Slušate: Popodne sa Tijanom Plemić

Pesma: U Škripcu - O Je

Popodne sa Tijanom Plemić
Naxi Radio
Zvezde
  • Aleksandar Madžar ponovo svira na Kolarcu Aleksandar Madžar ponovo svira na Kolarcu

    Peti koncert pijaniste Aleksandra Madžara iz ciklusa Betovenove sonate biće održan 27. februara u 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine.

  • Biografija Nikite Milivojevića u prodaji Biografija Nikite Milivojevića u prodaji

    Nadahnuta, živopisna, zavodljiva, značajna – mudra knjiga... Ovako opisuju biografiju čuvenog pozorišnog reditelja i osnivača Šekspir festivala Nikite Milivojevića, koju je napisala novinarka i teatrološkinja Olivera Milošević.

  • Dva uzastopna koncerta Van Gogh-a Dva uzastopna koncerta Van Gogh-a

    Najavljujući novinarima rasprodat prvi koncetni datum zakazan za 11. mart, grupa koja regionalno slovi za koncertno najeksplozivniju muzičku "mašinu", saopštila da će zasvirati još jedan dan i to 12. marta, dan posle koncerta koji je probudio veliku pažnju publike. Istovremeno, mediji su na kofrerenciji u klubu Lisabon u kultnoj Dvorani, imali prvi put priliku da vide nikad do sada objavljen spot za pesmu "Pipi".

  • Prvi trejler filma o kralju rokenrola Prvi trejler filma o kralju rokenrola

    Od vizionarskog i za Oskara nominovanog reditelja Baza Lurmana i studija Warner Bros. Pictures, ovog leta na velika platna stiže visokobudžetna biografska drama jednostavnog, ali veličanstvenog naziva “Elvis”, u kojoj glavne uloge nose Ostin Batler i oskarovac Tom Henks.

  • Neverne bebe najavile osmomartovski koncert Neverne bebe najavile osmomartovski koncert

    Grupa Neverne bebe je na konferenciji za novinare u klubu LIsabon u Kombank Dvorani najavila svoj prvi koncert u kultnoj dvorani, zakazan za 8. mart.

  • Tradicionalni prolećni koncert Crvene jabuke Tradicionalni prolećni koncert Crvene jabuke

    Posle tačno godinu dana od poslednjeg nastupa u Kombank Dvorani, a čak četiri od prvog u kultnom prostoru ( 2018.), legendarni bosanki pop-rok sastav Crvena jabuka nastupiće ponovo na istom mestu pred beogradskom publikom 26. marta u 20h, a koncert su simbolično nazvali „Tvrđava“ po njihovom aktuelnom, istoimenom albumu.

  • Beti Đorđević najavljuje spektakl u Kombank dvorani Beti Đorđević najavljuje spektakl u Kombank dvorani

    Sve je spremno za subotu 19 .februar, datum kada Beti Đorđević slavi svoj 76-i rođendan i 50 godina uspešne karijere u Kombank dvorani s početkom u 20:00h.

  • Humanitarni koncert u čast Dragoljuba Đuričića Humanitarni koncert u čast Dragoljuba Đuričića

    Čovek sa najvećim osmehom na domaćoj muzičkoj sceni, legendarni bubnjar Dragoljub Đuričić, u martu prošle godine preminuo je od posledica koronavirusa i ostavio nenadoknadivu prazninu.

  • Neša Leptir: Sećanje na muzičku legendu Neša Leptir: Sećanje na muzičku legendu

    Na današnji datum, 12. februara preminuo je Nenad Radulović, široj publici poznat kao Neša Leptir, jedan od muzičkih ikona 80-ih godina i frontmen grupe "Poslednja igra leptira". Prošlo je više od tri decenije otkako nas je Neša napustio, ali će zauvek ostati upamćen kroz plodonosni rad koji je obeležio njegov život.

  • Džej Lo i Maluma na velikom platnu u romantičnoj komediji Džej Lo i Maluma na velikom platnu u romantičnoj komediji

    Film Ti si taj u kome uloge tumače Dženifer Lopez, Oven Vilson i Maluma, premijerno će biti prikazan u sredu 9. februara u bioskopu Cineplexx BIG Beograd. Od četvrtka, 10. februara, ovaj naslov stiže i na redovne bioskopske repertoare.

  • Van Gogh najavljuje koncert visokog napona Van Gogh najavljuje koncert visokog napona

    Grupa Van Gogh se tačno pre tri godine sa scene Kombank Dvorane publici poklonila akustik koncertom, ovoga puta, na istu binu 11. marta, Van Gogh se vraća pesmama „Visokog napona“ koje decenijama grupa nije svirala i koje će autentično oslikati energiju "No Comment" albuma, izdatog pre 25 godina.

  • Kusturici i Manojloviću Beogradski pobednik Kusturici i Manojloviću Beogradski pobednik

    Na održanoj konferenciji povodom predstojećeg, 50. FEST-a, saopšteno je da će prestižna nagrada, Beogradski pobednik ove godine biti dodeljena Emiru Kusturici, reditelju, scenaristi, muzičaru i književniku i Mikiju Manojloviću, glumcu