Slušate: Muzički mix

Pesma: Zana - Dodirni mi kolena

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Zana - Dodirni mi kolena
    2. Parni Valjak - Ivana
    3. Hari Mata Hari - Azra
    4. Idoli - Zasto Su Danas Devojke Ljute
    5. Oliver Dragojević - Trag U Beskraju
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. april - 1 - Dodir noći
    2. 25. april - 2 - Dodir noći
    3. 25. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Četvrtak - Mojih 50
    5. 24. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Tart sa čokoladom i malinama Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Testenina sa tikvicama i slaninom Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Zdravlje
    Sve prednosti vitamina C Sve prednosti vitamina C

    Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.

    Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska

    Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.

  • Putovanja
    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

    Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor? Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?

    Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.

  • Preporučujemo
    Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta

    Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.

    Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova

    Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 118.79 119.63 120.47
    USD 108.49 109.25 110.02
Zvezde
  • Knjiga o Siniši Mihajloviću Knjiga o Siniši Mihajloviću

    Siniša Mihajlović je, bez sumnje, jedan od najvećih srpskih sportista svih vremena, fudbaler koji je stekao svetsku slavu i poštovanje navijača, saigrača i svih zaljubljenika u sport. Pokazao se kao veliki čovek, šampion i borac. Knjiga Siniša, moj otac, nastala iz vizure njegove ćerke Viktorije, predstavlja zalog za generacije koje stasavaju.

  • Tamara Aleksić kao Doroti Tamara Aleksić kao Doroti

    Dogodovštine Doroti iz voljene filmske adaptacije romana L. Frenka Brauma Čarobnjak iz Oza nadaleko su poznate generacijama, a sada, mnogo godina kasnije njena unuka i imenjakinja prolazi, po istoimenoj zemlji kroz neke nove i uzbudljive avanture. Sinhronizovana animacija "Fantastični povratak u Oz", od četvrtka, 24. decembra naći se u bioskopima širom Srbije. U ulozi Doroti našla se glumica Tamara Aleksić. Glasove pozajmili i glumci Nenad Stojmenović, Ljubomir Bulajić, Đorđe Stojković, Đurđina Radić, Pavle Jerinić, Kristina Kika Jovanović, Mladen Sovilj i drugi.

  • Kako je izgledao koncert Darka Rundeka pre 20 godina? Kako je izgledao koncert Darka Rundeka pre 20 godina?

    Muzičar Darko Rundek prve samostalne koncerte u postpetooktobarskoj Srbiji održao je pre dve decenije 20. i 21. decembra u rasprodatom Studentskom kulturnom centru i zbog izuzetnog interesovanja publike 22. decembra 2000. godine u ispunjenoj Hali sportova u Beogradu. Povodom 20 godina od prvog predstavljanja nekadašnjeg frontmena Haustora u solo izdanju pred publikom u Srbiji, u organizaciji Long Play-a, sada je objavljen snimak živog izvođenja pesme “Grane smo na vjetru” iz SKC-a.

  • Stihovi Emine Jahović sada i kao Viber stikeri Stihovi Emine Jahović sada i kao Viber stikeri

    Viber stikeri inspirisani pesmama pop pevačice Emine Jahović od danas su dostupni svim korisnicima.

  • Jovan Maljoković premijerno na 36. Jazz Fest Valjevo Jovan Maljoković premijerno na 36. Jazz Fest Valjevo

    Poznati srpski džez saksofonista, kompozitor i aranžer Jovan Maljoković održaće koncert 26. decembra u 21h na zvaničnom YT kanalu festivala Jazz Fest Valjevo. Jedan od najplodnijih autora u Srbiji će te večeri premijerno izvesti numere sa svog novog albuma „Reka života“ u okviru 36. JAZZ festivala Valjevo, koji će ove godine prvi put biti održan online.

  • Novi album Ramba Amadeusa Novi album Ramba Amadeusa

    Rambo Amadeus predstavio je novi album naziva Brod budala.

  • Jelena Gavrilovic i Vujke odabrani za obeležavanje Danteovog jubileja na srpskom jeziku Jelena Gavrilovic i Vujke odabrani za obeležavanje Danteovog jubileja na srpskom jeziku

    Italijanski institut za kulturu u Beogradu obaveštava da je povodom predstojećeg obeležavanja 700 godina od smrti Dantea Aligijerija (Firenca, 1265 – Ravena, 1321), Ministarstvo spoljnih poslova i međunarodne saradnje Italije, u saradnji sa Opštinom Ravena i Teatrom dele Albe/Ravena Teatrom, priredilo audio-knjigu „Od mračne šume do Raja: put kroz Božanstvenu komediju Dantea Aligijerija na trideset i tri jezika” posvećenu jednom od najznačajnijih književnih dela svih vremena.

  • Rundek: Kako vam se dopada Brisani prostor? Rundek: Kako vam se dopada Brisani prostor?

    Muzičar Darko Rundek pozvao je publiku da na njegovoj zvaničnoj Facebook strani napišu šta misle o upravo objavljenom dvostrukom EP-iju Rundeka & Ekipe "Brisani prostor".

  • Anita Popović: Muzička posveta čuvenoj pesnikinji Anita Popović: Muzička posveta čuvenoj pesnikinji

    Kantautorka Anita Popović, publici poznata i samo kao Anita, predstavila je numeru Karavan putuje koju je komponovala na tekst čuvene Maje Perfiljeve. U razgovoru za Naxi portal, Anita otkriva kako je došlo do susreta sa čuvenom pesnikinjom koja je napisala neke od najvećih hitova grupe Indexi, Zdravka Čolića i Bijelog dugmeta.

  • Preminuo Tihomir Arsić Preminuo Tihomir Arsić

    Tihomir Tika Arsić, pozorišni, filmski i televizijski glumac i producent preminuo je danas u 64. godini posle duge i teške bolesti, saopšteno je iz Narodnog pozoriša, čiji je bio stalni član.

  • Otkazan koncert Nick Cave and The Bad Seeds u Beogradu Otkazan koncert Nick Cave and The Bad Seeds u Beogradu

    Usled pogoršanja situacije izazvane pandemijom, menadžement benda Nick Cave and The Bad Seeds doneo je odluku da otkaže svoju svetsku turneju u 2021. godini u okviru koje je trebalo da se održi i koncert 15. maja u beogradskoj Štark Areni.

  • Kad se ukrste najbolji vokali današnjice Kad se ukrste najbolji vokali današnjice

    Sezona je praznika, te se nastavlja tradicija da neke od najvećih muzičkih zvezda predstavljaju njihove verzije dobro poznatih pesama ili novih autorskih u duhu praznika.