Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Milan Bujakovic - Bezbrizno

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Milan Bujakovic - Bezbrizno
    2. Denis & Denis - Voli me još ovu noć
    3. Oktobar 1864 - Denis
    4. Alka i Željko - Ako odeš
    5. Zabranjeno Pušenje - Zenica blues
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 10. decembar - 1 - Dodir noći
    2. 10. decembar - 2 - Dodir noći
    3. 10. decembar - 3 - Dodir noći
    4. Enis Bešlagić - Utorak - Mojih 50
    5. 9. decembar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Mekane cimet rolnice Mekane cimet rolnice

    Predstavljamo recept za mekano pecivo koje je poslednjih godina veoma popularno.

    Rižoto sa belim lukom Rižoto sa belim lukom

    Ovo je izuzetno jednostavan, ali i neverovatno ukusan recept za kremasti rižoto s maslinovim uljem i belim lukom…

  • Zdravlje
    Zdrave namirnice koje mogu da ublaže bol Zdrave namirnice koje mogu da ublaže bol

    Možda niste znali, ali postoje namirnice koje mogu da ublaže različite vrste bolova. Iako nekad ne možemo da ne posegnemo za standardnim lekovima koji deluju na receptore za bol, postoje i situacije kada zaista možemo da koristimo alternativne varijante.

    Vredni saveti za poboljšanje zdravlja srca Vredni saveti za poboljšanje zdravlja srca

    Najvažnija promena životnog stila koju možete da sprovedete jeste prestanak pušenja. Ipak, imajte na umu da postoje i druge stvari koje mogu da pomognu da vaše srce ostane zdravo.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Ovo su najopuštenija mesta na svetu prema novom istraživanju Ovo su najopuštenija mesta na svetu prema novom istraživanju

    U istraživanju koje je analiziralo 76 destinacija na osnovu različitih faktora, poput pokrivenosti šumama i gustine naseljenosti, otkrivena su najopuštenija mesta na svetu.

    Turističke atrakcije sa nazivima koje je nemoguće izgovoriti Turističke atrakcije sa nazivima koje je nemoguće izgovoriti

    Nazivi mesta širom sveta često predstavljaju jezičke barijere za posetioce, posebno kada su složeni i dugački. Neka od ovih mesta svakako su vredna posete, ali njihova imena izazivaju glavobolju čak i pri pokušaju da ih napišete na razglednici. A zamislite da se izgubite i morate da tražite put! Ovo su neka od najdužih i najtežih za izgovor … Ujedno nemogućnost izgovor je i razlog zašto ove atrakcije privlače turiste.

  • Preporučujemo
    Rešite se neugodnih mirisa sa daske za sečenje – lako i brzo! Rešite se neugodnih mirisa sa daske za sečenje – lako i brzo!

    Pre nego što odlučite da bacite dasku za sečenje zbog neprijatnog mirisa belog luka ili neke druge namirnice, pokušajte da ga uklonite pomoću sode bikarbone i sirćeta.

    Sedam namirnica koje ne treba da stavljate u frižider Sedam namirnica koje ne treba da stavljate u frižider

    Danas svi imamo frižider kod kuće, ali to ne znači da treba sve namirnice da skladištimo u njemu. Naprotiv, postoje namirnice kojima nikako mesto nije u frižideru.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.14 116.96 117.77
    CHF 124.89 125.77 126.65
    USD 110.34 111.12 111.90
  • Povezani članci
  • Najukusnija boranija sa piletinom

    Boranija mnogima nije omiljeni obrok, ali ako isprobate ovaj recept postoji velika verovatnoća da ćete promeniti mišljenje.




    24-11-2023 | 12:24 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Finist_4

     

    Sastojci:

    500 g pilećeg filea, narezanog na komade

    500 g sveže boranije, očišćene i narezane na manje komade

    1 crvena paprika, narezana na trakice

    1 luk, sitno seckan

    2 paradajza, narezana na kolutove

    3 čena belog luka, sitno seckana

    2 kašike maslinovog ulja

    1 kašičica sušenog origana

    1 kašičica sušene paprike

    So i biber po ukusu

     

    Priprema:

    U tiganju, na srednje jakoj vatri, zagrejte jednu kašiku maslinovog ulja. Dodajte narezane komade pilećeg mesa i pržite ih dok ne postanu zlatno smeđi. Posolite i pobiberite po ukusu. Kada je piletina gotova, izvadite je iz tiganja i stavite sa strane. U istom tiganju dodajte preostalu kašiku maslinovog ulja. Dodajte seckani luk i pržite ga dok ne postane staklast. Dodajte paradajz, crvenu papriku, beli luk i nastavite da pržite dok povrće ne omekša. Dodajte narezanu boraniju u tiganj sa povrćem. Posolite, pobiberite, dodajte origano i sušenu papriku. Pokrijte tiganj i pustite da se sve kuva dok boranija ne postane mekana, povremeno mešajući. Kada je boranija skoro kuvana, vratite prženu piletinu u tiganj i promešajte. Neka se sve zajedno kuva još nekoliko minuta kako bi se svi ukusi sjedinili. Poslužite uz pire ili pirinač.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    kolač Recept za slanu rozen tortu

    Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.

    Starinska pita sa prazilukom

    Pita sa prazilikom možda vam ne deluje kao sjajna ideja ako je još uvek niste probali. Ako se ipak odlučite da isprobate ovaj recept možda se prijatno iznenadite.

    Grašak Bakin recept za grašak

    Ako grašak pripremite na tradicionalan način, baš kao što su to radile naše bake, cela porodica će ga obožavati.

    Cepkano meso Cepkano svinjsko meso!

    Ako imate najavljene goste i nemate ideju šta biste pripremili za ručak ili večeru cepkano meso je uvek dobra ideja. Istina je da se sprema prilično dugo, ali ovaj trud se na kraju zaista i isplati.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: