Slušate: Jutro uz Miloša Lazića

Pesma: Aleksandra Radović - S Tobom Zauvek

Jutro uz Miloša Lazića
Naxi Radio
Moda i lepota
  • Manikir za proleće: Rapsodija boja Manikir za proleće: Rapsodija boja

    Ovog proleća priglite boje i učinite vaše nokte atraktivnim!

  • Aksesoari za kosu koji će vaš stil učiniti atraktivnijim Aksesoari za kosu koji će vaš stil učiniti atraktivnijim

    Proleće je doba godine kada iza sebe ostavljamo masivne zimske stvari, okrećemo se lepršavim tkaninama, ležernijoj garderobi i prema nepisanom pravilu, uživamo u različitim koloritima.

  • Oskar 2022: Crveni tepih i modne kombinacije koje su oduševile prisutne Oskar 2022: Crveni tepih i modne kombinacije koje su oduševile prisutne

    Sinoć je u Dolbi teatru u Los Anđelesu održana 94. ceremonija dodele Oskara, a Harper's Bazaar UK je izdvojio neke od odevnih kombinacija koje su ostavile poseban utisak.

  • Napravite prirodan piling za teme Napravite prirodan piling za teme

    Uklonite nečistoće kože glave pomoću prirodnog pilinga.

  • BAFTA 2022: Ove dame su blistale na crvenom tepihu BAFTA 2022: Ove dame su blistale na crvenom tepihu

    Ovog vikenda u Londonu je održana svečana dodela Filmskih nagrada Britanske akademije, a tim povodm crvenim tepihom su prošetale brojne poznate zvanice. Harper's Bazaar UK izdvojio je neke od najlepših kreacija koje su se mogle videti te večeri.

  • Francuska punđa za manje od minuta Francuska punđa za manje od minuta

    Punđa se danas ubraja kako među elegantne večernje, tako i ležernije dnevne frizure. Ona se jednako dobro uklapa u gotovo sve odevne stilove, a u nastavku pogledajte kako da u vrlo kratkom vremenskom intervalu napravite ovu frizuru.

  • Gucci: Detalji koji su ispratili novu reviju Gucci: Detalji koji su ispratili novu reviju

    Kreativni direktor kuće Gucci, Alesandro Mikele rešio je da novu kolekciju "Exquisite Gucci" predstavi poigravajući se iluzionističkim efektom ogledala, a celokupna zamisao bila je, prema njegovoj viziji, da se prikaže fantazmagorična moć mode.

  • Rijana: Crveni ruž volim oduvek Rijana: Crveni ruž volim oduvek

    Iako je ovih dana u medijima najzastupljnija vest o njenoj trudnoći, Rijana vredno radi i na promovisanju njenog kozmetičnog brenda "Fenty Beauty", koji se sjajno pozicionirao na svetskom tržištu, a ovog puta u fokusu su ruževi za usne.

  • Maska za oštećenu kosu Maska za oštećenu kosu

    Ukoliko se na vašoj kosi mogu uočiti znakovi gubitka hidratacije, elastičnosti i pucanja, priuštite joj tretman od prirodnih sastojaka koji bi trebalo da daje vidljive rezultate već nakon prvog nanošenja.

  • Elegantni načini da ponesete šal Elegantni načini da ponesete šal

    Tokom zimskog perioda, šal postaje jedan od nezaobilaznih aksesoara, koji pored toga što nas greje može i doprineti lepšem utisku celokupne odevne kombinacije. Evo nekoliko primera kako ga sve možete poneti.

  • Sprečite naelektrisanje kose Sprečite naelektrisanje kose

    Naelektrisanje kose je pojava sa kojom se tokom zimskih dana neretko suočavamo. U ovom vremenskom periodu često nosimo kape, trake i ostali aksesoar koji nas greje, ali i boravimo u toplim prostorijama sa suvljim vazduhom. Sve navedeno može biti uzrok gubitka hidratacije kose, te njenog naelektrisanja. Evo kako da ga se lako rešite.

  • Za uživanje čula: Piling za telo sa aromom vanile Za uživanje čula: Piling za telo sa aromom vanile

    Napravite piling za telo u domaćij radinosti i uživajte u neodoljivoj aromi vanile.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10