-
Poslednjih 5 pesama
- K2 - Srebro i zlato
- Film - Ljubav je zakon
- Severina - Ostavljena
- Djordje Balašević - Nedostaje mi naša ljubav
- Valentino - Skloni se sa moga prozora
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoGvakamole sos
Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
-
ZdravljeNova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju
Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.
Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pićaU zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.
-
PutovanjaSejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu
Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina BeogradaAko živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Špageti Bolonjeze
Napravite tradicionalne špagete na novi način.
19-02-2024 | 13:20 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, apavlin
Sastojci:
500 g mlevenog mesa
2 glavice crnog luka
2 srednje šargarepe
celer, štapići ili koren
so, biber, bosiljak i origano po želji
malo ulja
3 dl vina (crno ili belo)
500 ml paradjz sosa
malo mleka
beli luk po želji
1 pakovanje špagetaPriprema:
Luk, celer i šargarepu iseckati na sitne kockice. Dinstati sve 15 minuta na malo ulja, pa dodati mleveno meso i nastaviti sa dinstanjem 20 minuta na srednjoj temperaturi. Dodati vino, pa čekati da ispari i nakon toga dodati začine. Kada ste dodali začine izmešajte i dodajte 500 ml paradajz sosa pa kuvajte još 20 minuta. Pred kraj dodati dve kašike mleka i kuvati još pet minuta. Zatim ukloniti sa šporeta i poslužiti uz špagete koje ste kuvali u vodi u koju ste prethodno dodali so.
PRIJATNO!
-
Pročitajte i...Gvakamole sos
Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: