Slušate: Jutro uz Miloša Lazića

Pesma: Bajaga - Badem i so

Jutro uz Miloša Lazića
Naxi Radio
Šoping
  • Beo rođendanska žurka uz Sašu Kovačevića Beo rođendanska žurka uz Sašu Kovačevića

    Proslavite drugi rođendan BEO Shopping Centera u duhu Brazila, latino plesa i karnevalske atmosfere!

  • Okov ponuda: Raznovrsna namena koju ima veštačka trava u uređenju otvorenog prostora Okov ponuda: Raznovrsna namena koju ima veštačka trava u uređenju otvorenog prostora

    Površine eksterijera prekrivene travom izgledaju savršeno, umirujuće i opuštajuće, posebno kada se radi o dvorištu doma, ili raskošnim baštama.

  • Noć knjige: Noviteti domaće i svetske književnosti i popusti Noć knjige: Noviteti domaće i svetske književnosti i popusti

    Noviteti domaće i svetske književnosti okosnica su i ove Noći knjige, koja će trajati od 17. do 19. juna. Napravite na vreme svoj spisak, jer je ova manifestacija i više nego dobra prilika da kućnoj biblioteci dodate nove naslove budući da će važiti popusti do čak 40%.

  • Luda žurka za kraj školske godine u Ada Mall-u Luda žurka za kraj školske godine u Ada Mall-u

    Još jedna školska godina broji svoje poslednje dane, a u slavu početka novog letnjeg raspusta, Ada Mall shopping center u subotu 18. juna organizuje Ludu žurku za kraj školske godine.

  • Kako da vam dvorište uvek bude uredno i čisto? Kako da vam dvorište uvek bude uredno i čisto?

    Proleće je idealno vreme kada se može posvetiti uređenju terase i dvorišta. Ako imate slobodnog vremena i svaki put uživate prilikom uređenja svog dvorišta, onda je ovo pravi tekst za vas. Fokus je na urednosti i redovnom održavanju travnjaka, baštenskog bilja i sl.

  • Super Vero proslavlja 20. rođendan i daruje putovanje u Grčku! Super Vero proslavlja 20. rođendan i daruje putovanje u Grčku!

    Daleke 2000. godine u Srbiji je otvoren prvi strani hipermarket i to upravo Super Vero na Novom Beogradu. Tim povodom, ovogodišnji tradicionalni Grčki mesec ujedno postaje i rođendanski. Kupovinom grčkih proizvoda sniženih do 20% možete osvojiti letovanje za dve osobe na nekom od grčkih ostrva u hotelu sa 5 zvezdica.

  • Zeleni Utorak & Art Fest u Ada Mall-u Zeleni Utorak & Art Fest u Ada Mall-u

    Tradicionalno dešavanje pod nazivom Zeleni Utorak obogaćeno Art Festom održaće se u utorak 31. 5. u Ada Mall shopping centru.

  • Marija Šerifović i TAP 011 na otvaranju AVA Shopping Parka Marija Šerifović i TAP 011 na otvaranju AVA Shopping Parka

    Novo mesto za kupovinu i zabavu, AVA Shopping Park otvara se 26. maja, pored robne kuće Ikea, a sve posetioce zabavljaće hor Čarolija, Ana Lazarević, originalna ekipa populanih TAPovaca, a za kraj naša pobednica Evrosonga Marija Šerifović. Dođite da zajedno sastavimo deliće šarenila, zabave, smeha, novih brendova ili starih, ali na nov način.

  • Okov: Ideje za bazen za dvorište Okov: Ideje za bazen za dvorište

    Jedna od glavnih prednosti kuće je mogućnost uređivanja dvorišta po svom nahođenju. Poslednjih godina i na našim prostorima leta su paklena, pa u tom slučaju, svako poželi svoj bazen u dvorištu za lični tropski kutak. Dok su ljudi koji žive u stanovima primorani da se zadovolje javnim bazenima ili tuđim privatnim bazenom koji se plaća., oni u kućama tehnički mogu sebi da priušte nešto mnogo bolje.

  • Savremena za svoj rođendan poklanja do 35% niže školarine i vaučer sa popustom za upis Savremena za svoj rođendan poklanja do 35% niže školarine i vaučer sa popustom za upis

    Ne postoji bolji način za proslavu rođendana od druženja i darivanja prijatelja, a Savremena osnovna škola i gimnazija su ove godine odlučile da sve obraduju velikim rođendanskim popustom.

  • Koji je vaš model kosillice za travu? Koji je vaš model kosillice za travu?

    Uređen travnjak zahteva mnogo ljubavi i truda. Ali pored toga, da bi naše travnate površine izgledale lepo i kako bi uvek bile doterane, neophodno je da posedujemo kvalitetne mašine. Što se tiče kupovine kosilice, uvek su nam potrebne dodatne informacije, bilo da je nabavljamo po prvi put ili ne. Postoji dosta proizvođača, mnogo modela, različit način rada, čak i različita namena kosilica za travu. Zato je dobro imati u vidu kakva je ponuda na tržištu, pa na osnovu toga bar malo, možda i potpuno suziti izbor.

  • Treći rođendan Ada Malla uz popuste do 50% Treći rođendan Ada Malla uz popuste do 50%

    Najpopularnija zelena šoping oaza u Beogradu, Ada mall, slavi svoj treći rođendan uz slogan „Još uvek mladi i ludi". Tim povodom, od 20. do 23. maja posetioce očekuje specijalni program, a za vikend rođendanski popusti do 50%.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10