Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Yu Rock Misija - Za milion godina

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Yu Rock Misija - Za milion godina
    2. Aleksandra Radović - Carstvo Tuge
    3. Crvena jabuka - Sa tvojih usana
    4. Zana - Kum
    5. Tijana Bogicevic - Kad Odem
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 5. maj - 1 - Dodir noći
    2. 5. maj - 2 - Dodir noći
    3. 5. maj - 3 - Dodir noći
    4. Dado Topić - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 2. maj - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Pica projice Pica projice

    Idealne su za doručak, užinu i dečije rođendane, a pripremaju se brzo i lako...

    Meksički čili Meksički čili

    Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.

  • Zdravlje
    Sve što treba da znate o maslinama i njihovim blagodetima Sve što treba da znate o maslinama i njihovim blagodetima

    Masline su mali plodovi koji rastu na drvetu masline (Olea europaea), a pripadaju grupi koštuničavih plodova, baš kao i trešnje, breskve, bademi, pistaći i mango. Poznate su po visokom sadržaju vitamina E i snažnih antioksidanata, a brojna istraživanja potvrđuju da mogu doprineti zdravlju srca i smanjiti rizik od osteoporoze i karcinoma.

    Sezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdrave Sezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdrave

    Jagode su mnogima omiljeno voće, ali je bitno da znate da su ujedno i jedna od najzdravijih namirnica.

  • Putovanja
    Gradovi Evrope koje vredi posetiti i u koje se isplati ulagati 2025. godine Gradovi Evrope koje vredi posetiti i u koje se isplati ulagati 2025. godine

    Gde vredi putovati, živeti i ulagati? Nova analiza konsultantske kuće Resonance Consultancy donosi odgovore.

    Najsrećniji grad na svetu u 2025. godini: Zašto je evropska prestonica na vrhu liste Najsrećniji grad na svetu u 2025. godini: Zašto je evropska prestonica na vrhu liste

    U 2025. godini, Kopenhagen je proglašen najsrećnijim gradom na svetu. Ovaj rezultat dolazi iz šestog izdanja Indeksa najsrećnijih gradova sveta, koji je napravljen na osnovu ocena građana u oblasti obrazovanja, zdravlja, ekonomije, mobilnosti, životne sredine i opšteg upravljanja.

  • Preporučujemo
    Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj

    Danas će najveći broj nas pripremati roštilj u prirodi, pa nije na odmet da podelimo trikove koji će vam pomoći da klasičan roštilj pretvorite u pravu gozbu.

    Ne bacajte kuhinjske krpe čim se isprljaju – uz ovaj trik biće kao nove! Ne bacajte kuhinjske krpe čim se isprljaju – uz ovaj trik biće kao nove!

    Kuhinjske krpe često upijaju masnoću i neugodne mirise, naročito ako ih koristimo u blizini šporeta.Umesto da ih bacate čim se isprljaju, isprobajte ove proverene kućne trikove – vaše krpe će zablistati kao nove!

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.38 117.20 118.02
    CHF 124.86 125.74 126.62
    USD 102.76 103.48 104.20
  • Povezani članci
  • Najukusnija boranija sa piletinom

    Boranija mnogima nije omiljeni obrok, ali ako isprobate ovaj recept postoji velika verovatnoća da ćete promeniti mišljenje.




    16-01-2025 | 12:24 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Finist_4

     

    Sastojci:

    500 g pilećeg filea, narezanog na komade

    500 g sveže boranije, očišćene i narezane na manje komade

    1 crvena paprika, narezana na trakice

    1 luk, sitno seckan

    2 paradajza, narezana na kolutove

    3 čena belog luka, sitno seckana

    2 kašike maslinovog ulja

    1 kašičica sušenog origana

    1 kašičica sušene paprike

    So i biber po ukusu

     

    Priprema:

    U tiganju, na srednje jakoj vatri, zagrejte jednu kašiku maslinovog ulja. Dodajte narezane komade pilećeg mesa i pržite ih dok ne postanu zlatno smeđi. Posolite i pobiberite po ukusu. Kada je piletina gotova, izvadite je iz tiganja i stavite sa strane. U istom tiganju dodajte preostalu kašiku maslinovog ulja. Dodajte seckani luk i pržite ga dok ne postane staklast. Dodajte paradajz, crvenu papriku, beli luk i nastavite da pržite dok povrće ne omekša. Dodajte narezanu boraniju u tiganj sa povrćem. Posolite, pobiberite, dodajte origano i sušenu papriku. Pokrijte tiganj i pustite da se sve kuva dok boranija ne postane mekana, povremeno mešajući. Kada je boranija skoro kuvana, vratite prženu piletinu u tiganj i promešajte. Neka se sve zajedno kuva još nekoliko minuta kako bi se svi ukusi sjedinili. Poslužite uz pire ili pirinač.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Meksički čili Meksički čili

    Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

    Minestrone Minestrone čorba

    Minestrone čorba je prava vitaminska bomba i može da vam zameni kompletan obrok.

    Dagnje Špagete sa dagnjama

    Divno mediteransko jelo koje nas uvodi u period lepšeg i toplijeg vremena.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: