Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Hari Mata Hari - Azra

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
Zvezde
  • Toni Cetinski pobednik Beogradskog proleća Toni Cetinski pobednik Beogradskog proleća

    Beogradsko proleće, prestižan muzički festival, nakon 22 godine u novom ruhu održan je večeras u mts dvorani, prostoru na kome je festival prvi put održan 1961. godine. Publika je svojim SMS glasovima, kao i glasovima putem Instagrama pobedničku titulu dodelila Toniju Cetinskom za pesmu "Čuvam ljubav". Drugo mesto pripalo je Željku Vasiću i kompoziciji "Kompanjero", dok je nosilac "bronze" Mirza Selimović sa pesmom "Plakaćeš".

  • Margo Robi kao Barbika Margo Robi kao Barbika

    Proslavljena glumica Margo Robi tumači Barbiku u istoimenom filmskom ostvarenju koje u bioskope dolazi 21. jula 2023. godine.

  • 15. Kustendorf: Drvo života velikanima Petru Božoviću i Toniju Servilu 15. Kustendorf: Drvo života velikanima Petru Božoviću i Toniju Servilu

    Petnaesti Кustendorf održaće se od 6. do 10. maja 2022. godine u Drvengradu, pod sloganom „Razdiruća i čudesna lepota stvaranja”, sa gostima i pred publikom, a detalji programa predstavljeni su na održanoj konferenciji za novinare.

  • Beogradsko proleće okupilo regionalne umetnike Beogradsko proleće okupilo regionalne umetnike

    Uoči povratka festivala "Beogradsko proleće 2022." koje će biti održano u petak 29. aprila u MTS Dvorani ( nekadašnja Kombank Dvorana) u neformalnoj i druželjubivoj atmosferi sinoć se u Maršalovom salonu kultne Dvorane okupilo 14 od 18 najavljenih takmičara iz Srbije i celog regiona. Oni su svoje utiske o predstojećim nastupima i povratku prestižnog festivala na domaću muzičku scenu podelili u druženju i razgovoru sa novinarima.

  • Šon Pen na velikom platnu sa ćerkom Šon Pen na velikom platnu sa ćerkom

    Šon Pen i njegova ćerka Dilan Pen, tumače glavne uloge u filmu „Dan zastave“ (Flag Day) koji je svetsku premijeru imao na prošlogodišnjem Kanskom festivalu na kom je bio i nominovan za Zlatnu palmu, a koji će se u domaćim bioskopima naći od 28. aprila.

  • Sara Jo predstavila spot za pesmu Divlja Sara Jo predstavila spot za pesmu Divlja

    Pop zvezda Sara Jo objavila je dugonajavljivani spot za singl Divlja, prvu pesmu sa njenog nadolazećeg albuma prvenca. Spot obiluje provokativnim scenama, a visok produkcijski nivo i intrigantan scenario svrstavaju ovaj video u nivo svetskih muzičkih ostvarenja.

  • Magnifico oduševio publiku u Domu omladine Magnifico oduševio publiku u Domu omladine

    Čuveni kantautor Robert Pešut – Magnifico oduševio je svojim nastupom publiku u Domu omladine, u okviru Urban Sessions koncepta, u organizaciji Centra beogradskih festivala - CEBEF.

  • Vesna Goldsvorti prva žena laureat književne nagrade Momo Kapor Vesna Goldsvorti prva žena laureat književne nagrade Momo Kapor

    Književnici Vesni Goldsvorti danas je u Svečanoj sali Skupštine Grada Beograda uručena nagrada „Momo Kapor“ za roman „Gvozdena zavesa - Ljubavna priča”. Plaketu od srebra sa motivom školice i novčanu nagradu uručili su joj Matija Bećković, predsednik Upravnog odbora Zadužbine „Momčilo Momo Kapor” i Aleksandra Kosanović Strižak, direktorka marketinga i komunikacija Erste Banke koja je od ove godine pokrovitelj nagrade.

  • Preminuo Dejan Mijač Preminuo Dejan Mijač

    Danas je u Beogradu preminuo jedan od najznačajnijih domaćih pozorišnih reditelja Dejan Mijač, saopšteno je iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Komemoracija će biti održana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a vreme komemoracije i sahrane objavićemo naknadno.

  • Drugo izdanje Banja Luka Fest-a od 6 do 9. jula Drugo izdanje Banja Luka Fest-a od 6 do 9. jula

    Drugo izdanje internacionalnog muzičkog festivala Banja Luka Fest održaće se na tvrđavi Kastel, od 6. do 9. jula. Nakon što je već prve godine festival stekao status jednog od najznačajnijih u regionu, i ovog puta, na pozornici pod otvorenim nebom nastupiće čuvena muzička imena u potpuno novim i drugačijim izdanjima.

  • Brus Vilis se oprašta od glume Brus Vilis se oprašta od glume

    Holivudska zvezda Brus Vilis iz zdravstvenih razloga povlači se iz sveta glume, a ova vest potvrđena je putem njegovog Instagram naloga.

  • Konstrakta potpisala za legendarni Virgin Konstrakta potpisala za legendarni Virgin

    Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije i trenutno jedna od najaktuelnijih artistkinja u regionu, Konstrakta, od danas započinje saradnju sa lokalnim entitetom svetske etikete Virgin Music Label & Artist Services, koji u Srbiji posluje rame uz rame sa regionalnim kancelarijama Universal Music. Ovom prilikom, Virgin otpočinje partnerstvo sa etiketom Gruvlend!, koja stoji iza Konstrakte, ali i Zemlje Gruva, sa kojom će takođe sarađivati na polju digitalne distribucije muzike.