Slušate: Muzički mix

Pesma: U Škripcu - Ako Ti Kazem (Je, Je, Je)

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. U Škripcu - Ako Ti Kazem (Je, Je, Je)
    2. Meri Cetinić - Potraži me u predgradju
    3. Željko Joksimović - Žena za sva vremena
    4. Parni Valjak - Ugasi me
    5. Željko Samardžić - Andjele moj
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Isidora Građanin - Sreda - Mojih 50
    2. 8. jul - 1 - Dodir noći
    3. 8. jul - 2 - Dodir noći
    4. 8. jul - 3 - Dodir noći
    5. Isidora Građanin - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Čeri paradjz pasta! Čeri paradjz pasta!

    Sa ovim jelom, čini se da Italija stiže pravo na vaš tanjir.

    Hrskavi čips od tikvica Hrskavi čips od tikvica

    Hrskavi čips od tikvica sa parmezanom može da bude savršena grickalica, a odlično se slaže uz gvakamole sos, čili sos i pšenično pivo...

  • Zdravlje
    Pet svakodnevnih navika zbog kojih možda ubrzano starimo Pet svakodnevnih navika zbog kojih možda ubrzano starimo

    Da li vam se ponekad čini da vas potraga za večnom mladošću zapravo ubrzava proces starenja? Dr Amir Kan, britanski lekar i saradnik NHS-a, podelio je pet navika koje svakodnevno praktikujemo, a koje bi mogle „tiho postaravati naš mozak“ — i neke od njih bi vas mogle iznenaditi, jer ih verovatno nesvesno ponavljate svaki dan.

    Pijete kafu čim ustanete? Stručnjaci kažu da bi ovo vreme bilo mnogo bolje Pijete kafu čim ustanete? Stručnjaci kažu da bi ovo vreme bilo mnogo bolje

    Za mnoge ljude, kafa je mnogo više od napitka – to je jutarnji ritual, izvor energije i omiljeni ukus dana. Osim što poboljšava koncentraciju i raspoloženje, bogata je i antioksidansima. Ipak, kako raste svest o uticaju hormona, stresa i kvaliteta sna na zdravlje, sve je veće interesovanje za to kako i kada treba piti kafu.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Ovo je najbolji grad na svetu trenutno — prema izboru Travel + Leisure Ovo je najbolji grad na svetu trenutno — prema izboru Travel + Leisure

    Magazin Travel + Leisure objavio je rezultate godišnjih nagrada World’s Best Awards za 2025. godinu, a na sam vrh liste najboljih svetskih gradova našao se jedan prelepi meksički grad — San Miguel de Allende.

    Najbolji italijanski grad za gurmane: Osam restorana sa Mišlenovom zvezdom i više od toga Najbolji italijanski grad za gurmane: Osam restorana sa Mišlenovom zvezdom i više od toga

    Italija je širom sveta poznata po fantastičnoj kuhinji, ali postoji jedan grad koji i u tom kontekstu nadmašuje očekivanja. Ako planirate gastronomski odmor iz snova, Firenca bi trebalo da se nađe na vrhu vaše liste.

  • Preporučujemo
    Sirće kao fantastičan trik: Najlakši način da vam hrana ostane sveža Sirće kao fantastičan trik: Najlakši način da vam hrana ostane sveža

    Neretko nam od ručka ostanu ostaci hrane. Ovu hranu možemo sledećeg dana da podgrejemo, ali i da je iskoristimo za neka druga jela... Međutim postavlja se pitanje kako da nam hrana ostane sveža, a ovo je posebno važno u periodu kada su temperature izuzetno visoke... Interesantno je da postoji pametan trik koji može da učini da vaši ostaci traju duplo duže - uz pomoć namirnice koju verovatno već imate u kuhinji: sirćeta.

    Golubovi vam opsedaju balkon? Ovo su biljke koje ih prirodno odbijaju Golubovi vam opsedaju balkon? Ovo su biljke koje ih prirodno odbijaju

    Ako vam golubovi svakodnevno prave društvo na terasi, verovatno znate koliko mogu da budu naporni. Osim što ostavljaju nered, mogu da oštete biljke, a takođe nose rizik od širenja bolesti i kontaminacije zemlje u saksijama. Srećom, postoje jednostavna i humana rešenja da ih odvratite, i to bez postavljanja ružnih, nesigurnih barijera.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 124.60 125.47 126.35
    USD 99.34 100.04 100.74
  • Povezani članci
  • Čeri paradjz pasta!

    Sa ovim jelom, čini se da Italija stiže pravo na vaš tanjir.




    09-07-2025 | 12:34 | Autor/Izvor: Naxi media, Time out

    Foto: Bigstock, Anna_Shepulova

     

    Sastojci:

    200 g testenine (špagete, fuzili ili penne)
    300 g čeri paradajza, prepolovljenih
    3-4 čena belog luka, iseckana
    3 kašike maslinovog ulja
    1 kašičica suvog origana
    So i biber po ukusu
    Svež bosiljak
    Parmezan (po želji)


    Priprema:

    U velikom loncu prokuvajte vodu sa malo soli.Dodajte testeninu i kuvajte prema uputstvu na pakovanju dok ne bude al dente (obično oko 8-10 minuta). Dok se testenina kuva, zagrejte maslinovo ulje u velikoj tiganju na srednje jakoj vatri. Dodajte iseckan beli luk i pržite ga dok ne postane zlatno smeđ, oko 1-2 minuta. Pazite da ne pregori jer će postati gorak. Dodajte čeri paradajz i kuvajte ih dok ne omekšaju i puste sok, oko 5-7 minuta. Povremeno promešajte. Dodajte suvi origano, so i biber po ukusu. Dinstajte još 2 minuta. Kada je testenina skuvana, sačuvajte šolju vode u kojoj se kuvala, a zatim je procedite. Dodajte skuvanu testeninu u tiganj sa sosom. Dobro izmešajte, dodajući malo sačuvane vode od kuvanja testenine ako je potrebno da se sos bolje poveže sa testeninom. Pospite svežim bosiljkom i parmezanom po želji i poslužite.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Hrskavi čips od tikvica Hrskavi čips od tikvica

    Hrskavi čips od tikvica sa parmezanom može da bude savršena grickalica, a odlično se slaže uz gvakamole sos, čili sos i pšenično pivo...

    Veganska pasta sa brokolijem Veganska pasta sa brokolijem

    Ova pasta je podjednako kremasta kao i klasična varijanta paste sa brokolijem, a ako možda niste ljubitelj ovog povrća napravite izuzetak i probajte ovo sjajno jelo.

    Mafini Fantastični lešnik mafini!

    Ljubiteljima mafina posebno će se dopasti fantastična kombinacija lešnika i čokalade. Ako imate dovoljno vremena probajte da pripremite ovaj slatkiš već danas.

    Pita jabuka Engleska pita sa jabukama

    Naša domaća pita sa jabukama je savršen desert, ali ako volite da eksperimentišete probajte i englesku, starinsku verziju.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: