Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Film - Sjećam se prvog poljupca

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Film - Sjećam se prvog poljupca
    2. Minea - Rano
    3. Galija - Digni ruku
    4. Tajči - Halde Da Ludujemo Ove Noci
    5. Osvajači - Mozda nebo zna
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. april - 1 - Dodir noći
    2. 25. april - 2 - Dodir noći
    3. 25. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Četvrtak - Mojih 50
    5. 24. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Tart sa čokoladom i malinama Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Testenina sa tikvicama i slaninom Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Zdravlje
    Sve prednosti vitamina C Sve prednosti vitamina C

    Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.

    Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska

    Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

    Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor? Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?

    Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.

  • Preporučujemo
    Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta

    Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.

    Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova

    Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 118.79 119.63 120.47
    USD 108.49 109.25 110.02
Zvezde
  • Hari Mata Hari: Još jedan koncert u Beogradu Hari Mata Hari: Još jedan koncert u Beogradu

    Hari Mata Hari zakazao je još jedan nastup u mts Dvorani, tačnije dan posle prvobitno zakazanog prvog koncerta 14. oktobra u Beogradu. Tako će jedan od najboljih regionalnih pop pevača na istoj sceni nastupiti dva uzastopna dana, 14. i 15. oktobra, saopštavaju iz mts Dvorane.

  • Tradicionalni novogodišnji koncerti Željka Samardžića Tradicionalni novogodišnji koncerti Željka Samardžića

    Nakon što je prošle zime, Beograđanima priredio čak četiri koncerta u mts Dvorani, Željko Samardžić ove godine tradicionalne novogodišnje nastupe održaće 21. i 22. decembra na istom mestu.

  • Nina Badrić i Petar Grašo zatvorili Banja Luka Fest: Četriri nezaboravne večeri na Kastelu Nina Badrić i Petar Grašo zatvorili Banja Luka Fest: Četriri nezaboravne večeri na Kastelu

    U subotu, 8. jula koncertom Nine Badrić i Petra Graša, svečano je zatvoren ovogodišnji Banja Luka Fest, koji je publici u gradu na Vrbasu i posetiocima iz celog regiona, priredio četiri nezaboravne festivalske večeri.

  • Gibonni: Zahvalan sam svojoj publici Gibonni: Zahvalan sam svojoj publici

    Gibonni, jedan od najpriznatijih i najpopularnijih umetnika u regionu, nakon deset godina održaće koncert u beogradskoj Štark Areni 20. oktobra, a ekskluzivno za Naxi govori o predstojećem koncertu, publici, inspiraciji, te kontinuiranom stvaralačkom radu koji je refleksija njegovih misli i iskustava, unutrašnjeg sveta, ali i onog realnog koji ga okružuje.

  • Atomsko sklonište i prijatelji u mts Dvorani Atomsko sklonište i prijatelji u mts Dvorani

    mts Dvorana će 22. novembra prvi put biti domaćin legendarnoj rok grupi Atomsko Sklonište, koja će zajedno sa prijateljima na kultnom mestu, nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata nastupiti ove zime.

  • Nemanja Radulović promoviše album Roots na koncertnoj turneji u Srbiji Nemanja Radulović promoviše album Roots na koncertnoj turneji u Srbiji

    Violinista Nemanja Radulović u okviru svetske turneje nastupiće tokom leta u Beogradu i u gradovima širom Srbije. Preko Amerike i dalekog Japana, Radulović će na turneiji promovisati album Roots (Koreni) koji je već osvojio publiku širom sveta.

  • Tradicionalni koncert Rundeka i Ekipe 26. i 27. avgusta u Botaničkoj bašti Tradicionalni koncert Rundeka i Ekipe 26. i 27. avgusta u Botaničkoj bašti

    Darko Rundek i Ekipa održaće dva koncerta, 26. i 27. avgusta, u beogradskoj Botaničkoj bašti "Jevremovac", u organizaciji promoterske kuće Long Play.

  • Jelena Tomašević nastupa u Botaničkoj bašti Jelena Tomašević nastupa u Botaničkoj bašti

    Garden Sessions serija koncerata u Botaničkoj bašti “Jevremovac” obogaćena je novim atraktivnim imenima: 27. jula nastupiće poznata srpska pevačica Jelena Tomašević, a 28. jula publiku očekuje poznati rok zvuk – grupa Smak plus, navodi se u zvaničnom saopštenju.

  • Garavi sokak: Jubilarni beogradski koncert krajem godine Garavi sokak: Jubilarni beogradski koncert krajem godine

    Posle više hiljada nastupa širom Srbije i sveta, tokom kariijere koja traje preko 30 godina, grupa Garavi Sokak održaće svoj jubilarni, deseti koncert u akustik maniru 14. decembra u mts Dvorani. Koncert će biti održan pod nazivom "Biće bolje ako budeš tu".

  • Kaliopi donosi Kofer ljubavi u Beograd Kaliopi donosi Kofer ljubavi u Beograd

    Kaliopi, makedonska pop diva, nakon četiri godine dolazi ponovo u grad "sa najlepšim osmehom", kako ona kaže za Beograd. Ovo će biti njen osmi veliki koncert u Beogradu, a drugi po redu u mts Dvorani, ove godine zakazan za 4. novembar.

  • Kad dođe oktobar, ponovo u mts Dvorani Kad dođe oktobar, ponovo u mts Dvorani

    Sve one koji su 16. decembra , pa potom i 27. decembra prošle godine bili deo gromoglasne publike koncerta pop zvezde Harija Mata Harija, sigurno će obradovati vest da se jedan od najboljih regionalnih pevača vraća u kultnu mts Dvoranu. Hari Mata Hari će tako 14. oktobra zapevati Beograđanima, a nastup simbolično nosi naziv „Kad dođe oktobar“.

  • Gibonni: Nakon deset godina ponovo u Štark areni Gibonni: Nakon deset godina ponovo u Štark areni

    Jedan od najpopularnijih i najuticajnijih muzičara regionalne muzičke scene, Zlatan Stipišić Gibonni zakazuje susret sa beogradskom publikom 20. oktobra u Štark areni, gde je prvi put nastupao pre tačno deset godina.