Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Tony Cetinski - Budi uz mene

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Zvezde
  • Pomeren datum premijere novog filma o Bondu Pomeren datum premijere novog filma o Bondu

    Nakon pažljivog razmatranja i temeljne procene globalnog tržišta, MGM, Univerzal i producenti Bonda, Majkl G. Vilson i Barbara Brokpli, objavili su da se start filma NO TIME TO DIE (NIJE VREME ZA UMIRANJE) pomera na novembar 2020. godine, saopštava "Taramount film".

  • UNIQUE: Nemanja Radulović i Double Sens na velikom platnu UNIQUE: Nemanja Radulović i Double Sens na velikom platnu

    Dojče gramofon i francuska filmska i video kuća Neutra pokrenuli su nov ciklus inovativnih, audiovizuelnih serija pod nazivom “UNIQUE - un artiste, un lieu, un concert” (Jedinstven – umetnik, mesto, koncert) koji uključuje neke od najznačajnijih muzičara današnjice. Prvi dokumentarni film – koncert je snimljen u neolitskom naselju Karnak i u njemu učestvuje Nemanja Radulović sa svojim kolegama iz sastava Double Sens. Projekcije su zakazane za 17. i 18. mart sa početkom u 21h, a ulaznice po ceni od 400 dinara su u prodaji na biletarnici Kolarčeve zadužbine.

  • Peta godina od odlaska Vlade Divljana Peta godina od odlaska Vlade Divljana

    Jedan od najznačajnijih muzičkih autora sa naših prostora Vlada Divljan (1958-2015) napustio nas je na današnji dan 4. marta pre pet godina.

  • Koncertna promocija i regionalni uspeh novog albuma Koncertna promocija i regionalni uspeh novog albuma

    Aleksandra Radović, pop diva jedinstvenog glasa, sledeći susret sa publikom zakazala je za 7. marta u dvorani Centra za kulturu Požarevac. To će biti njen prvi koncert, nakon izlaska albuma Predvorje života.

  • Berlinska publika izglasala: Film Otac najbolji u okviru Panorama programa Berlinska publika izglasala: Film Otac najbolji u okviru Panorama programa

    Nakon svetske premijere na Berlinalu i svečanog otvaranja beogradskog FEST-a, ekipi filma "Otac" ukazana je još jedna velika čast. Publika filmskog festivala u Berlinu je glasala i u konkurenciji od 36 filmova iz celog sveta dodelila filmu Otac nagradu za najbolje igrano ostvarenje u okviru Panorama programa.

  • Zlatni pečat za Egojana i Tjulisa: U čast Makavejeva Zlatni pečat za Egojana i Tjulisa: U čast Makavejeva

    Kanadski reditelj Atom Egojan i glumac Dejvid Tjulis počasni su gosti 48. FEST-a. Sinoć, neposredno pred početak projekcije Egojanovog filma Počasni gost u kome Tjulis tumači glavnu mušku ulogu, Jugoslav Pantelić, umetnički direktor festivala umetnicima je uručio Zlatni pečat Jugoslovenske kinoteke.

  • Otvoren 48. FEST: Ovacije za film OTAC Otvoren 48. FEST: Ovacije za film OTAC

    Večeras, 28. februara projekcijom filma "Otac" reditelja i koscenariste Srdana Golubovića, te uručenjem Beogradskog pobednika legendarnoj glumici Miri Banjac svečano je otvoren 48. Međunarodni filmski festival FEST.

  • Atom Egojan počasni gost FEST-a Atom Egojan počasni gost FEST-a

    Kanadski reditelj Atom Egojan (Atom Egoyan) čija će drama „Počasni gost“ biti prikazana na 48. FEST-u gost je festivala i naše prestonice. Film, koji je na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji nominovan za nagradu Zlatni lav biće prikazan u ponedeljak - 2. marta, u Sava centru, u okviru Gala programa FEST-a.

  • Film Otac otvara 48. FEST Film Otac otvara 48. FEST

    Nakon premijernog prikazivanja na ovogodišnjem, 70. Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu u okviru programske selekcije Panorama, film Otac reditelja i koscenariste Srdana Golubovića otvoriće večeras, 48. FEST. Tim povodom, juče je održana konferencija za novinare, na kojoj su o filmu govorili Srdan Golubović, glumci Goran Bogdan, Nada Šargin, Milica Janevski, Vahid Džanković i Aleksandar Ilić, direktor fotografije.

  • Jan Fabr u Beogradu predstavlja Praznik malih prijatelja Jan Fabr u Beogradu predstavlja Praznik malih prijatelja

    Belgijski multimedijalni umetnik, pozorišni reditelj, pisac i slikar Jan Fabr ponovo je gost srpske prestonice, gde će večeras u Narodnom muzeju svečano biti otvorena njegova izložba "Praznik malih prijatelja".

  • Moja godina sa Selindžerom uskoro u domaćim bioskopima Moja godina sa Selindžerom uskoro u domaćim bioskopima

    Pravo sa Berlinala, gde je svetskom premijerom otvorio jubilarno 70. izdanje ovog prestižnog filmskog festivala, film “Moja godina sa Selindžerom” (My salinger year) u distribuciji Deksin filma uskoro stiže pred domaću publiku.

  • Pogledajte prvi trejler filma Hotel Beograd Pogledajte prvi trejler filma Hotel Beograd

    Nova, romantična komedija Hotel Beograd, sa Milošem Bikovićem i Dijanom Požarskajom u glavnim ulogama, očekuje nas u biskopima od 12. marta, a danas je izašao prvi domaći trejler za ovu nesvakidašnju ljubavnu priču.