-
Poslednjih 5 pesama
- Trio passage - Posle devet godina
- Van Gogh - Brod od papira
- Merlin - Danas Sam OK
- Parni Valjak - Nakon svih godina
- Oliver Mandić - Zbog tebe bih tucao kamen
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Domaći sladoled od nektarina
Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.
Kokos rolat
Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.
-
Zdravlje
Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!
Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.
Pet saveta za negu kože tokom leta: Dermatološkinja otkriva šta zaista funkcioniše
Dermatološkinja Zakia Rahman iz Stanford Health Care-a ističe da je način na koji nanosite kremu za sunčanje važniji od toga koji SPF odaberete. U nastavku otkriva još nekoliko činjenica koje možda niste znali o zaštiti kože od sunca.
-
-
Putovanja
Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu!
TripAdvisor je objavio dobitnike nagrada Travellers’ Choice, otkrivši listu najboljih hotela na svetu – a titula apsolutnog pobednika pripala je jednom portugalskom dragulju.
Jedna od najlepših zemalja Evrope uvela je novu turističku taksu!
Norveški parlament je odobrio predlog nove takse nakon što je zemlju 2024. godine posetio rekordan broj turista.
-
Preporučujemo
Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!
Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.
Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora
Dizajneri enterijera otkrili su za Homes & Gardens da postoje izvesne kombinacije boja koje da prostoru daju luksuzan izgled.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.22 118.04 CHF 124.69 125.57 126.44 USD 100.98 101.70 102.41
-
Kineski prženi kupus
Chao Baicai je jednostavno jelo koje je idealno za tople dane koji su već tu. Pored toga što se brzo priprema, pa nećete provesti previše vremena pored šporeta, imajte na umu da je ovo jelo lagano i savršeno za obrok koji neće opteretiti organizam.
11-06-2025 | 11:26 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Umaporn Y.
Sastojci (za 2–3 osobe):
500 g belog kupusa (najbolje mladi, ali može i običan)2–3 čena belog luka (sitno seckana)
1 kašika soja sosa
1 kašičica susamovog ulja (opciono, za autentičan ukus)
1/2 kašičice šećera
So po ukusu
Biber po ukusu
Ulje za prženje ( suncokretovo ili ulje od kikirikija)
Po želji: malo rendanog svežeg đumbira ili ljute papričice
Priprema:
U velikom tiganju zagrejte ulje, dodajte beli luk (i po želji đumbir), kratko propržite, dodajte naseckan kupus i prži 4–6 minuta uz mešanje, zatim dodajte soja sos, šećer, so i biber, sve dobro promešajte, a pred kraj dodaj par kapi susamovog ulja i odmah poslužite.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...
Domaći sladoled od nektarina
Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.
Pita sa višnjama
Na pijaci možemo već da pronađemo sveže višnje, a one su zapravo najbolje za pripremu tradicionalne poslastice koju svi obožavamo...
Čorba sa tikvicama
Osvežavajuća i lagana, čorba od tikvica idealna je za letnje dane – priprema se brzo, od nekoliko osnovnih sastojaka...
Mafini sa breskvama
Ovi mekani i sočni mafini sa breskvama idealni su za letnje dane – brzo se spremaju, divno mirišu i odlični su uz kafu ili kao lagan slatkiš posle obroka. Kako već možemo da pronađemo breskve na pijaci i u marketima ćini se da je pravo vreme da ih iskoristimo i na ovaj način.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: