Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Valentino - Bez tebe

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Valentino - Bez tebe
    2. Milan Bujakovic - Mala
    3. Tajči - Halde Da Ludujemo Ove Noci
    4. Crvena jabuka - Kad S Tobom Nema Me
    5. Zana - Jabuke i vino
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jurica Pađen - Ponedeljak - Mojih 50
    2. 19. april - 1 - Dodir noći
    3. 19. april - 2 - Dodir noći
    4. 19. april - 3 - Dodir noći
    5. Suzana Lukić - Petak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Zdrava salata sa sirom i jagodama Zdrava salata sa sirom i jagodama

    Ova salata je savršena kombinacija slatkog i slanog, sa dodatkom hrskavih orašastih plodova za dodatnu teksturu.

    Omiljeni kolač: Trileće Omiljeni kolač: Trileće

    Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.

  • Zdravlje
    Sezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdrave Sezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdrave

    Jagode su mnogima omiljeno voće, ali je bitno da znate da su ujedno i jedna od najzdravijih namirnica.

    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu

    U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.

    Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite

    U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.

  • Preporučujemo
    Rešite se korova na prirodan način Rešite se korova na prirodan način

    Proleće je tu, a mnogi su već zauzeti radovima u vrtu. Jedna od najbitnijih stvari koju bi trebalo da uradimo na početku sezone svakako je uništavanje korova.

    Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera? Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?

    Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 119.67 120.52 121.36
    USD 109.19 109.96 110.73
Muzika
  • Fondacija Plan B:  Zvonimir Đukić Đule predstavio pesmu Zrno čarolije Fondacija Plan B: Zvonimir Đukić Đule predstavio pesmu Zrno čarolije

    U Jazz kantini Lisabon predstavljena je „Plan B“ Fondacija koja za cilj ima da okupi poznate muzičare i pomogne kolegama kojima je pomoć potrebna. Ideja čiji počeci datiraju iz doba još pre početka globalne pandemije, konačno je realizovana, te će kako su najavaili iz Fondacije u narednih godinu dana humanu misiju „Plan B“ pratiti izlazak singlova, a zatim albuma “Plan B” u saradnji sa Tesla Music i Croatia Records na kome učestvuju značajna imena domaće muzike - Zvonimir Đukić Đule, Dragi Jelić, Dejan Cukić, Maya Sar, Dado Topić, Alen Islamović, Goran Šepa Gale, Tamara Todevska, Vojislav Aralica, Zoran Konević, Vlatko Stefanovski, Dragan Jovanović Krle, Predrag Bata Jakovljević, Srboljub Radivojević Srba, Dragoljub Đričić (1953-2021) i mnogi drugi.

  • Pogledajte spot za pesmu Panonskom mornaru Pogledajte spot za pesmu Panonskom mornaru

    "The Frajle" predstavile su pesmu naziva Panonskom mornaru, koju su posvetile velikom kantautoru Đorđu Balaševiću, a sada je usledio i oficijalni spot.

  • Van Gogh: Priča o cikličnosti života Van Gogh: Priča o cikličnosti života

    Svoj 35. rođendan, grupa Van Gogh obeležila je reizdanjem albuma "More bez obala" iz 2019. godine i za tu priliku obradovala nas je spotom za pesmu „Kakvo divno veče“, koji je ujedno i četvrti spot sa aktuelnog albuma. U režiji Dejana Senića, spot je tokom 2019. godine sniman na lokacijama Barske regije, Skadarskog jezera i prostoru solane, u ambijentu netaknute prirode. Kroz priču o cikličnosti života, članovi grupe Van Gogh se slikom vraćaju na neka od mesta gde su kao deca provodili svoje letnje raspuste.

  • Boris Novković u sasvim novom izdanju Boris Novković u sasvim novom izdanju

    Boris Novković predstavio je novu pesmu naziva Ljeto je.

  • Massimo u novom spotu poleteo u neobičnoj mašini Massimo u novom spotu poleteo u neobičnoj mašini

    Nakon uspeha hita "Mali krug, velikih ljudi" Massimo je objavio još jednu veliku pesmu koja se odmah po izlasku našala na svim top listama. "Putujemo i kad stojimo" svojom emocijom i predivnim stihovima osvojila je srca publike i radijski eter, a sada je dobila i svoje vizualno izdanje.

  • Nova pesma Željka Vasića Nova pesma Željka Vasića

    Proslavljeni srpski pevač, Željko Vasić predstavio je pesmu naziva Sve što imam i što nemam.

  • Merlin predstavio još jednu pesmu Merlin predstavio još jednu pesmu

    Pre nekoliko dana Dino Merlin je publiku obradovao novom pesmom Jedan dan, jedna noć, a sada je, na opštu radost njegove publike, usledila još jedna nova numera, za koju Merlin takođe potpisuje tekst.

  • The Frajle pesmu posvetile Đorđu Balaševiću The Frajle pesmu posvetile Đorđu Balaševiću

    Sastav "The Frajle" predstavile su pesmu naziva Panonskom mornaru, koja je posvećena legendarnom Đorđu Balaševiću, koji je preminuo ove godine.

  • Nina Badrić: U stihove nove pesme stavila lične želje Nina Badrić: U stihove nove pesme stavila lične želje

    Nina Badrić, predstavila je novu pesmu naziva Ja još uvijek imam istu želju, koju su u petak premijerno imali priliku da čuju i slušaoci Naxi radija. Nina potpisuje reči nove pesme i koautor je muzike, a za Naxi otkriva kako je nastala, koji joj je omiljeni stih i da li je raduju zakazani koncerti u Beogradu.

  • Nova balada Dina Merlina Nova balada Dina Merlina

    Dino Merlin, jedan od najpopularnijih pevača regiona, nakon velikog uspeha pesme Mi, publici je predstavio baladu naziva Jedan dan, jedna noć.

  • Sergej Ćetković: Kofer pun iznenađenja za publiku Sergej Ćetković: Kofer pun iznenađenja za publiku

    Nakon skoro godinu dana od singla Vratile se ptice Sergej Ćetković se vraća na muzičku scenu sa koferom punim iznenađenja za publiku, spreman da nastavi tamo gde je stao u obeležavanju velikog jubileja - 20 godina karijere.

  • Novi spot Nevene Božović za emotivnu baladu Ljubi Novi spot Nevene Božović za emotivnu baladu Ljubi

    Pesmom Ljubi Nevena Božović Ivanović je na velika vrata objavila svoj povratak na scenu, a ova prelepa balada je već dva meseca jedna od najslušanijih pesama na radio stanicama u regionu. Numera je dobila i video spot, koji je danas imao regionalnu premijeru u pet zemalja: Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Hrvatskoj.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10