Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Ana Stanić - Grad

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
Muzika
 • Boris Novković predstavio Srebro Boris Novković predstavio Srebro

  Boris Novković, jedan od najpopularnijih kantautora u regionu, godinu je započeo s novim singlom i spotom. "Srebro" je autorska pesma koja se odmah nametnula kao jedan od glavnih aduta s novog albuma. Nakon dve pitke pop pesme, "Ljeto je" i "Moja djevojka", "Srebro" je jedna od onih u kojoj se najbolje ocrtava Borisova autorska veština i produkcijski angažman Hrvoja Prskala.

 • Novo muzičko putovanje The Frajli Novo muzičko putovanje The Frajli

  Nakon deset godina od objave svog prvog albuma, naziva „Naš prvi album sa putovanja”, The Frajle su posegnule u svoje blago i odabrale muzičke dragulje kojima su dale novi sjaj. Popularne Novosađanke nedavno su ušle u studio i u jednom dahu, uživo s bendom, otpevale petnaest pesama i snimile svoj novi album pod nazivom „Pozdrav iz Novog Sada”.

 • Aleksandra Radović: Night Soul Session u susret Novoj godini Aleksandra Radović: Night Soul Session u susret Novoj godini

  Proslavljena pevačica Aleksandra Radović rešila je da u susret obeležavanja ulaska u Novu 2022. godinu, publici predstavi izvođenje uživo tri velika hita.

 • Željko Samardžić novom pesmom budi praznični duh Željko Samardžić novom pesmom budi praznični duh

  Željko Samardžić je u susret prazničnoj sezoni predstavio novu baladu naziva "Oprosti ako tražim previše".

 • Kultni hit u akustik live spotu Kultni hit u akustik live spotu

  Van Gogh objavio je spot akustik verzije pesme "Mama" sa koncerta održanog u Kombank dvorani 2019. godine. Ovaj singl ujedno je najava ekranizovanog akustik koncerta u kome će publika uskoro imati prilike da uživa.

 • Jasna Gospić i Boris Režak predstavili reinterpretaciju kultnog hita Jasna Gospić i Boris Režak predstavili reinterpretaciju kultnog hita

  Pesma naziva "Volim te" predstavlja reinterpretaciju popularnog evergrin hita "Something stupid" koju su davne 1966. godine otpevali Frenk i Nensi Sinatra, a sada su novu emociju doneli Jasna Gospić i Boris Režak.

 • The Frajle objavile singl Tamburaši The Frajle objavile singl Tamburaši

  Singl Tamburaši je muzički novitet popularnog sastava "The Frajle", a reč je o strastvnoj pesmi posvećenoj ljubavi i izdaji, a kako se ukazuje u zvaničnom saopštenju, njenom objavom sve su žene dobile svoju kafansku pesmu.

 • Pogledajte novi spot Petra Graša Pogledajte novi spot Petra Graša

  Petar Grašo predstavio je novu pesmu "Jel ti reka ko", za koju je objavio i video spot.

 • Ana Stanić objavila maksi singl Moja Nova godina Ana Stanić objavila maksi singl Moja Nova godina

  Ana Stanić je objavila maksi singl Moja Nova godina sa tri nove autorske novogodišnje pesme.

 • Nina Badrić predstavila novu pesmu i spot: Ne bežim od autorskog rukopisa Nina Badrić predstavila novu pesmu i spot: Ne bežim od autorskog rukopisa

  Slušaoci Naxi radija danas su imali priliku da premijerno čuju novu pesmu Nine Badrić "Pamtim", a predstavljen je i spot.

 • 35 diskografskih godina: Novi album Borisa Novkovića 35 diskografskih godina: Novi album Borisa Novkovića

  Boris Novković u svoju diskografiju je upisao 16 studijskih albuma, brojne singl ploče i kompilacije. U godini u kojoj obeležava 35 godina od izlaska svog prvog albuma "Kuda idu izgubljene djevojke...", publika željna prave energije rock'n'rolla ima priliku da uživa u novom studijskom albumu naziva “Gori ulica”.

 • Anina Pop simfonija: Prisetite se sjajnog koncerta Anina Pop simfonija: Prisetite se sjajnog koncerta

  Ana Stanić je svojevremeno održala uspešan koncert naziva Pop simfonija u CZK Vlada Divljan, a sada je objavila delove koncerta i izvođenje nekih od njenih najvećih hitova.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10