Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Film - Sjećam se prvog poljupca

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
Zvezde
  • Adel singlom najavila izlazak albuma Adel singlom najavila izlazak albuma

    Adel je predstavila prvi singl "Easy On Me" sa njenog predstojećeg albuma "30" koji izlazi 19. novembra.

  • Džoni Dep: Povratak u Srbiju Džoni Dep: Povratak u Srbiju

    Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreiranog od strane studija Iervolino Studios (IES). Ovom prilikom IES će i svečano otvoriti svoj studio u Beogradu.

  • Preminuo Marko Živić Preminuo Marko Živić

    Juče, 14. oktobra u Beogradu preminuo je dramski umetnik Marko Živić.

  • Počelo snimanje filma Izolacija Počelo snimanje filma Izolacija

    Na Tari je početkom oktobra započelo snimanje još jednog srpskog celovečernjeg igranog filma – autori scenarija za film naslovljenog kratko „Izolacija“ su Marko Backović i Marko Jocić, dok film režira Marko Backović, inače, autor scenarija za bioskopski hit „Taksi bluz“ od pre par godina.

  • Srđan Marjanović: 50 godina karijere obeležila dva priznanja Srđan Marjanović: 50 godina karijere obeležila dva priznanja

    Beogradski kantautor Srđan Marjanović obeležava 50. godina svog stvaralaštva, a ovaj jubilej ispratile su i dve značajne nagrade.

  • Danijel Krejg dobio zvezdu na Bulevaru slavnih Danijel Krejg dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

    Britanski glumac Danijel Krejg, oprašta se od uloge Agenta 007, ali ovaj period karijere završava više nego uspešno - dobijanjem zvezde na holivudskom Bulevaru slavnih.

  • Adel za Vogue: Novembar u znaku pevačice čiji se album nestrpljivo očekuje Adel za Vogue: Novembar u znaku pevačice čiji se album nestrpljivo očekuje

    Adel se na muzičku scenu vraća singlom "Easy On Me" koji izlazi 15. oktobra, a koji najavljuje i njen četvrti studijski album.

  • FAF: Omaž i nagrada za životno delo Goranu Markoviću FAF: Omaž i nagrada za životno delo Goranu Markoviću

    Dvadesetsedmo izdanje Festivala autorskog filma (FAF) biće održano od 26. novembra do 3. decembra 2021. godine, a ovogodišnji festival posvećen je filmskom delu Gorana Markovića, jednom od najznačajnijih autora jugoslovenskog i srpskog filma, posebnog po svojim angažovanim filmovima, koji se kreću od oštre društvene kritike, do humora i izuzetne komunikacije s publikom.

  • Gaga i Milena dobili skver Gaga i Milena dobili skver

    Jedan od najlegendarnijih glumačkih parova sa ovih prostora, Milena Dravić i Dragan Nikolić, postuhmno su dobili skver na Vračaru, opštini na kojoj je par živeo.

  • Adele najavila izlazak nove pesme Adele najavila izlazak nove pesme

    Nakon dugog iščekivanja Adel, jedna od najpopularnijih pevačica svetske muzičke scene, najavila je izlazak novog singla "Easy On Me" 15. oktobra.

  • Novi singl Baneta Lalića donosi zvuk bluza Novi singl Baneta Lalića donosi zvuk bluza

    Novi singl Baneta Lalića u izdanju PGP RTS-a je objavljen i nosi naziv "Tu gde je ljubav tu ne postoji mrak".

  • Novi film Dušana Kovačevića “Nije loše biti čovek” Novi film Dušana Kovačevića “Nije loše biti čovek”

    Objavljen je prvi trejler za film “Nije loše biti čovek” legendarnog autora Dušana Kovačevića. Reditelj bioskopskih hitova “Balkanski špijun” i “Profesionalac” i autor kultnih klasika kao što su “Maratonci trče počasni krug“, „Ko to tamo peva“, “Underground”, „Radovan Treći“, „Urnebesna tragedija“, vraća se filmskoj publici nakon 18 godina u komediji sa elementima trilera, postavljajući večito pitanje - da li je kraj života i kraj boravka na ovom svetu, ili postoji mogućnost da se život produži u nekom drugom obliku.