Slušate: Popodne sa Tijanom Plemić

Pesma: Riblja čorba - Gde si u ovom glupom hotelu

Popodne sa Tijanom Plemić
Naxi Radio
Zvezde
  • Bajaga i Instruktori: Dva koncerta u Bitefartcafe-u Bajaga i Instruktori: Dva koncerta u Bitefartcafe-u

    Bajaga i Instruktori, obradovaće beogradsku publiku intimnim koncertima u klubu BitefArtCafe 29. i 30. marta.

  • Crvena jabuka: Pop-rock talas koji ne prolazi Beograđane Crvena jabuka: Pop-rock talas koji ne prolazi Beograđane

    Posle tačno godinu dana od poslednjeg nastupa u mts Dvorani, legendarna grupa Crvena jabuka sinoć je održala prvi od tri zakazana koncerta ovog marta u mts Dvorani.

  • Željko Samardžić na turneji u Americi Željko Samardžić na turneji u Americi

    Željko Samardžić koncertom u Njujorku 4. marta započeće prvi deo američke turneje.

  • Trenutak sna: Priča o porodici i muzici Trenutak sna: Priča o porodici i muzici

    Film Yu Grupa - trenutak sna reditelja Darka Lungulova večeras, 2. marta u mts Dvorani u okviru 51. FEST-a biće premijerno prikazan. Dragi Jelić, vokal i gitarista "YU Grupe" uoči premijere za Naxi govori o procesu snimanja filma, ističe važnost zajedništva i porodice, a radom na novom albumu potvrđuje činjenicu da su doslednost i kontinuitet u radu preduslov za dugovečnost i uspeh.

  • Novi film Pjera Žalice pred festivalskom publikom Novi film Pjera Žalice pred festivalskom publikom

    Publika 51. FEST-a imaće priliku da pogleda ostvarenje "Praznik rada" Pjera Žalice, proslavljenog scenariste, reditelja, producenta i montažera.

  • Hauser: Prvi solo nastup u Štark Areni Hauser: Prvi solo nastup u Štark Areni

    Stjepan Hauser je prošle godine započeo svoju dugo očekivanu, prvu svetsku solo turneju - "Rebel with a Cello", u okviru koje će 24. oktobra nastupiti i u beogradskoj Štark Areni.

  • Omaž Feliniju i proslava filmske umetnost: Počeo je 51. FEST Omaž Feliniju i proslava filmske umetnost: Počeo je 51. FEST

    51. FEST svečano je otvoren večeras u Velikoj sali mts Dvorane uručenjem Beogradskog pobednika za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti Lordanu Zafranoviću, proslavljenom reditelju i Dobrivoju Tanasijeviću - Den Tani, producentu.

  • Scorpions u Beogradu 25. juna Scorpions u Beogradu 25. juna

    Čuvena rok grupa Scorpions održaće ekskluzivni koncert u Beogradu 25. juna u Štark Areni! Nakon pet godina od prethodnog spektakularnog nastupa u Beogradu na istom mestu, i posle brojnih poziva fanova, Scorpions su odlučili da prošire već ugovorenu turneju i da za publiku Balkana dodaju ovaj jedan koncert upravo u Beogradu!

  • Aleksa Jelić: Za umetnika je najvažnije da radi i stvara Aleksa Jelić: Za umetnika je najvažnije da radi i stvara

    Aleksa Jelić, pevač i baletski igrač, predstavio je singl "Ko te ljubi sad", a u razgovoru za Naxi govori o muzici, stvaralaštvu, "daskama koje život znače", kabaretskim nastupima, ali i novitetu koji priprema u Pozorištu na Terazijama.

  • BAFTA 2023: Na Zapadu ništa novo proglašen najboljim filmom BAFTA 2023: Na Zapadu ništa novo proglašen najboljim filmom

    Sinoć je u Londonu održana 76. svečana ceremonija dodele nagrada Britanske Akademije za filmsku i televizijsku umetnost (BAFTA), a najboljim filmom proglašen je "Na Zapadu ništa novo" nemačkog reditelja Edvarda Bergera.

  • Banja Luka Fest uz regionalne i svetske zvezde Banja Luka Fest uz regionalne i svetske zvezde

    Po treći put na tvrđavi Kastel, jedan od najznačajnijih festivala u regionu, Banja Luka Fest nam od 5. do 8. jula 2023. godine donosi četiri velika koncerta - Marije Šerifović, Jasmin Levi, Nemanje Radulovića, Nine Badrić i Petra Graša.

  • I treći koncert Crvene jabuke I treći koncert Crvene jabuke

    Nastavlja se niz tradicionalnih, prolećnih koncerata Crvene jabuke u mts Dvorani, a ove godine biće ih ukupno tri, saopšteno je iz mts Dvorane. Naime, nakon rasprodata prva dva zakazana datuma 8. i 9. marta, kultni bosanki pop-rok sastav nastupiće i 21. marta na istom mestu, u organizaciji mts Dvorane.