Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Magazin - Ginem

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Magazin - Ginem
    2. Generacija 5 - Ti samo budi dovoljno daleko
    3. Frajle - Menjam Dane
    4. Doris Dragović - Sto je od mene ostalo
    5. Poslednja igra leptira - Srce od meda
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Tijana Bogićević - Ponedeljak - Mojih 50
    2. 20. jun - 1 - Dodir noći
    3. 20. jun - 2 - Dodir noći
    4. 20. jun - 3 - Dodir noći
    5. Nemanja Radošević - Petak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Punjeni paradajz sa sirom i spanaćem Punjeni paradajz sa sirom i spanaćem

    Ako tokom ovih toplih dana tražite brz, zdrav i ukusan obrok koji se lako priprema, punjeni paradajz sa sirom i spanaćem je pravi izbor.

    Pljeskavice od pasulja Pljeskavice od pasulja

    Ako vam je možda dosadilo meso i žudite za nekim novim ukusima ovo je sjajna opcija za letnji ručak koji je ujedno i pun proteina.

  • Zdravlje
    Sezona borovnica: Pretpostavka je da je ovo najzdravije voće Sezona borovnica: Pretpostavka je da je ovo najzdravije voće

    Izuzetno su ukusne, pa su sastavni deo različitih kolača, a često se preporučuju i kao dodatak ovsenoj kaši. Pored toga što su izuzetnog ukusa, borovnice su verovatno najzdravije voće koje možete da konzumirate.

    Kako visoke temperature i vlažnost vazduha utiču na krvni pritisak i srce? Kako visoke temperature i vlažnost vazduha utiču na krvni pritisak i srce?

    Vremenske prilike mogu igrati značajnu ulogu u pogoršanju određenih zdravstvenih stanja. Visoke temperature i velika vlažnost vazduha posebno su rizični za osobe sa povišenim krvnim pritiskom i srčanim oboljenjima.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Ovo je zvanično najbolja evropska zemlja za ravnotežu između posla i privatnog života Ovo je zvanično najbolja evropska zemlja za ravnotežu između posla i privatnog života

    Bez obzira na to da li volite da radite punom parom ili više cenite svoj mir, jedno je sigurno – svima je potrebna zdrava ravnoteža između poslovnog i privatnog života. Dobar balans nije luksuz, već ključan faktor za mentalno i fizičko zdravlje.

    Šta sve vredi videti i doživeti u Firenci? 25 predloga iz prve ruke Šta sve vredi videti i doživeti u Firenci? 25 predloga iz prve ruke

    Novinari prestižnog magazina Travel + Leisure zanimalo je kako najbolje doživeti Firencu, a odgovore su potražili kod onih koji ovaj grad najbolje poznaju - lokalaca. Od remek-dela renesanse do radionica za pravljenje paste i neodoljivog gelata, evo šta stanovnici ovog neverovatnog grada preporučuju da nikako ne propustite prilikom posete toskanskoj prestonici.

  • Preporučujemo
    Prirodna zamka za komarce: Efikasno rešenje bez hemikalija! Prirodna zamka za komarce: Efikasno rešenje bez hemikalija!

    Umesto da posežete za jakim hemijskim sprejevima koji često neprijatno mirišu i nisu idealni za korišćenje u zatvorenom prostoru, postoji jednostavno i bezbedno rešenje koje možete primeniti odmah - uz pomoć sastojaka koje već imate u kući.

    Kako da limun ostane svež i do mesec dana? Ovi trikovi zaista funkcionišu! Kako da limun ostane svež i do mesec dana? Ovi trikovi zaista funkcionišu!

    Limun nije voće koje se kvari preko noći, ali ako se drži na sobnoj temperaturi, obično traje oko nedelju dana. I dok se i dalje može iskoristiti za čišćenje kada počne da omekšava, postoji mnogo jednostavniji način da mu produžite svežinu - i to bez mnogo muke.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.40 117.22 118.04
    CHF 123.76 124.63 125.50
    USD 101.28 102.00 102.71
  • Povezani članci
  • Najukusnija boranija sa piletinom

    Boranija mnogima nije omiljeni obrok, ali ako isprobate ovaj recept postoji velika verovatnoća da ćete promeniti mišljenje.




    16-01-2025 | 12:24 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Finist_4

     

    Sastojci:

    500 g pilećeg filea, narezanog na komade

    500 g sveže boranije, očišćene i narezane na manje komade

    1 crvena paprika, narezana na trakice

    1 luk, sitno seckan

    2 paradajza, narezana na kolutove

    3 čena belog luka, sitno seckana

    2 kašike maslinovog ulja

    1 kašičica sušenog origana

    1 kašičica sušene paprike

    So i biber po ukusu

     

    Priprema:

    U tiganju, na srednje jakoj vatri, zagrejte jednu kašiku maslinovog ulja. Dodajte narezane komade pilećeg mesa i pržite ih dok ne postanu zlatno smeđi. Posolite i pobiberite po ukusu. Kada je piletina gotova, izvadite je iz tiganja i stavite sa strane. U istom tiganju dodajte preostalu kašiku maslinovog ulja. Dodajte seckani luk i pržite ga dok ne postane staklast. Dodajte paradajz, crvenu papriku, beli luk i nastavite da pržite dok povrće ne omekša. Dodajte narezanu boraniju u tiganj sa povrćem. Posolite, pobiberite, dodajte origano i sušenu papriku. Pokrijte tiganj i pustite da se sve kuva dok boranija ne postane mekana, povremeno mešajući. Kada je boranija skoro kuvana, vratite prženu piletinu u tiganj i promešajte. Neka se sve zajedno kuva još nekoliko minuta kako bi se svi ukusi sjedinili. Poslužite uz pire ili pirinač.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Kari sos Sočna piletina u kari sosu

    Ako ste ljubitelj ovog popularnog začina obožavaćete ovaj recept.

    Slana salata sa jagodama Slana salata sa jagodama

    Možda vam na prvi pogled deluje kao neobična kombinacija – jagode u slanoj salati? Ali ako uzmemo u obzir da je sezona jagoda u punom jeku, pravo je vreme da isprobate nešto drugačije.

    Meksički čili Meksički čili

    Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: