Slušate: Dodir noći

Pesma: Karolina Gočeva - Srescemo se opet

Dodir noći
Naxi Radio
Zvezde
  • Atomsko sklonište i prijatelji u mts Dvorani Atomsko sklonište i prijatelji u mts Dvorani

    mts Dvorana će 22. novembra prvi put biti domaćin legendarnoj rok grupi Atomsko Sklonište, koja će zajedno sa prijateljima na kultnom mestu, nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata nastupiti ove zime.

  • Nemanja Radulović promoviše album Roots na koncertnoj turneji u Srbiji Nemanja Radulović promoviše album Roots na koncertnoj turneji u Srbiji

    Violinista Nemanja Radulović u okviru svetske turneje nastupiće tokom leta u Beogradu i u gradovima širom Srbije. Preko Amerike i dalekog Japana, Radulović će na turneiji promovisati album Roots (Koreni) koji je već osvojio publiku širom sveta.

  • Tradicionalni koncert Rundeka i Ekipe 26. i 27. avgusta u Botaničkoj bašti Tradicionalni koncert Rundeka i Ekipe 26. i 27. avgusta u Botaničkoj bašti

    Darko Rundek i Ekipa održaće dva koncerta, 26. i 27. avgusta, u beogradskoj Botaničkoj bašti "Jevremovac", u organizaciji promoterske kuće Long Play.

  • Jelena Tomašević nastupa u Botaničkoj bašti Jelena Tomašević nastupa u Botaničkoj bašti

    Garden Sessions serija koncerata u Botaničkoj bašti “Jevremovac” obogaćena je novim atraktivnim imenima: 27. jula nastupiće poznata srpska pevačica Jelena Tomašević, a 28. jula publiku očekuje poznati rok zvuk – grupa Smak plus, navodi se u zvaničnom saopštenju.

  • Garavi sokak: Jubilarni beogradski koncert krajem godine Garavi sokak: Jubilarni beogradski koncert krajem godine

    Posle više hiljada nastupa širom Srbije i sveta, tokom kariijere koja traje preko 30 godina, grupa Garavi Sokak održaće svoj jubilarni, deseti koncert u akustik maniru 14. decembra u mts Dvorani. Koncert će biti održan pod nazivom "Biće bolje ako budeš tu".

  • Kaliopi donosi Kofer ljubavi u Beograd Kaliopi donosi Kofer ljubavi u Beograd

    Kaliopi, makedonska pop diva, nakon četiri godine dolazi ponovo u grad "sa najlepšim osmehom", kako ona kaže za Beograd. Ovo će biti njen osmi veliki koncert u Beogradu, a drugi po redu u mts Dvorani, ove godine zakazan za 4. novembar.

  • Kad dođe oktobar, ponovo u mts Dvorani Kad dođe oktobar, ponovo u mts Dvorani

    Sve one koji su 16. decembra , pa potom i 27. decembra prošle godine bili deo gromoglasne publike koncerta pop zvezde Harija Mata Harija, sigurno će obradovati vest da se jedan od najboljih regionalnih pevača vraća u kultnu mts Dvoranu. Hari Mata Hari će tako 14. oktobra zapevati Beograđanima, a nastup simbolično nosi naziv „Kad dođe oktobar“.

  • Gibonni: Nakon deset godina ponovo u Štark areni Gibonni: Nakon deset godina ponovo u Štark areni

    Jedan od najpopularnijih i najuticajnijih muzičara regionalne muzičke scene, Zlatan Stipišić Gibonni zakazuje susret sa beogradskom publikom 20. oktobra u Štark areni, gde je prvi put nastupao pre tačno deset godina.

  • Lola Astanova: Emocija na klaviru Lola Astanova: Emocija na klaviru

    Svetski poznata američka pijanistkinja Lola Astanova održala je sinoć dugoočekivani koncert u beogradskoj mts Dvorani, time označivši povratak u srpsku prestonicu, gde je i prethodnih godina bila rado viđen gost.

  • Nemanja Radulović 3. jula na Tašmajdanu Nemanja Radulović 3. jula na Tašmajdanu

    Naš čuveni violinista proslavljen širom sveta, Nemanja Radulović, poslednjeg dana maja susreo se sa medijima u Konaku kneginje Ljubice u Beogradu povodom koncerta na Stadionu Tašmajdan, 3. jula 2023. godine u organizaciji Centra beogradskih festivala - CEBEF.

  • Garden Sessions: Nastupaju Bajaga i Instruktori i Tijana Bogićević Garden Sessions: Nastupaju Bajaga i Instruktori i Tijana Bogićević

    Nova sezona beogradskih koncerata Garden Sessions održaće se u Botaničkoj bašti Jevremovac od 20. do 23. jula 2023. godine u organizaciji Centra beogradskih festivala (CEBEF).

  • Zijo Valentino o novoj pesmu Neću kući Zijo Valentino o novoj pesmu Neću kući

    Zijo Valentino, proslavljeni pevač, gitarista, muzičar i frontmen grupe Valentino, predstavio je novu pesmu Neću kući, a za Naxi otkriva pojedinosti njenog nastanka, govori o inspiraciji i velikoj truneji kojom obeležavaju više od četiri decenije rada.