Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Zdravko Čolić - Jedina

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Zdravko Čolić - Jedina
    2. Crvena jabuka - Da Mi Je Do Nje
    3. Oliver Mandić - Ljuljaj me nežno
    4. Aleksandra Radović - Cuvaj moje srce
    5. Neki To Vole Vruće - Kakva noć
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Suzana Lukić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 17. april - 1 - Dodir noći
    3. 17. april - 2 - Dodir noći
    4. 17. april - 3 - Dodir noći
    5. Suzana Lukić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Omiljeni kolač: Trileće Omiljeni kolač: Trileće

    Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.

    Popularne kupus kifle Popularne kupus kifle

    Kupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.

  • Zdravlje
    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

    Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina

    Proteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite

    U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.

    Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite

    Najverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.

  • Preporučujemo
    Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera? Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?

    Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.

    Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera

    Sa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 120.42 121.27 122.12
    USD 109.33 110.10 110.87
Zvezde
  • Nikita Milivojević: Čast je ugostiti Irinu Bruk Nikita Milivojević: Čast je ugostiti Irinu Bruk

    Nikita Milivojević, proslavljeni reditelj i direktor Šekspir festivala sumira utiske povodom premijernog izvođenja njegovog koncepta Moj Šekspir, ističe zbog čega je značajan dolazak Irine Bruk na ovaj, jedinstven festival u zemlji posvećen Šekspirovom dramskom stvaralaštvu, te govori o važnom doprinosu pozorišnoj umetnosti od strane Joce Savića.

  • Premijera Mog Šekspira okupila glumačke bardove Premijera Mog Šekspira okupila glumačke bardove

    U okviru VI Šekspir Festivala na otvorenoj pozornici Vile Stanković u Čortanovcima 28. juna održana je premijera koncepta Moj Šekspir reditelja Nikite Milivojevića u kome su učešće uzela značajna imena regionalnog glumišta.

  • Vreme čuda: Mladi čuvari rock zvuka Vreme čuda: Mladi čuvari rock zvuka

    Hard rock bend "Vreme čuda" čine trojica mladih muzičara: Mateja Nikolić, Mihajlo Anđelković i Mihailo Ristić, objedinjeni oko ideje i cilja da neguju kvalitetan zvuk koji se temelji na rock baštini.

  • Završeno snimanje novog filma Olega Novkovića Završeno snimanje novog filma Olega Novkovića

    Završeno je snimanje novog domaćeg filma Živ čovek, reditelja Olega Novkovića i scenaristkinje Milene Marković.

  • Regionalna saradnja: Danica Krstić predstavila novu pesmu Regionalna saradnja: Danica Krstić predstavila novu pesmu

    Danica Krstić, za koju kažu da je najlepši etno vokal Balkana, danas je objavila svoju novu pesmu Voće rodilo, nastalu u saradnju sa čuvenim sevdah bendom Divanhana. Ovom pesmom, poznata umetnica najavljuje svoj drugi album, na kome će sarađivati sa najčuvenijim izvođačima tradicionalne muzike naših prostora.

  • Ruben Estlund i Jovana Stojiljković među ovogodišnjim žirijem SFF Ruben Estlund i Jovana Stojiljković među ovogodišnjim žirijem SFF

    Predstavljen je ovogodišnji žiri Takmičarskog programa - igrani film 25. Sarajevo Film Festivala, a među njima su srpska glumica Jovana Stojiljković i Ruben Estlund, reditelj i scenarista, koji je i predsednik žirija.

  • Poslušajte Poslušajte "izgubljenu" pesmu Fredija Merkjurija

    Prva verzija pesme Time Waits For No One u izvođenju Fredija Merkjurija, nekadašnjeg frontmena grupe Queen, premijerno je predstavljena na radiju BBC.

  • Rade Šerbedžija o novoj ulozi na velikom platnu Rade Šerbedžija o novoj ulozi na velikom platnu

    Rade Šerbežija, posle skoro tri decenije nastupa pred beogradskom pozorišnom publikom na otvaranju ovogodišnjeg, 28. Beogradskog letnjeg festival BELEF-a u predstavi Antigona - 2000 godina kasnije u izvođenju pozorišta Ulysses. Samo dan ranije, od 20. juna u bioskopima širom Srbije u distribuciju kreće filmsko ostvarenje u kome Rade Šerbedžija tumači jednog od glavnih likova, dr. Dabrovskog u psihološkom trileru Anđeo čuvar. U nastavku, pročitajte intervju u kome Šerbedžija govori o novom filmskom ostvarenju, pripremi za pomenutu ulogu, te hipnozi i interesantnoj tematici koju film nosi.

  • Aleksandra Radović: Prvi solistički koncert u Zagrebu Aleksandra Radović: Prvi solistički koncert u Zagrebu

    Jedna od najpopularnijih srpskih pevačica, Aleksandra Radović održaće svoj prvi solistički koncert u Zagrebu, 10. novembra u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

  • Marko Louis pre Thievery Corporation-a Marko Louis pre Thievery Corporation-a

    Sve popularniji Balkan-soul autor Marko Louis nastupiće 26. juna (20:30) ispred vrhunske svetske muzičke atrakcije Thievery Corporation na njihovom velikom letnjem koncertu na stadionu Tašmajdan u Beogradu, saopštava Long Play.

  • Aleksa Jelić predstavlja novi album Aleksa Jelić predstavlja novi album

    Aleksa Jelić, pop muzičar i baletski umetnik, posle duže pauze objavio je novi album pod nazivom Metamorfoza.

  • Rade Šerbedžija u novom psihološkom trileru Rade Šerbedžija u novom psihološkom trileru

    Anđeo čuvar (Guardian Angel) je psihološki triler zasnovan na istinitom događaju o zapanjujućoj seriji ubistava pod hipnozom koji su se odvijali u Danskoj u 1950-ima; u režiji renomiranog finskog reditelja Arto Halonena i sjajnom međunarodnom glumačkom glumačkom postavkom predvođenom Radetom Šerbedžijom, Džošom Lukasom i Pilu Asbekom, film u distribuciji 2i Filma stiže u domaće bioskope 20. juna.