Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Bijelo dugme - Dozivjeti Stotu

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Aleksandra Radović - Bivši dragi
    2. Bijelo dugme - Dozivjeti Stotu
    3. Ana Stanić - Suncan dan
    4. Kiki Lesendrić - Te noci smo se potukli zbog nje
    5. Indexi - Sve ove godine
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Miloš Nadaždin - Petak - Mojih 50
    2. 25. jul - 1 - Dodir noći
    3. 25. jul - 2 - Dodir noći
    4. 25. jul - 3 - Dodir noći
    5. Miloš Nadaždin - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Čorba sa piletinom i pečurkama Čorba sa piletinom i pečurkama

    Moguće je da čorbu sa piletinom i čorbu sa pečurkama već pripremate, ali ako do danas niste probali da spojite ove ukuse, pravo je vreme da probate.

    Fantastični lešnik mafini! Fantastični lešnik mafini!

    Ljubiteljima mafina posebno će se dopasti fantastična kombinacija lešnika i čokalade. Ako imate dovoljno vremena probajte da pripremite ovaj slatkiš već danas.

  • Zdravlje
    Ambliopija ili Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?

    Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.

    Vaša boja noktiju na nogama kao pokazatelj zdravstvenog stanja Vaša boja noktiju na nogama kao pokazatelj zdravstvenog stanja

    Bledi nokti su uobičajen znak starenja, tako da ljudi stariji od 60 godina ne bi trebalo previše da brinu o tome. Ali takvi nokti ponekad mogu da ukažu na lošu cirkulaciju, anemiju ili neuhranjenost.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Možda niste znali, ali postoji zemlja u kojoj godina traje 13 meseci! Možda niste znali, ali postoji zemlja u kojoj godina traje 13 meseci!

    Etiopija, zemlja sa 13 meseci u godini, možda nije na vrhu vaše liste turističkih destinacija, ali ima mnogo toga da ponudi. Njena prirodna čuda, bogata istorija i retke vrste divljih životinja čine je idealnom destinacijom za sve avanturiste. Poseta Etiopiji je kao putovanje kroz vreme.

    Stari grad Antalije: Posetite Kaleiči! Stari grad Antalije: Posetite Kaleiči!

    Stari grad u Antaliji, poznat i kao Kaleiçi, predstavlja srce i dušu grada. Ispunjen mnogobrojnim prodavnčicama, gde uglavnom možete kupiti ćilime i suvenire, predivnim restoranima, ali i fantastičnim spomenicima, ovo sjajno mesto oduševljava turiste godinama unazad.

  • Preporučujemo
    Uz pomoć baterijske lampe proverite da li vaš frižider radi pravilno Uz pomoć baterijske lampe proverite da li vaš frižider radi pravilno

    Ako primetite da hrana koja stoji u frižideru nije dovoljno hladna, obavezno proverite efikasnost vašeg frižidera.

    Brzi trik za besprekorno staklo: Rešite se mrlja uz pomoć pirinča Brzi trik za besprekorno staklo: Rešite se mrlja uz pomoć pirinča

    Mrlje na staklenim posudama mogu da budu tvrdokorne i uporne, ali postoji trik koji će vam olakšati posao. Uz samo nekoliko sastojaka koje već imate kod kuće, možete efikasno ukloniti mrlje i osvežiti vaše staklo.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.25 117.07 117.89
    CHF 121.46 122.32 123.17
    USD 107.04 107.79 108.54
Ona i on
  • Ljubav se ne priča, ona se pokaže Ljubav se ne priča, ona se pokaže

    Muškarci su škrtiji na rečima i volim te teže izgovaraju nego žene. Ipak, njihova dela govore. Ovo su dokazi da mu je stalo do vas.

  • Koja ženska osobina najviše plaši jači pol? Koja ženska osobina najviše plaši jači pol?

    Stereotipi su pristuni, ali na nama je da ih razbijamo. Istraživanje Universita Bafalo, Kalifornija Lutheran Univerziteta i Univerziteta u Teksasu, dalo je rezultate koji i nisu baš pohvalni - Da, muškarci se boje pametnih žena.

  • Ljubav se regeneriše Ljubav se regeneriše

    Da li se ljubav može podmladiti? Ljubav ne umire poput živih bića, ali stručnjaci tvrde da se ljubav može regenerisati i osećanja postati intezivna kao nekada pre...

  • Iz muškog ugla: Kako da sprečite žensku ljutnju Iz muškog ugla: Kako da sprečite žensku ljutnju

    Svaki odnos se gradi vremenom, a zasniva na poznavanju druge osobe, poverenju, privrženosti i razumevanju. Nekada je usled različitih temperamenata i karaktera gotovo nemoguće izbeći konflikte. No, čak i tada, vrlo je moguće stišati ljutnju i uzeti u obzir osećanja i motive za ljutnju druge strane. Muškarci su otkrili neke od uspešnih metoda za prevažilaženje konfliktinih situacija i smirivanja lepše polovine.

  • Budite neverovatan partner Budite neverovatan partner

    Obično kada govorimo o vezama, naša pažnja je usmerena na drugu stranu, odnosno partnerove nedostatke, mane ili vrline. A, koliko se često zapitamo, da li smo i u kojoj meri mi dobri partneri?

  • Stidljivi ste? Dragi muškarci, to nije problem Stidljivi ste? Dragi muškarci, to nije problem

    Pripadate muškarcima koji su nežne duše, stidljivi ste i ne znate kako biste prišli dami? Donosimo vam savete kako da probijete led i odvažite se na prvi korak...

  • Ljubav na daljinu: Jačajte je i volite se Ljubav na daljinu: Jačajte je i volite se

    Ljubav na daljinu je ozbiljan test svake veze, pa ukoliko vam vaš izabranik ili izabranica nedostaju, evo par načina kako da oživite njihovo prisustvo, makar u mislima.

  • Navedite ga da se zaljubi u vas Navedite ga da se zaljubi u vas

    Nije teško osvojiti nekoga, ali je izazov zadržati ga! Ukoliko ste se pitali koje to osobine i ponašanja muškarci najviše cene kod partnerke, saznajte u nastavku teksta.

  • Najkritičnije godine: Evo kada muškarci najviše varaju Najkritičnije godine: Evo kada muškarci najviše varaju

    Na britanskom sajtu IllicitEncounters, predstavljeno je istraživanje u kome je učestvovalo više od milion korisnika, a istraživanje se ticalo neverstva. Kada kod muškaraca nastaje najjača potreba da prevari partnerku? Da li se može uočiti neko pravilo, koje je određeno starosnom dobi ili nekom drugom karakteristikom?

  • Kako da se odmah svidite drugima Kako da se odmah svidite drugima

    Kada nekoga upoznate, potrebno je samo sedam sekundi da osetimo da li se osećamo pozitivno ili negativno u vezi te osobe. Prirodno, ovo funkcioniše u oba smera. Ovo je posebno neprijatno za osobu koja nema sampouzdanja ili je po pridosi asocijalna, ukoliko je u pitanju poptuno novo okruženje...Pa, izađite iz zone komfora i primenite ove savete kako biste ostavili što bolji utisak kod drugih ljudi.

  • Prvo zajedničko letovanje: Ispit svake veze Prvo zajedničko letovanje: Ispit svake veze

    Istraživanja su pokazala da je za čak 80% osoba prvi zajednički odmor prekretnica u emocijama i vezi. Razlog za to jeste činjenica, da ukoliko do tada niste živeli zajedno, tada počinjete da shvatate i susrećete se sa tipom zajednice koji je karakterističan za parove.

  • Mirisi koji jačaju libido Mirisi koji jačaju libido

    Mirisi su direktno povezani s delom mozga koji je odgovoran za osećanja i emocije. Istraživanja su pokazala da mirisi mogu proizvesti različite osećaje i reakcije, pa se neretko određene arome primenjuju kao afrodizijaci.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10