Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Jelena Tomašević - Okeani

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Muzika
  • Publici sugerišem da snima srcem Publici sugerišem da snima srcem

    Gibonni je predstavio pesmu "Lažu fotografije", koju su premijerno danas mogli da čuju i slušaoci Naxi radija, a u razgovoru za Naxi proslavljeni kantautor je otkrio koja se ideja krila iza estetike spota i same pesme.

  • Nova pesma Ane Stanić Nova pesma Ane Stanić

    Ana Stanić predstavila je novu baladu naziva "Ljubavi za oboje".

  • Raritetna izdanja Gileta i Električnog orgazma Raritetna izdanja Gileta i Električnog orgazma

    Srđan Gojković Gile, poznat kao frontmen grupe Električni orgazam, će pod okriljem izdavačke kuće Mascom reizdati dva raritetna izdanja, saopšteno je iz Mascom-a.

  • Neverne bebe: Stara pesma u novom aranžmanu Neverne bebe: Stara pesma u novom aranžmanu

    Neverne bebe predstavile su spot i novu verziju pesme Dabogda lažem, a slušaoci Naxi radija mogli su premijerno da je čuju. I ne samo to, novi muzički poduhvati najavljuju i izlazak novog studijskog albuma koji se očekuje na proleće, o čemu je Milan Đurđević, frontmen grupe, govorio za Naxi.

  • Nova pesma Jelene Tomašević Nova pesma Jelene Tomašević

    Jelena Tomašević predstavila je novu pesmu naziva Sve ispočetka.

  • Fondacija Plan B:  Zvonimir Đukić Đule predstavio pesmu Zrno čarolije Fondacija Plan B: Zvonimir Đukić Đule predstavio pesmu Zrno čarolije

    U Jazz kantini Lisabon predstavljena je „Plan B“ Fondacija koja za cilj ima da okupi poznate muzičare i pomogne kolegama kojima je pomoć potrebna. Ideja čiji počeci datiraju iz doba još pre početka globalne pandemije, konačno je realizovana, te će kako su najavaili iz Fondacije u narednih godinu dana humanu misiju „Plan B“ pratiti izlazak singlova, a zatim albuma “Plan B” u saradnji sa Tesla Music i Croatia Records na kome učestvuju značajna imena domaće muzike - Zvonimir Đukić Đule, Dragi Jelić, Dejan Cukić, Maya Sar, Dado Topić, Alen Islamović, Goran Šepa Gale, Tamara Todevska, Vojislav Aralica, Zoran Konević, Vlatko Stefanovski, Dragan Jovanović Krle, Predrag Bata Jakovljević, Srboljub Radivojević Srba, Dragoljub Đričić (1953-2021) i mnogi drugi.

  • Pogledajte spot za pesmu Panonskom mornaru Pogledajte spot za pesmu Panonskom mornaru

    "The Frajle" predstavile su pesmu naziva Panonskom mornaru, koju su posvetile velikom kantautoru Đorđu Balaševiću, a sada je usledio i oficijalni spot.

  • Van Gogh: Priča o cikličnosti života Van Gogh: Priča o cikličnosti života

    Svoj 35. rođendan, grupa Van Gogh obeležila je reizdanjem albuma "More bez obala" iz 2019. godine i za tu priliku obradovala nas je spotom za pesmu „Kakvo divno veče“, koji je ujedno i četvrti spot sa aktuelnog albuma. U režiji Dejana Senića, spot je tokom 2019. godine sniman na lokacijama Barske regije, Skadarskog jezera i prostoru solane, u ambijentu netaknute prirode. Kroz priču o cikličnosti života, članovi grupe Van Gogh se slikom vraćaju na neka od mesta gde su kao deca provodili svoje letnje raspuste.

  • Boris Novković u sasvim novom izdanju Boris Novković u sasvim novom izdanju

    Boris Novković predstavio je novu pesmu naziva Ljeto je.

  • Massimo u novom spotu poleteo u neobičnoj mašini Massimo u novom spotu poleteo u neobičnoj mašini

    Nakon uspeha hita "Mali krug, velikih ljudi" Massimo je objavio još jednu veliku pesmu koja se odmah po izlasku našala na svim top listama. "Putujemo i kad stojimo" svojom emocijom i predivnim stihovima osvojila je srca publike i radijski eter, a sada je dobila i svoje vizualno izdanje.

  • Nova pesma Željka Vasića Nova pesma Željka Vasića

    Proslavljeni srpski pevač, Željko Vasić predstavio je pesmu naziva Sve što imam i što nemam.

  • Merlin predstavio još jednu pesmu Merlin predstavio još jednu pesmu

    Pre nekoliko dana Dino Merlin je publiku obradovao novom pesmom Jedan dan, jedna noć, a sada je, na opštu radost njegove publike, usledila još jedna nova numera, za koju Merlin takođe potpisuje tekst.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10