Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Severina - Mili moj

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Severina - Mili moj
    2. Sergej Ćetković - Necu da znam
    3. Djordje Balašević - Provincijalka
    4. Toše Proeski - Ostala si uvek ista
    5. Crvena jabuka - Tugo, Nesreco
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Đoković - Sreda - Mojih 50
    2. 7. maj - 1 - Dodir noći
    3. 7. maj - 2 - Dodir noći
    4. 7. maj - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Đoković - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Recept za banana hleb Recept za banana hleb

    Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.

    Pečena piletina u pivu Pečena piletina u pivu

    Fantastična ideja za ručak...

  • Zdravlje
    Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više

    Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.

    Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou

    Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.

  • Putovanja
    Spektakularni Novi Zeland Spektakularni Novi Zeland

    Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti

    Idealno vreme da posetimo Solun Idealno vreme da posetimo Solun

    Solun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.

  • Preporučujemo
    Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite

    Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.

    Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji

    Napravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.30 117.12 117.94
    CHF 119.04 119.88 120.72
    USD 108.26 109.02 109.78
Zvezde
  • Priznanje The People’s Icon Dženifer Lopez Priznanje The People’s Icon Dženifer Lopez

    Kanal E! je objavio da će jednoj od najvećih zvezda u industriji zabave Jennifer Lopez biti dodeljena nagrada „The People’s Icon“ na 2020 E! People’s Choice Awards. Tako će dobitnici PCA nagrade, koja ima već šest nominacija, biti odato priznanje za njene nastupe, kako na sceni tako i na velikom platnu, uključujući nagrađeni nastup na Super Bowl poluvremenu 2020. godine i glavnu ulogu u filmu Hustlers, koji je pobrao sve hvale kritike. Prenos dodele nagrada 2020 E! People’s Choice Awards iz Barker Hangar u Santa Moniki, Kalifornija biće održan u nedelju, 15. novembra od 03:00.

  • Bajagi uručena nagrada za muzičko stvaralaštvo Bajagi uručena nagrada za muzičko stvaralaštvo

    Momčilu Bajagiću je u utorak 27. oktobra, u prostorijama Udruženja kompozitora Srbije u Beogradu, uručena nagrada "Darko Kraljić" za muzičko stvaralaštvo - životno delo u domenu popularne muzike za 2019. godinu. Priznanje je Bajagi dodelio Srđan Marjanović, predsednik Sekcije kompozitora džez i zabavne muzike. Svečanost je održana u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, uz sveden broj gostiju i maksimalno poštovanje propisanih mera.

  • Suzana Peric na Digital Fashion Week Serbia krajem novembra Suzana Peric na Digital Fashion Week Serbia krajem novembra

    uzana Perić, jedna od najpoznatijih modnih kreatora Srbije i Balkana, učestvovaće na Digital Fashion Week Serbia, prvoj digitalnoj nedelji mode u organizaciji Serbia Fashion Week i CMC, koji se održava od 20. do 27. novembra, saopštio je njen PR tim.

  • Neli Furtado obeležava dvadeset godina karijere Neli Furtado obeležava dvadeset godina karijere

    Pop pevačica Neli Furtado prvi album "Whoa, Nelly!" predstavila je publici pre dvadeset godina, a tim povodom u petak 23. oktobra biće dostupno digitalno prošireno izdanje ovog albuma, piše Billboard.

  • Odložen dolazak Jana Fabra u Beograd Odložen dolazak Jana Fabra u Beograd

    Gostujuća predavanja Jan Fabra i tima predavača Trablejn trupe Ivane Jozić, Stelle Höttler i Pietra Quadrino koja su bila zakazana od 26. oktobra ove godine, zbog trenutne epidemiološke situacije pomerena su za drugi termin koji će naknadno biti objavljen, saopštava Institut za umetničku igru.

  • Eurovision on top objavio vest o nagradama Naxi radija Zdravku Čoliću Eurovision on top objavio vest o nagradama Naxi radija Zdravku Čoliću

    Prestižni portal Eurovision on top koji promoviše muzičke vesti i zvezde iz cele Evrope, preneo je vest da je Zdravko Čolić, velikan regionalne muzičke scene, primio dve nagrade Naxi radija, među kojima je i najznačajnija radijska nagrada u našoj zemlji - Naxi Zvezda za sva vremena, a koja svedoči o njegovoj neprolaznosti i popularnosti širom bivše Jugoslavije.

  • Otvorena ižložba slika Bisere Veletanlić Otvorena ižložba slika Bisere Veletanlić

    Sinoć je u Centru za kulturnu dekontaminaciju otvorena izložba likovnih radova Bisere Veletanlić, koja će za posetioce biti otvorena do 20. oktobra.

  • Belan slavi Đavole u Beogradu Belan slavi Đavole u Beogradu

    Muzičar Neno Belan & njegovi Fiumens 10. i 11. novembra (20:00) u Kombank dvorani u Beogradu održaće koncert posvećen pesmama Đavola, povodom 35 godina od izlaska prvog singla legendarne splitske grupe. Belan svira Đavole u okviru koncertnog serijala promoterske kuće Long Play "Pod maskama".

  • Zvezda Mućki samo u Cineplexx bioskopima Zvezda Mućki samo u Cineplexx bioskopima

    Dokumentarni film Bojsi u Beogradu, u kojem je glavna zvezda Džon Čelis, publika će moći od četvrtka, 15. oktobra da pogleda samo u Cineplexx bioskopima.

  • Amira Medunjanin u rasprodate tri Kombank dvorane Amira Medunjanin u rasprodate tri Kombank dvorane

    Umetnica svetskog glasa Amira Medunjanin održaće koncerte 10, 11. i 12. oktobra (20:00) u rasprodatoj Kombank dvorani, gde će prvi put pred beogradskom publikom nastupiti u pratnji vrsnog harmonikaša i klarinetiste Mustafe Šantića, jednog od osnivača Mostar Sevdah Reunion-a, saopštava Long Play.

  • 50 godina od izlaska albuma Led Zeppelin III 50 godina od izlaska albuma Led Zeppelin III

    ROCKTOBER obeležava 50 godina od izlaska albuma „III“ grupe Led Zeppelin. Reč je o izdanju koje predstavlja prelomni momenat u diskografiji ove kultne grupe.

  • Pogledajte spot za naslovnu numeru novog filma o agentu 007 Pogledajte spot za naslovnu numeru novog filma o agentu 007

    Bili Ajliš, jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, februara ove godine predstavila je zvaničnu naslovnu numeru za predstojeći film o Džejmsu Bondu, „No Time To Die“.