Slušate: Jutro uz Miloša Lazića

Pesma: Oktobar 1864 - Denis

Jutro uz Miloša Lazića
Naxi Radio
Muzika
  • Konstrakta predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije Konstrakta predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije

    Na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" koje je održano ovog vikenda, pobedu je odnela pesma "In corpore sano" u izvođenju Konstrakte.

  • Neverne bebe predstavile novu pesmu Neverne bebe predstavile novu pesmu

    Neverne bebe, jedan od najpopularnijih bendova u zemlji, predstavile su singl naziva Pored vode.

  • Bruji čaršija o novoj pesmi Sare Jo Bruji čaršija o novoj pesmi Sare Jo

    Miljenica regionalne muzičke scene, pop zvezda Sara Jo učestvovaće na nacionalnom izboru za Pesmu Evrovizije 2022 sa pesmom "Muškarčina".

  • Poslušajte pesme koje će se takmičiti za ovogodišnjeg predstavnika Srbije Poslušajte pesme koje će se takmičiti za ovogodišnjeg predstavnika Srbije

    Takmičenje "Pesma za Evroviziju '22" na kojem će biti izabran ovogodišnji predstavnik Srbije za Evroviziju, održaće se u Studiju Radio-televizije Srbije na Košutnjaku od 3. do 5. marta, a na oficijalnom YouTube kanalu RTS-a predstavljene su takmičarske kompozicije.

  • Nova pesma i spot grupe Eva Braun Nova pesma i spot grupe Eva Braun

    Posle tri godine diskografske pauze, bečejski sastav Eva Braun objavio je novi singl i spot za pesmu „Ti si sve“ u izdanju izdvačke kuće Midget Unit Records.

  • Ana Stanić predstavlja pesmu Ljubav bez dodira Ana Stanić predstavlja pesmu Ljubav bez dodira

    Kantautorka Ana Stanić će svoju novu pesmu „ Ljubav bez dodira“ predstaviti na takmičenju „Pesma za Evroviziju“. Pesma predstavlja ujedno i prvi singl sa Aninog novog albuma koji će izaći ove godine.

  • Konkurs za Beogradsko proleće otvoren do 15. februara Konkurs za Beogradsko proleće otvoren do 15. februara

    „Festival zabavne i pop muzike“ koji je skoro najavio svoj povratak na velika vrata prestoničke festivalske scene - „Beogradsko proleće 2022“ probudio je veliko interesovanje neafirmisanih autora, ali i već poznatih muzičkih imena. Naime, od 05. januara na konkurs putem veb adrese prijava@beogradskoprolece.rs do sada se prijavio veliki broj kompozitora sa još uvek neobjavljenim numerama, a za učešće na festivalu zainteresovan je i veliki broj poznatih muzičkih imena među kojima su Nataša Bekvalac, Dženan Lončarević, Željko Vasić, Boris Režak i Bojana Stamenov.

  • Jasna Zlokić ima novi singl Jasna Zlokić ima novi singl

    Jasna Zlokić, pop diva predstavila je baladu "Topli osmijeh".

  • Boris Novković predstavio Srebro Boris Novković predstavio Srebro

    Boris Novković, jedan od najpopularnijih kantautora u regionu, godinu je započeo s novim singlom i spotom. "Srebro" je autorska pesma koja se odmah nametnula kao jedan od glavnih aduta s novog albuma. Nakon dve pitke pop pesme, "Ljeto je" i "Moja djevojka", "Srebro" je jedna od onih u kojoj se najbolje ocrtava Borisova autorska veština i produkcijski angažman Hrvoja Prskala.

  • Novo muzičko putovanje The Frajli Novo muzičko putovanje The Frajli

    Nakon deset godina od objave svog prvog albuma, naziva „Naš prvi album sa putovanja”, The Frajle su posegnule u svoje blago i odabrale muzičke dragulje kojima su dale novi sjaj. Popularne Novosađanke nedavno su ušle u studio i u jednom dahu, uživo s bendom, otpevale petnaest pesama i snimile svoj novi album pod nazivom „Pozdrav iz Novog Sada”.

  • Aleksandra Radović: Night Soul Session u susret Novoj godini Aleksandra Radović: Night Soul Session u susret Novoj godini

    Proslavljena pevačica Aleksandra Radović rešila je da u susret obeležavanja ulaska u Novu 2022. godinu, publici predstavi izvođenje uživo tri velika hita.

  • Željko Samardžić novom pesmom budi praznični duh Željko Samardžić novom pesmom budi praznični duh

    Željko Samardžić je u susret prazničnoj sezoni predstavio novu baladu naziva "Oprosti ako tražim previše".

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10