih ljubimaca Ovo je najskuplji pas na svetu: Ubedljivo rekordna cena na tržištu kućnih ljubimaca

    Da li ste se ikada zapitali koliko košta najskuplje štene na svetu? Ako ne znate odgovor na ovo pitanje, sigurni smo da će vas ovaj podatak iznenaditi.

  • Neverovatna ispovest čoveka kog su delfini spasili od ajkula Neverovatna ispovest čoveka kog su delfini spasili od ajkula

    Festival ajkula Šarkfest 2023 doplovio je 1. jula do kanala National Geographic Wild gde se svake subote od 18:00h premijerno emituju novi dokumentarci o najopasnijim predatorima okeana. U ostalim terminima tokom svakog dana, gledaocima su na raspolaganju sati najkvalitetnijeg dokumentarnog programa o životu i psihologiji ovih grabljivica pomoću kojih ćemo pokušati da ih malo bolje razumemo.

  • Kako vam Viber može pomoći u organizaciji venčanja? Kako vam Viber može pomoći u organizaciji venčanja?

    Sezona venčanja je uveliko počela, a parovi se najčešće odlučuju da sami organizuju ovaj važan dan koji označava prekretnicu u njihovim životima. Organizovanje venčanja je kompleksan proces koji zahteva istovremeno upravljanje brojnim zadacima, te podrazumeva mnogo poruka i poziva. Viber je platforma koja ide mnogo dalje od tradicionalne komunikacije i nudi brojne servise i funkcije pomoću kojih možete završiti svakodnevne obaveze, ali i organizovati posebne događaje, poput venčanja ili drugih velikih okupljanja. U nastavku Rakuten Viber donosi brojne savete kako pomoću Vibera možete držati organizaciju svog venčanja pod kontrolom, uz optimizaciju resursa:

  • Međunarodni dan poljupca! Međunarodni dan poljupca!

    Poljupcem možemo mnogo toga iskazati! Međunarodni dan poljupca obeležava se svakog 6. jula, a u ovom danu voljenim i dragim ljudima poklonite iskreni poljubac.

  • Evropa odozgo: Vulkanska vina kanarskih ostrva i let iznad Palma de Majorke Evropa odozgo: Vulkanska vina kanarskih ostrva i let iznad Palma de Majorke

    Nakon plovidbe nebom nad prelepim Jadranom, tokom koje su kamere kanala National Geographic zabeležile neverovatne kadrove i lepote hrvatskog i italijanskog priobalja, u novim epizodama serijala „Evropa odozgo“ koje se emituju nedeljom u 22:00 nastavljamo avanturu u ritmu leta.

  • Tradicionalni National Geographic Sharkfest počinje 1. jula Tradicionalni National Geographic Sharkfest počinje 1. jula

    Ako tražite najautentičnije, najsveobuhvatnije, ali i najbezbednije iskustvo za posmatranje ajkula, ne tražite dalje! Dobro došli na Sharkfest 2023. Uronite u leto sa satima programa Sharkfest-a, koji počinje 1. jula na National Geographic Wild. Spremite se za sate naučnog sadržaja o ajkulama koji će vas posvesti na druženje sa najopasnijim predatorom okeana izbliza.

  • Chrome će uskoro pretvarati PDF dokumente u tekst koji može čitati naglas Chrome će uskoro pretvarati PDF dokumente u tekst koji može čitati naglas

    Google dodaje tehnologiju OCR (optičko prepoznavanje znakova) u Chrome kako bi olakšao interakciju sa PDF-ovima osobama sa slabim vidom. Ova tehnologija će konvertovati PDF dokumente u tekst koji će biti pristupačniji, posebno za korišćenje čitača ekrana koji će ih čitati naglas. Ovaj alat će takođe obezbediti opise slika, pišu itvesti.

  • Serijal Evropa odozgo: Gde se nalazi najusamljeniji svetionik na Jadranu? Serijal Evropa odozgo: Gde se nalazi najusamljeniji svetionik na Jadranu?

    Putovanje iznad Evrope se nastavlja. Nakon što su kamere kanala National Geographic prošle godine zaplovile od severa do juga Srbije, od 25. juna na istom kanalu premijerno počinje da se emituje šest novih epizoda (nedeljom u 22.00) popularnog dokumentarnog serijala Evropa odozgo.

  • Slavimo muziku! Slavimo muziku!

    Na današnji datum, 21. juna obeležava se Svetski dan muzike!

  • Dočekujemo leto! Dočekujemo leto!

    Najtoplije godišnje doba, dočekujemo sutra, 21. juna.

  • National Geographic foto konkurs 2023: Pobednika očekuje neverovatna nagrada! National Geographic foto konkurs 2023: Pobednika očekuje neverovatna nagrada!

    National Geographic će i ove godine obradovati sve one koji traže savršen kadar, šansom da učešćem u novom izdanju specijalizovanog foto konkursa pokažu svoj talenat. Proces prijave otvoren je od početka juna i trajaće do 31. jula. Učesnici će, kao i do sada, svoje radove moći da šalju u kategorijama Životinje, Ljudi i Pejzaži, a specijalna kategorija ove godine je Noć. U svakoj od ovih kategorija biće prihvaćena samo jedna fotografija po učesniku.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10