Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Alisa - U senci divljeg kestena

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Alisa - U senci divljeg kestena
    2. Vanna - Iz Inata
    3. Tony Cetinski - Kao U Snu
    4. Riblja čorba - Ostani djubre do kraja
    5. Knez - Mia bella signorina
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. april - 1 - Dodir noći
    2. 25. april - 2 - Dodir noći
    3. 25. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Četvrtak - Mojih 50
    5. 24. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Tart sa čokoladom i malinama Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Testenina sa tikvicama i slaninom Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Zdravlje
    Sve prednosti vitamina C Sve prednosti vitamina C

    Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.

    Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska

    Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

    Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor? Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?

    Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.

  • Preporučujemo
    Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta

    Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.

    Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova

    Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 118.79 119.63 120.47
    USD 108.49 109.25 110.02
Ona i on
  • Čemu muškarci ne mogu da odole Čemu muškarci ne mogu da odole

    Veoma je teško znati šta muškarci misle, jer svaki pojedinac ima svoju perspektivu o životu i kako bi stvari trebalo da se odvijaju. Međutim, određena istraživanja pokazuju, bar kada je reč o lepšem polu, da muškarce više privlače određene osobine koje žene imaju.

  • Pitanja koja se muškarci ustručavaju da postave Pitanja koja se muškarci ustručavaju da postave

    Poput žena, i muškarci su znatiželjni kada je reč i njihovim lepšim polovinama. Ipak, nekada im je teško da postave određena pitanja, jer se plaše reakcija.

  • Sve njegove erogene zone Sve njegove erogene zone

    Erogene zone su delovi tela koji su osetljivi na seksualne nadražaje, zbog čega imaju veliku ulogu u predigri i seksualnom odnosu. Poslednja istraživanja otkrila su da kod muškarca se mogu uočiti čak šest erogenizn zona, što je trodupli više nego kod žena.

  • U kojem dobu žene imaju najbolji seks U kojem dobu žene imaju najbolji seks

    Prema najnovijem istraživanju koje je sprovedeno na platformi Happify, zaključeno je da žene najbolja seksualna iskustva doživljavaju u 40-im godinama.

  • Koji je idealan broj seksualnih partnera? Koji je idealan broj seksualnih partnera?

    Tema seksualnih odnosa nikada ne zastareva. Oduvek je postojala dilema koji broj seksualnih partnera je poželjan za emotivno, seksualno i telesno sazrevanje partnera, a najnovija istraživanja su pokušala da odgovore na to pitanje. Koliko seksualnih partnera bi svaka osoba trebalo da promeni u životu?

  • Parametri odabira partnera savremene žene Parametri odabira partnera savremene žene

    Ukoliko bi se napravila uporedna analiza kriterijuma koje su imale naše bake samo nekoliko decenija unazad, postalo bi odmah jasno da su se parametri valjanosti prilikom odabira partnera znatno promenili od tada. Pa, šta je to za čim savremene žene tragaju?

  • Primenjujte ovo što češće kako biste očuvali vezu Primenjujte ovo što češće kako biste očuvali vezu

    Japanski naučnici razvili su i potvrdili teoriju pogleda. Možda ste mislili da je stvar komplikovanija, ali za produbljivanje i očuvanje bliskosti sa partnerom dovoljni su pogledi.

  • Leptirići u stomaku: Šta se zapravo dešava kada se ljubimo? Leptirići u stomaku: Šta se zapravo dešava kada se ljubimo?

    Leptirići u stomaku jesu floskula koja se koristi kako bi se opisao osećaj koji se javlja pri emotivnom naboju i povećanju seksualne tenzije. Jedan video je pokazao kako reagujemo na poljubac. Da li poljubac, sam po sebi, proizvodi ovaj osećaj ili je intenzitet jači ukoliko poljubac vezujemo za poznatu osobu? Saznajte u narednom videu.

  • Do kakavih promena može doći prilikom vođenja ljubavi? Do kakavih promena može doći prilikom vođenja ljubavi?

    Magazin MensHealth sproveo je istraživanje koje je ukazalo na neobične stvari do kojih dolazi nakon seksualnog odnosa. Možda do sada niste obratili pažnju, ali ukoliko ste setili neku od voih promena, znajte da je glavni "krivac" seks.

  • Šta oni najviše cene: Veza kroz oči muškaraca Šta oni najviše cene: Veza kroz oči muškaraca

    Ukoliko biste većinu žena pitali šta misli da je muškarcima najbitnije za vezu, mnoge bi prvo pomislile na fizički izgled. Drage žene, u pitanju je zabluda. Njihovi kriterijumi vas mogu iznenaditi.

  • Bez svađe tokom praznika Bez svađe tokom praznika

    Kada krenu novogodišnji i božićni praznici, ljudi umesto da se opuste i uživaju u slobodnom vremenu, često upadnu u potpuno besmislene svađe. Evo nekoliko najčešćih okidača za rasprave među supružnicima i ljubavnim partnerima, prema nedavno sprovedenoj britanskoj studiji.

  • Privucite novu ljubav u vaš život Privucite novu ljubav u vaš život

    Ukoliko vam predpraznična euforija strava nelagodu jer ste sami, donosimo vam par načina kako da obogatite svoj ljubavni život i napravite prostora za novu ljubav.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10