Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Petar Grašo - Ko nam brani

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Petar Grašo - Ko nam brani
    2. Gibonni - Kad sam nasamo s njom
    3. Oliver Mandić - Govor tvoga tela
    4. Karolina Gočeva - Kad volis
    5. Azra - Mokre Ulice
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Žarko Stepanov - Sreda - Mojih 50
    2. 13. maj - 1 - Dodir noći
    3. 13. maj - 2 - Dodir noći
    4. 13. maj - 3 - Dodir noći
    5. Žarko Stepanov - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Zeleni smuti Zeleni smuti

    Ako vam voćni smutiji brzo podignu, ali još brže obore energiju, ovaj zeleni smuti je pravo rešenje. Reč je o kompletno izbalansiranom obroku – sadrži vlakna, zdrave masti, proteine i dovoljno ugljenih hidrata da vas održi sitim i stabilnim satima.

    Pohovane pečurke Pohovane pečurke

    Pohovane pečurke su idealne kao kompletan obrok ili prilog, ali i kao ukusna zakuska uz pivo ili čašu vina.

  • Zdravlje
    Pet zdravih opcija: Ovo voće mogu da kozumiraju ljudi sa dijabetesom Pet zdravih opcija: Ovo voće mogu da kozumiraju ljudi sa dijabetesom

    Kada imate dijabetes, važno je da se pridržavate zdrave ishrane, jer uravnotežena ishrana može da pomogne u kontroli šećera u krvi i smanji rizik od drugih zdravstvenih problema poput bolesti srca i visokog pritiska. Iako se mnogi plaše da konzumiraju voće zbog ugljenih hidrata i prirodnih šećera, istraživanja pokazuju da ljudi s dijabetesom mogu redovno da uživaju u voću, koje čak može doprineti boljoj kontroli glikemije.

    Namirnice koje pomažu da smanjite unos kalorija – bez osećaja odricanja Namirnice koje pomažu da smanjite unos kalorija – bez osećaja odricanja

    Najefikasniji način da unesete manje kalorija jeste da napravite male, ali pametne izmene u ishrani. To ne znači da morate da se odreknete omiljene hrane – stručnjaci ističu da su jednostavne zamene često dovoljne da postignete rezultat, bez osećaja uskraćenosti.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Ovo su najpoželjnije destinacije za letnje putovanje u 2025. godini Ovo su najpoželjnije destinacije za letnje putovanje u 2025. godini

    Iako većina ljudi letnji odmor instinktivno povezuje s plažom, ovog leta trendovi pokazuju nešto sasvim drugo. Prema najnovijim podacima iz Mastercardovog izveštaja zasnovanog na analizi avionskih letova, Tokio — glavni grad Japana — izbio je na prvo mesto kao najtraženija destinacija za leto 2025.

    Palma de Majorka: Magično mesto za letovanje Palma de Majorka: Magično mesto za letovanje

    Palma de Majorka, glavni grad Balearskih ostrva, pravi je dragulj Mediterana koji svake godine privlači milione turista. Mediteranska klima, prelepo uređeno ostrvo sa mnoštvom znamenitosti i bistro more sa nestvarnim plažama opčinili su sve koji su posetili ovo predivno mesto.

  • Preporučujemo
    Najčešći uzroci neprijatnih mirisa u domu i kako ih ukloniti Najčešći uzroci neprijatnih mirisa u domu i kako ih ukloniti

    Neprijatni i dugotrajni mirisi u domu mogu biti veoma frustrirajući, naročito kada se čini da ih je nemoguće ukloniti. Iako se redovno čisti i provetrava, određeni skriveni faktori često doprinose stvaranju nepoželjnih mirisa i narušavaju osećaj svežine u prostoru.

    Pet stvari u dnevnoj sobi koje bi trebalo češće da čistimo Pet stvari u dnevnoj sobi koje bi trebalo češće da čistimo

    Dok čistimo radnim danima obično se trudimo da vratimo sve na svoje mesto, usisamo i da nam kuhinja uvek bude uredna. Viked je rezervisan za detaljnije čišćenje kuće i dnevnog boravka, ali se postavlja pitanje da li i tad baš obraćamo pažnju na sve stvari koje je neophodno da očistimo?

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.41 117.23 118.05
    CHF 124.04 124.92 125.79
    USD 104.01 104.75 105.48
  • Povezani članci
  • Činija zdravlja: Potaž od brokolija

    Potaž od brokolija je nutritivno bogato i zdravo jelo koje okrepljuje i vraća snagu nakon napornog dana.




    25-06-2024 | 12:43 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Photoanatomy

     

    Sastojci:

    1 veći brokoli (oko 500 g), naseckan na male cvetove

    1 srednji krompir, oljušten i isečen na kolutove

    1 veza svežeg peršuna, sitno iseckanog

    1 srednja glavica crnog luka, sitno iseckana

    2 čena belog luka, sitno iseckana

    2 šargarepe, iseckane na kolutove

    1 paradajz, iseckan na kockice

    1/4 šolje maslinovog ulja

    1 litar supe od povrća

    So i biber po ukusu

    1/2 šolje pavlake za kuvanje (opciono, za posluživanje)

    Priprema:

     

    U velikoj šerpi, zagrejte maslinovo ulje na srednje jakoj vatri. Dodajte crni luk i beli luk i propržite dok ne postanu staklasti. Dodajte krompir, šargarepu i brokoli u šerpu. Pržite povrće nekoliko minuta dok ne omekša i postane blago zlatno smeđe. Dodajte paradajz i propržite ga sa povrćem još nekoliko minuta. Sipajte supu od povrća u šerpu, pokrijte je i pustite da provri. Smanjite temperaturu na nisku i kuvajte dok povrće potpuno ne omekša. Kada je povrće mekano, dodajte svež peršun i začinite solju i biberom prema ukusu. Ako želite kremastu teksturu, možete koristiti štapni mikser da izblendate supu direktno u šerpi ili prenesite supu u blender.

     

    Poslužite potaž od brokolija topao, uz dodatak pavlake za kuvanje ako želite. Uživajte u ovom ukusnom i zdravom obroku!

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Meksički čili Meksički čili

    Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.

    Krompir Krompir sa slaninom i belim lukom

    Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

    Minestrone Minestrone čorba

    Minestrone čorba je prava vitaminska bomba i može da vam zameni kompletan obrok.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: