Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Eva Braun - Odvedi me iz ovog grada

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
Ona i on
  • Najčešći uzroci prevara u vezama Najčešći uzroci prevara u vezama

    Emotivne veze uvek su pred ispitom vremena, a odnos bi trebalo negovati iz dana u dan. Kads prestane zaljubljenost, veza se nalazi pred prvim velikim izazovom. Evo koji su najčešći uzroci prevara.

  • Ovo muškarci primete na ženi Ovo muškarci primete na ženi

    Pogrešno je misliti da i muškarci ne barataju čitanjem neverbalne komunikacije. Štaviše, ona im pomaže da shvate šta žene žele, naslute o čemu razmišljaju i šta očekuju, što je korak ka lakšem povezivanju.

  • Za duži životni vek, ljubite se više! Za duži životni vek, ljubite se više!

    Naučnici sugerišu da svakodnevnim ljubljenjem vašeg partnera, možete produžiti životni vek, a evo i zbog čega.

  • Nauka u korist bradatih muškaraca Nauka u korist bradatih muškaraca

    Ukoliko pripadate onom delu populacije koji privlače muškarci sa bradom, onda će vas ovaj podatak obradovati.

  • Nove interesante činjenice o vezama Nove interesante činjenice o vezama

    Da li ste znali da prvi poljubac može da predvidi dinamiku veze? Ili da parovi nakon određenog perioda poprimaju zajedničke fizičke karakteristike? Da romantični filmovi zapravo mogu unaprediti kvalitet veze? U nastavku teksta, poričitajte interesante činjenice o vezama.

  • Zajedničke aktivnosti pre spavanja Zajedničke aktivnosti pre spavanja

    Neretko ne stižemo da se u potpunosti posvetimo partnerskom odnosu usled poslovnih i drugih dnevnih obaveza. Zbog toga, veza često zna da trpi, a neretko dolazi i do otuđenja među parovima. Potudite se da određeno vreme uvek provedete zajedno i stvorite naviku da zajedno obavljate pojedine kućne aktivnosti. Evo na koje sve načine možete unaprediti vašu vezu.

  • Ove navike ubijaju vezu Ove navike ubijaju vezu

    Postoje navike koje, ukoliko postanu svakodnevnica u međusobnom ponašanju, mogu narušiti skladne odnose u vezi. Ukoliko ih i sami primenjujete, zapitajte se da li one više služe ili idu na štetu vašem odnosu sa partnerom.

  • Uz ljubav idu i kilogrami Uz ljubav idu i kilogrami

    Naučnici su otkrili da parovi koji su u dugoj i stabilnoj vezi obično dobiju na težini.

  • Osobine na koje padaju žene Osobine na koje padaju žene

    Iako svako od nas ima vlastite kriterijume prilikom odabira partnera, postoje neke osobine kod kojih bi se većina složila da su privlačne, te koje su i u praksi pokazale pozitivan učinak kada je reč o provlačnosti suprotnog pola.

  • Stvari koje privlače suprotni pol kao magnet Stvari koje privlače suprotni pol kao magnet

    Postoje daleko važniji kriterijumi koji utiču na utisak koji stvarate kod drugih ljudi od nekih fizičkih karakteristika. Ukoliko ste mislili da krupne oči, pune usne, zanosne lokne ili razvijeni mišići najviše privlače vašu okolinu, možda ste pogrešili.

  • Savremeno komuniciranje: Da li je chatovanje izvor zabluda? Savremeno komuniciranje: Da li je chatovanje izvor zabluda?

    Sfera digitalnih komunikacija dostigla je visoku primenu u svim međuljudskim opštenjima, pa tako i kada je u pitanju ljubav.

  • Da li ste pronašli pravu osobu? Da li ste pronašli pravu osobu?

    Ovo pitanje može postaviti sebi svaka osoba koja se našla u vezi koja ima perspektivu da traje. Sumnje i preispitivanja jesu sastavni deo svakog odnosa, pa i ljubavne veze, stoga, ukoliko i sami niste sigurni da li ste pronašli pravu osobu za vas, postavite sebi ovih nekoliko pitanja.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10