Slušate: Dodir noći

Pesma: Novi Fosili - Bilo mi je prvi put

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Novi Fosili - Bilo mi je prvi put
    2. Nina Badrić - Sanjam Da Smo Skupa Mi
    3. Piloti - To je sudbina
    4. Zdravko Čolić - Tvoje oči
    5. Djordje Balašević - Portret Mog Zivota
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. april - 1 - Dodir noći
    2. 25. april - 2 - Dodir noći
    3. 25. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Četvrtak - Mojih 50
    5. 24. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Tart sa čokoladom i malinama Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Testenina sa tikvicama i slaninom Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Zdravlje
    Sve prednosti vitamina C Sve prednosti vitamina C

    Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.

    Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska

    Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

    Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor? Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?

    Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.

  • Preporučujemo
    Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta

    Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.

    Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova

    Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 118.79 119.63 120.47
    USD 108.49 109.25 110.02
Šoping
  • Oktobarski Shopping night u Delta City-ju Oktobarski Shopping night u Delta City-ju

    U petak, 8. oktobra u Delta City-ju ljubitelje kupovine očekuje još jedan Shopping Night!

  • 50 nijansi zelene u Ada Mall-u 50 nijansi zelene u Ada Mall-u

    Ekološki najosvešćeniji šoping praznik u zemlji, Zeleni utorak, u organizaciji ADA MALL shopping centra, svakog prvog utorka u mesecu, u okviru svog oktobarskog izdanja proteći će u znaku održivosti u segmentu mode. Uz specijalne popuste, 5. oktobra bavimo se brendovima koji vode računa o očuvanju životne sredine. Istraživanja pokazuju da 45% potrošača u svojim odlukama o kupovini obraća pažnju na ekološku pozadinu proizvoda.

  • Vulkanov sajam knjiga od 11. do 17. oktobra širom Srbije Vulkanov sajam knjiga od 11. do 17. oktobra širom Srbije

    Nakon uspešno održanog prvog Vulkanovog sajma knjiga 2020. godine, nastavljamo tamo gde smo stali! U ponedeljak, 11. oktobra, počinje drugi Vulkanov sajam knjiga, praznik literature tokom kojeg slavimo i negujemo lepu reč. Erupcija dobrih knjiga očekuje kupce od 11. do 17. oktobra u 32 knjižare Vulkan širom Srbije, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva (vulkani.rs) i knjižara (knjizare-vulkan.rs), uz posebne popuste i akcije!

  • Dugoočekivani roman „Poslednji dvoboj“ autora Erika Džegera uskoro u prodaji Dugoočekivani roman „Poslednji dvoboj“ autora Erika Džegera uskoro u prodaji

    Epski spektakl Poslednji dvoboj autora Erika Džegera uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan. Roman je namenjen ljubiteljima dokumentarističkog stila i uzbudljivih dela inspirisanih istorijskim događajima. Ova potresna ljudska priča, protkana elementima kriminalističkog žanra, ostaviće vas bez daha!

  • Tiganji: Koje vrste postoje i šta sve možete da spremate u njima? Tiganji: Koje vrste postoje i šta sve možete da spremate u njima?

    Tiganji su danas neizostavni deo svačije kuhinje bez obzira na to koliko smo vešti u kuvanju. Prosto, čak se i početnici lako snalaze sa tiganjima i bez mnogo muke pripremaju najrazličitija brza, a ukusna jela. Dakle, bez tiganja kuvanje ne može da bude potpuno, bez obzira na to da li želite da pripremate meso, povrće ili pak svima omiljene palačinke.

  • Šoping vikend u ADA MALL-u Šoping vikend u ADA MALL-u

    Septembar je mesec novih početaka. ADA MALL na početku modne sezone sprema posebnu poslasticu. Od 25. do 26. septembra počinje sezona lova na nove komade, specijalnim Šoping vikendom u okviru kojeg će najatraktinije modele odeće, obuće i aksesoara za nju i njega, ali i dečijeg programa kupitu po specijalnim popustima do 50%. Dodatni popusti na letnje kolekcije i popusti na nove čekaju na vas.

  • ITAcademy: Proslavite Dan programera tako što ćete postati jedan od njih ITAcademy: Proslavite Dan programera tako što ćete postati jedan od njih

    Bliži se i taj dan, 256. po redu u godini – dan koji programeri širom sveta ponosno slave kao Dan programera.

  • Zeleni utorak uz popuste i kućne ljubimce Zeleni utorak uz popuste i kućne ljubimce

    Zeleni utorak, ekološki najosvešćenji šoping praznik u zemlji, ponovo stiže u Ada mall.

  • Pažnja, roditelji: Upis u Savremenu gimnaziju samo za još 4 đaka Pažnja, roditelji: Upis u Savremenu gimnaziju samo za još 4 đaka

    Važne vesti za sve buduće srednjoškolce i njihove roditelje stižu iz Savremene gimnazije: u ovoj jedinstvenoj srednjoj školi, koja učenicima obezbeđuje potpuno drugačiji pristup učenju, najsavremeniju edukaciju i osposobljenost za najtraženija zanimanja 21. veka, ostala su još svega 4 slobodna mesta za upis u generaciju 2021/22.

  • Avgustovski Zeleni utorak uz popuste do 70% Avgustovski Zeleni utorak uz popuste do 70%

    Gradski parkovi su možda veštački ekosistemi, ali igraju ključnu ulogu u životnoj sredini i našem zdravlju. Studije kažu da čak i zelenilo pored puta doprinosi nizu važnih mikrobnih zajednica koje su ključne za održavanje produktivnih ekosistema, kao što su filtriranje zagađivača i odvajanje ugljen-dioksida. Vaše lične zelene oaze, bašte i vrtovi čine većinu otvorenih prostora, oplemenjuju vaš život i grad čine lepšim i čistijim.

  • ITAcademy slavi Dan sistem administratora uz preko 695€ popusta ITAcademy slavi Dan sistem administratora uz preko 695€ popusta

    Svakog poslednjeg petka u julu obeležava se SysAdmin Day, dan kada cela planeta slavi prave heroje modernog doba – sistem administratore, koji se tokom svih 365 dana u godini staraju da brojni IT sistemi oko nas funkcionišu kako treba i prvi priskaču u pomoć kad god imamo neki problem sa tehnologijom

  • Trussardi: Novi brend u prodavnicama Fashion&Friends Trussardi: Novi brend u prodavnicama Fashion&Friends

    Luksuzna modna kuća Trussardi postala je deo probrane selekcije svetskih brendova u regionalnom multibrend konceptu Fashion&Friends.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10