Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Jelena Tomašević - Radio svira za nas

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
Šoping
  • 27. Noć knjige uz popuste i sjajne naslove 27. Noć knjige uz popuste i sjajne naslove

    27. Noć knjige održaće se od 9. do 11. decembra, u 33 grada u Srbiji i regionu, na 59 lokacija, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

  • Peć na drva: Delotvorno i pouzdano rešenje Peć na drva: Delotvorno i pouzdano rešenje

    Da bi nam dom bio udoban i topao, te da bismo se kod kuće osećali ušuškano i sigurno, važno je da odaberemo adekvatan sistem grejanja. Peć na drva je i pored brojnih drugih sistema ostala sinonim za efikasno grejno telo.

  • Radno vreme beogradskih pijaca na Dan primirja Radno vreme beogradskih pijaca na Dan primirja

    Sve pijace koje se nalaze u sistemu Javnog komunalnog preduzeća „Beogradske pijace” radiće uobičajeno u petak, 11. novembra, na dan državnog praznika – Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

  • Grejalica za sobu: Zašto je uvek praktična? Grejalica za sobu: Zašto je uvek praktična?

    Bez obzira na to koji sistem grejanja koristimo u svom domu, uvek je dobro imati i grejalicu za sobu koju po potrebi možemo da uključimo i brzo i jednostavno dobijemo temperaturu koja nam je potrebna.

  • Vulkanov sajam knjiga: Erupcija najboljih knjiga počinje Vulkanov sajam knjiga: Erupcija najboljih knjiga počinje

    Treću godinu zaredom, Vulkan izdavaštvo pre Sajma knjiga organizuje jedinstvenu manifestaciju na kojoj će predstaviti najnovija izdanja za sve uzraste. I ovoga puta očekuju vas fantastični popusti!

  • Puro Raw kocke: Samo prirodni sastojci za lepši i slađi život Puro Raw kocke: Samo prirodni sastojci za lepši i slađi život

    Kreiranje i izrada Puro raw kocki naslanja se na višedecenijsko iskustvo i reputaciju Premier čokolade, brenda koji je sinonim za brižljivo izrađene proizvode od vrhunskih sastojaka, namenjene istančanim sladokuscima i posebnom uživanju. Za Premier, Puro predstavlja samo još jedan korak na putu proizvodnje kvalitetne i prirodne hrane i odgovornog i iskrenog odnosa prema potrošačima.

  • Sve što treba da znate o vinskim čašama Sve što treba da znate o vinskim čašama

    Dobri poznavaoci azbuke stola znaju kada koje piće da posluže i u kojim čašama shodno hrani koju su pripremili za konzumaciju. Jedno od najčešćih pića koja se konzumira kada su ručkovi i večere u pitanju upravo je ono nastalo od raznih sorti grožđa. Ujedno i piće koje ima više varijanti u kojima se može i treba služiti. Za vas kojim imate manje iskustva u poznavanju azbuke stola, ali želite da čujete nešto više o ovoj temi, na pravom ste mestu.

  • Vodič za buduće roditelje: Kako da od kreveca napravite savršen kutak za vašu bebu? Vodič za buduće roditelje: Kako da od kreveca napravite savršen kutak za vašu bebu?

    Dolazak novog člana porodice kod svih izaziva posebna osećanja radosti i sreće. Pored toga što budući roditelji razmišljaju o tome kako će dobiti nove uloge, o tome da nauče kako da se izbore sa svim izazovima prvih dana, da prate savete lekara – oni razmišljaju i o uređenju prostora za bebu.

  • Samo još 4 đaka mogu upisati Savremenu gimnaziju Samo još 4 đaka mogu upisati Savremenu gimnaziju

    Ostala su još svega 4 slobodna mesta u Savremenoj gimnaziji za generaciju 2022/23.

  • Ada Mall – povratak u školske klupe Ada Mall – povratak u školske klupe

    Iako do zvaničnog početka nove školske godine ima mesec dana, prvo đačko zvono za roditelje se oglašava u prvoj polovini avgusta kada startuje akcija Povratak u školu ili modernije rečeno Back to school.

  • Letnji šoping vikend u Ada Mall-u od 30. do 31. jula Letnji šoping vikend u Ada Mall-u od 30. do 31. jula

    Tropske letnje temperature ne pokazuju znake posustajanja, tako da ukoliko tražite spas od žege, obradovaće vas lepe vesti koje stižu iz Ada Malla, naročito ako ste odabrali drugu polovinu leta za odlazak na godišnji odmor. Planirali ste šoping i nabavku opreme i neophodnih sitnica za boravak na omiljenoj destinaciji.

  • Ada Mall postavio košnice za medne pčele na svom krovu Ada Mall postavio košnice za medne pčele na svom krovu

    Ada Mall je prvi tržni centar koji uzgaja medne pčele na svom ‘’zelenom krovu’’ preko namenski izgrađenih košnica. Visoko iznad frenetičnih beogradskih gradskih ulica, prepunih kupaca koji kupuju, turista u obilasku i radnih ljudi, u Ada Mall-u ćete pronaći nove komšije koji su takođe zauzeti kao pčele, i to sa dobrim razlogom: oni jesu pčele!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10