Slušate: Dodir noći

Pesma: Oliver Dragojević - Vjerujem u andjele

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Oliver Dragojević - Vjerujem u andjele
    2. Srebrna Krila - Sanjar, lutalica
    3. Bajaga - Od kada tebe volim
    4. Neverne Bebe - Uzmi boje
    5. Goca Tržan - Zagrli
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. april - 1 - Dodir noći
    2. 25. april - 2 - Dodir noći
    3. 25. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Četvrtak - Mojih 50
    5. 24. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Tart sa čokoladom i malinama Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Testenina sa tikvicama i slaninom Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Zdravlje
    Sve prednosti vitamina C Sve prednosti vitamina C

    Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.

    Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska

    Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

    Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor? Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?

    Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.

  • Preporučujemo
    Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta

    Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.

    Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova

    Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 118.79 119.63 120.47
    USD 108.49 109.25 110.02
Zvezde
  • Preminula Isidora Žebeljan Preminula Isidora Žebeljan

    Posle duge bolesti 29. septembra u Beogradu je preminula kompozitorka i redovna članica SANU Isidora Žebeljan, piše RTS.

  • Nemanja Radulović: Ova sala je moj drugi dom Nemanja Radulović: Ova sala je moj drugi dom

    Virtuoz na violini Nemanja Radulović u pratnji pijanistkinje Lor Favr Kan održao je sinoć, 28. septembra prvi u nizu solističkih koncerata u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, praćen ovacijama publike.

  • Odlazak velikog reditelja Odlazak velikog reditelja

    Goran Paskaljević, srpski filmski i reditelj i scenarista preminuo je u 74. godini, a ovu vest preneli su domaći i regionalni mediji.

  • Sashka Janx ima novi singl Sashka Janx ima novi singl

    Sashka Janx predstavila je novi singl naziva Ali, Ali.

  • Bane Lalić MVP predstavlja album Na slobodi Bane Lalić MVP predstavlja album Na slobodi

    Bane Lalić i MVP ljubiteljima dobre muzike i pozitivne energije predstavlja dugo očekivan koncert koji je snimljen u zanimljivom ambijentu istorijskog studija 6 PGP-RTSa. Prisutni drugari, mnogobrojne poznate ličnosti, su uživali u mini koncertu na kom je predstavljen album Na slobodi.

  • Retro filmska nedelja zatvaranja Drive in bioskopa na Adi Retro filmska nedelja zatvaranja Drive in bioskopa na Adi

    Posle tri meseca sjaja pod nebeskim zvezdama, prvi Drive in bioskop na Adi završava sezonu pretposlednje septembarske nedelje, dok je početak naredne sezone planiran za proleće. Poslednje dane „Holivuda u Beogradu“ filmofili će moći da dožive u okviru „Pepsi retro week-a“ , kada će ih „retro repertoar“ povesti na putovanje kroz prošlost na kome će se naći filmovi iz četiri različite vremenske dekade, tačnije iz 50-ih, 60-ih, 80-ih i ostvarenje iz 21. veka.

  • Nenad Jezdić novi član JDP Nenad Jezdić novi član JDP

    Nenad Jezdić je posle višegodišnje uspešne saradnje sa postao član ansambla JDP-a, saopšteno je iz teatra.

  • Branka Veselinović: Radost življenja Branka Veselinović: Radost življenja

    Branka Veselinović, srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica i humanitarka proslavila je juče 102. rođendan.

  • Roberto Benjini u novom Garoneovom filmu Roberto Benjini u novom Garoneovom filmu

    Najnovije igrano ostvarenje "Pinokio" proslavljenog reditelja Matea Garonea (Gomora, Dogman) nakon domaće premijere na Festivalu evropskog filma na Paliću naći će se na repertoarima srpskih bioskopa od četvrtka, 24. septembra, a zvezda čuvenog filma Život je lep Roberto Benjini smestio se u čizme poznatog usamljenog stolara Đepeta koji klešući lutka od drveta, pred sobom izaziva čudo i stvara vragolastog dečaka Pinokija.

  • U planu je snimanje filma o životu Madone U planu je snimanje filma o životu Madone

    Universal Pictures najavio je da studio radi na biografskom filmu o Madoni, jednoj od najvećih pop zvezda svetske muzičke scene, piše Billboard.

  • Izložba posvećena Svetlani Bojković Izložba posvećena Svetlani Bojković

    U okviru 27. Festivala evropskog filma Palić u nedelju, 13. septembra u Galeriji Otvorenog univerziteta Subotica,otvorena je izložba „Svetlana Bojković – umetnost glume ili traganje za istinom“ uz prisustvo Svetlane Bojković i autora izložbe Zorana Maksimovića.

  • Priznanje za Suzanu Perić Priznanje za Suzanu Perić

    Suzana Perić, modna kreatorka i glavna i odgovorna urednica magazina Bazar, dobitnica je nagrade za poslovnu ženu godine, Business Women Awards 2020. Ovo je za nju drugo priznanje zaredom, prethodno je osvojila u 2019. godini.