Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Elektricni Orgazam - Igra R'n'R cela Jugoslavija

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Nina Badrić - Rekao Si
    2. Elektricni Orgazam - Igra R'n'R cela Jugoslavija
    3. Colonia - Sve oko mene je grijeh
    4. Massimo Savic - Samo za tvoje oci
    5. Jelena Tomašević - Okeani
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. april - 1 - Dodir noći
    2. 25. april - 2 - Dodir noći
    3. 25. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Četvrtak - Mojih 50
    5. 24. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Tart sa čokoladom i malinama Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Testenina sa tikvicama i slaninom Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Zdravlje
    Sve prednosti vitamina C Sve prednosti vitamina C

    Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.

    Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska

    Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

    Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor? Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?

    Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.

  • Preporučujemo
    Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta

    Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.

    Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova

    Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 118.79 119.63 120.47
    USD 108.49 109.25 110.02
Zvezde
  • Sergej Ćetković održao još jedan koncert u Kombank dvorani Sergej Ćetković održao još jedan koncert u Kombank dvorani

    Poznati pop pevač Sergej Ćetković održao je još jedan veliki solo koncert u Kombank Dvorani, nakon što je pre tačno mesec dana održao svoj prvi koncert u poznatoj beogradskoj Dvorani.

  • Trkulja & Balkanopolis održali koncerte na Expo Beats Festivalu u Dubaiju Trkulja & Balkanopolis održali koncerte na Expo Beats Festivalu u Dubaiju

    Premijera jedinstvenog muzičko – scenskog spektakla „Warriors of light“ (Ratnici Svetla), jednog od najcenjenijih muzičkih umetnika iz Srbije, čiji glas je osvojio sve kontinente i kreativnog ambasadora nacionalne platforme „Srbija stvara“ - Slobodana Trkulje & Balkanopolisa, održan je na Paviljonu Srbije i okviru Expo Beats Festivala u Dubaiju.

  • Nina i Vlado oduševili beogradsku publiku Nina i Vlado oduševili beogradsku publiku

    Nina Badrić i Vlado Georgiev održali su dva uzastopna koncerta 13. i 14. decembra u Belexpocentru.

  • U prodaji je novi best of album Nine Badrić U prodaji je novi best of album Nine Badrić

    Na albumu "Dani i godine best of 2014 - 2021" se nalaze nezaboravne pesme poput Rekao si, Dani i godine, Volim te, volim, Da biram, Mijenja se vrijeme i prelepa nova balada Pamtim kojom je Nina već osvojila publiku i radijski etar. Pesma je nastala u saradnji sa Predragom Martinjakom, a Nina Badrić već tradicionalno potpisuje stihove za koje priznaje da su se već duže vreme 'kuvali' u njoj.

  • Povratak magiji: Novi trejler Fantastičnih zveri Povratak magiji: Novi trejler Fantastičnih zveri

    Autorka Dž.K. Rouling vraća nas u najpoznatiji svet čarobnjaka i magije u novom filmu Fantastične zveri: Tajne Dambldora.

  • Raritetna izdanja Gileta i Električnog orgazma od danas dostupna za publiku Raritetna izdanja Gileta i Električnog orgazma od danas dostupna za publiku

    Srđan Gojković Gile, poznat kao frontmen grupe Električni orgazam, će pod okriljem izdavačke kuće Mascom reizdati dva raritetna izdanja, albume Muzika za film TV i muzej i Živo i akustično. Oba izdanja biće dostupna na CD-u kao i na svim striming servisima od danas, 10. decembra.

  • Zvonko Bogdan se u Kombank dvorani vratio tradiciji Zvonko Bogdan se u Kombank dvorani vratio tradiciji

    Bard panonske šansone Zvonko Bogdan sinoć se, posle nekoliko godina pauze, na trijumfalan način vratio tradiciji održavanja jesenjih beogradskih koncerata. Publika, raspoložena da još jednom sa njim i sa, kako je rekao, najboljim vojvođanskim tamburašima iz orkestra RT Vojvodina, zaplovi kroz setne note, od prvog njihovog takta se prepustila čaroliji kakva joj je, evidentno, nedostajala u prethodnom periodu.

  • Ovacije na premijeri filma Nije loše biti čovek Dušana Kovačevića Ovacije na premijeri filma Nije loše biti čovek Dušana Kovačevića

    Novi Film Dušana Kovačevića “Nije loše biti čovek” premijerno je prikazan 7. decembra u Kombank dvorani i bioskopu Cineplexx Galerija. Zbog velikog interesovanja i rasprodatih karata dve nedelje pred premijeru, iste večeri organizovana je i dodatna projekcija u Sali 6 Kombank dvorane. Nakon projekcija, publici su se uz ovacije i gromoglasne aplauze poklonili reditelj, glumci i ekipa filma.

  • Aleksandar Madžar nastupa na Kolarcu Aleksandar Madžar nastupa na Kolarcu

    Četvrti koncert pijaniste Aleksandra Madžara iz ciklusa Betovenove sonate biće održan 20. decembra 2021. godine u 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine sa programom od 25. novembra.

  • Jelena Tomašević: Želim publici da podarim nezaboravno veče Jelena Tomašević: Želim publici da podarim nezaboravno veče

    Povodom solističkog koncerta koji će posle dve godine održati 22. decembra u Beogradu u Kombank Dvorani, jedna od najboljih regionalnih pop pevačica Jelena Tomašević danas je koncert i zvanično najavila na press konferenciji u Klubu Lisabon.

  • Koncert Željka Samardžića u Kombank dvorani Koncert Željka Samardžića u Kombank dvorani

    Proslavljeni pevač Željko Samardžić održaće beogradski koncert 24. decembra u 20 časova u Kombank dvorani.

  • Iron Maiden u Beogradu: Počela prodaja ulaznica Iron Maiden u Beogradu: Počela prodaja ulaznica

    Najtraženiji hevi metal bend Iron Maiden će 24. maja 2022. godine u beogradskoj Štark Areni prirediti nezaboravan spektakl, a prodaja ulaznica je počela danas, 6. decembra preko online servisa i na svim prodajnim mestima tickets.rs po cenama od 3900 do 6900 dinara.