-
Poslednjih 5 pesama
- Psihomodo Pop - Ja volim samo sebe
- Zdravko Čolić - Noć mi te duguje
- Massimo Savic - Samo za tvoje oci
- Dejan Cukić - Kao Ti
- Oliver Dragojević - U Mom Zagrljaju
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Domaći sladoled od nektarina
Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.
Kokos rolat
Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.
-
Zdravlje
Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?
Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.
Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!
Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.
-
-
Putovanja
Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!
Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.
Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu!
TripAdvisor je objavio dobitnike nagrada Travellers’ Choice, otkrivši listu najboljih hotela na svetu – a titula apsolutnog pobednika pripala je jednom portugalskom dragulju.
-
Preporučujemo
Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!
Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.
Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora
Dizajneri enterijera otkrili su za Homes & Gardens da postoje izvesne kombinacije boja koje da prostoru daju luksuzan izgled.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.22 118.04 CHF 124.69 125.57 126.44 USD 100.98 101.70 102.41
-
Činija zdravlja: Potaž od brokolija
Potaž od brokolija je nutritivno bogato i zdravo jelo koje okrepljuje i vraća snagu nakon napornog dana.
25-06-2024 | 12:43 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Photoanatomy
Sastojci:
1 veći brokoli (oko 500 g), naseckan na male cvetove
1 srednji krompir, oljušten i isečen na kolutove
1 veza svežeg peršuna, sitno iseckanog
1 srednja glavica crnog luka, sitno iseckana
2 čena belog luka, sitno iseckana
2 šargarepe, iseckane na kolutove
1 paradajz, iseckan na kockice
1/4 šolje maslinovog ulja
1 litar supe od povrća
So i biber po ukusu
1/2 šolje pavlake za kuvanje (opciono, za posluživanje)
Priprema:
U velikoj šerpi, zagrejte maslinovo ulje na srednje jakoj vatri. Dodajte crni luk i beli luk i propržite dok ne postanu staklasti. Dodajte krompir, šargarepu i brokoli u šerpu. Pržite povrće nekoliko minuta dok ne omekša i postane blago zlatno smeđe. Dodajte paradajz i propržite ga sa povrćem još nekoliko minuta. Sipajte supu od povrća u šerpu, pokrijte je i pustite da provri. Smanjite temperaturu na nisku i kuvajte dok povrće potpuno ne omekša. Kada je povrće mekano, dodajte svež peršun i začinite solju i biberom prema ukusu. Ako želite kremastu teksturu, možete koristiti štapni mikser da izblendate supu direktno u šerpi ili prenesite supu u blender.
Poslužite potaž od brokolija topao, uz dodatak pavlake za kuvanje ako želite. Uživajte u ovom ukusnom i zdravom obroku!
PRIJATNO!
-
Pročitajte i...
Kokos rolat
Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.
Engleska pita sa prazilukom
Interesantan recept za sve vas koji volite testo, a volite i da eksperimentišete u kuhinji.
Domaći humus sa patlidžanom
Mnogi od nas su već odavno uvrstili humus u svoju ishranu, a poslednjih godina na rafovima prodavnica možemo pronaći razne njegove varijante i ukuse – od klasičnog, preko onog sa cveklom, pa sve do pikantnijih kombinacija. Ipak, domaći humus ima posebnu punoću ukusa koju je teško nadmašiti, a varijanta sa pečenim patlidžanom donosi dodatnu dimenziju.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: