Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Knez - Vjeruj

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Knez - Vjeruj
    2. Denis & Denis - Ja sam lazljiva
    3. Delca i Sklekovi - Hajde lagano
    4. Poslednja igra leptira - Grudi Balkanske
    5. Gibonni - Onako, Od Oka
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 22. april - 1 - Dodir noći
    2. 22. april - 2 - Dodir noći
    3. 22. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 19. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Recept za starinski slatki kupus Recept za starinski slatki kupus

    Kada stignu hladniji dani svi volimo da pojedemo nešto "na kašiku". Baš zato vam danas donosimo jednostavan recept za slatki kupus sa junetinom, jelo koje mnoge od nas vraća u detinjstvo...

    Najukusnije lovačke šnicle Najukusnije lovačke šnicle

    Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.

  • Zdravlje
    Ambliopija ili Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?

    Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.

    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada

    Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.

    Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu

    U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.

  • Preporučujemo
    Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete

    Postoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće.

    Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta

    Možda su nas ove godine vremenske prilike iznenadile, pa su mnogi od nas bili primorani da uključe klimu i ranije. Iskoristite hladnije dane za njeno čišćenje, i imajte na umu da to možete da uradite i sami.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.34 117.16 117.98
    CHF 119.14 119.98 120.82
    USD 108.68 109.45 110.21
Zvezde
  • Dušanu Kovačeviću uručena nagrada Dušanu Kovačeviću uručena nagrada "Aleksandar Lifka"

    Ovogodišnje, 29. izdanje Festivala evropskog filma Palić svečano je otvoreno na Letnjoj pozornici na Paliću u subotu 16. jula. Na otvaranju su se prisutnima obratili Stevan Bakić, gradonačelnik Subotice i Radoslav Zelenović, direktor Festivala evropskog filma Palić, a svečano otvaranje obeležilo je i uručivanje nagrade Dušanu Kovačeviću, jednom od najzanačajnih dramskih pisama sa ovih prostora.

  • Polu Šrejderu Srce Sarajeva Polu Šrejderu Srce Sarajeva

    U znak priznanja za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, američkom reditelju i scenaristi Polu Džozefu Šrejderu biće uručeno Počasno Srce Sarajeva u okviru 28. Sarajevo Film Festivala.

  • Svetozar Cvetković dobitnik nagrade Specijalni Ernest Somborskog filmskog festivala Svetozar Cvetković dobitnik nagrade Specijalni Ernest Somborskog filmskog festivala

    Svetozar Cvetković ovogodišnji je dobitnik nagrade “Specijalni Ernest” Somborskog filmskog festivala za dosadašnji i budući doprinos dobrim filmovima, navodi se u zvaničnom saopštenju festivala.

  • Španska diva oduševila publiku Španska diva oduševila publiku

    U okviru ovogodišnjeg "Banja Luka Fest"-a, koji će održao na Tvrđavi Kastel od 6 do 9. jula, među odabranim izvođačima nastupila je i španska diva Luz Kasal.

  • Zdravko Čolić Symphonic: Neprolazni hitovi u pratnji simfonijskog orkestra Zdravko Čolić Symphonic: Neprolazni hitovi u pratnji simfonijskog orkestra

    Publika drugog po redu održanog "Banja Luka Fest"-a, završne večeri imala je priliku da uživa u svetskoj premijeri koncerta "Zdravko Čolić Symphonic", na kome je najveća zvezda Balkana prvi put izvela neke od najvećih hitova u muzičkoj pratnji simfonijskog orkestra.

  • Film Amsterdam okuplja zvezde Holivuda Film Amsterdam okuplja zvezde Holivuda

    Iz kuhinje 20th Century Studios, a u režiji čuvenog Dejvida O’Rasela koji je poznat po filmovima Američka prevara, Džoj, U dobru i u zlu, Bokser, stiže ostvarenje Amsterdam koje okuplja holivudske zvezde.

  • Marija Mirković predstavila spot za Prezirem samoću Marija Mirković predstavila spot za Prezirem samoću

    Svakom novom pesmom, otkako je započela solo karijeru, kantautorka Marija Mirković potvđuje da uživa u slobodi stvaranja pesama, koja joj daje mogućnost da publici ponudi i drugačiji muzički izraz, a novitet je muzički spot za pesmu Prezirem samoću.

  • Goran Karan: Koncert u Beogradu Goran Karan: Koncert u Beogradu

    Nakon dva velika uspešna koncerta u srpskoj prestonici ( 2018. i 2019. godine ) proslavljeni splitski tenor Goran Karan, ove godine vraća se na Veliku scenu mts Dvorane.

  • Lukijan Ivanović i Dušan Alagić o zajedničkom radu Lukijan Ivanović i Dušan Alagić o zajedničkom radu

    Pored nagrada koje su upućene pesmama i pevačima, Naxi radio jedinstvenim radijskim nagradama kod nas, nagrađuje i autore i kompozitore koji su zajedno stvorili muzička dela za pamćenje. Naxi Zvezdu 2022 za muzičku saradnju godine, na osnovu najvećeg broja glasova slušalaca dobili su Dušan Alagić, kompozitor, tekstopisac, muzički producent i multiinstrumentalista i pevač Lukijan Ivanović za pesmu „Da znaš“.

  • Zdravko Čolić : Leto u znaku velikih koncerata Zdravko Čolić : Leto u znaku velikih koncerata

    Zdravko Čolić, muzička zvezda koju obožavaju sve generacije, ovog leta nastupaće širom regiona, a koliko je velika želja publike da se sretne sa Čolom najbolje govori činjenica da su dva velika koncerta rasprodata mesec dana unapred.

  • Gibonni: Pesma je kao otvoreno pismo srodnoj duši Gibonni: Pesma je kao otvoreno pismo srodnoj duši

    Zlatan Stipišić Gibonni, jedan od najpriznatijih kantautora regiona, osvojio je dve Naxi Zvezde 2022 na osnovu najvećeg broja glasova slušalaca, za pevača i pesmu godine.

  • Brajanu Rašiću dodeljena nagrada Mikica Zdravković Brajanu Rašiću dodeljena nagrada Mikica Zdravković

    Čuveni koncertni fotograf Brajan Rašić drugi je dobitnik priznanja „Mikica Zdravković“, koje kragujevački Arsenal fest dodeljuje ličnostima iz Srbije i regiona za njihov dosadašnji rad na muzičkoj sceni.