Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Crvena jabuka - Da Mi Je Do Nje

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Crvena jabuka - Da Mi Je Do Nje
    2. Jelena Tomašević - Radio svira za nas
    3. Bajaga - 220 u voltima
    4. Doris Dragović - To
    5. Alisa - Sanja
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Miloš Nadaždin - Petak - Mojih 50
    2. 25. jul - 1 - Dodir noći
    3. 25. jul - 2 - Dodir noći
    4. 25. jul - 3 - Dodir noći
    5. Miloš Nadaždin - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Čorba sa piletinom i pečurkama Čorba sa piletinom i pečurkama

    Moguće je da čorbu sa piletinom i čorbu sa pečurkama već pripremate, ali ako do danas niste probali da spojite ove ukuse, pravo je vreme da probate.

    Fantastični lešnik mafini! Fantastični lešnik mafini!

    Ljubiteljima mafina posebno će se dopasti fantastična kombinacija lešnika i čokalade. Ako imate dovoljno vremena probajte da pripremite ovaj slatkiš već danas.

  • Zdravlje
    Ambliopija ili Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?

    Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.

    Vaša boja noktiju na nogama kao pokazatelj zdravstvenog stanja Vaša boja noktiju na nogama kao pokazatelj zdravstvenog stanja

    Bledi nokti su uobičajen znak starenja, tako da ljudi stariji od 60 godina ne bi trebalo previše da brinu o tome. Ali takvi nokti ponekad mogu da ukažu na lošu cirkulaciju, anemiju ili neuhranjenost.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Možda niste znali, ali postoji zemlja u kojoj godina traje 13 meseci! Možda niste znali, ali postoji zemlja u kojoj godina traje 13 meseci!

    Etiopija, zemlja sa 13 meseci u godini, možda nije na vrhu vaše liste turističkih destinacija, ali ima mnogo toga da ponudi. Njena prirodna čuda, bogata istorija i retke vrste divljih životinja čine je idealnom destinacijom za sve avanturiste. Poseta Etiopiji je kao putovanje kroz vreme.

    Stari grad Antalije: Posetite Kaleiči! Stari grad Antalije: Posetite Kaleiči!

    Stari grad u Antaliji, poznat i kao Kaleiçi, predstavlja srce i dušu grada. Ispunjen mnogobrojnim prodavnčicama, gde uglavnom možete kupiti ćilime i suvenire, predivnim restoranima, ali i fantastičnim spomenicima, ovo sjajno mesto oduševljava turiste godinama unazad.

  • Preporučujemo
    Uz pomoć baterijske lampe proverite da li vaš frižider radi pravilno Uz pomoć baterijske lampe proverite da li vaš frižider radi pravilno

    Ako primetite da hrana koja stoji u frižideru nije dovoljno hladna, obavezno proverite efikasnost vašeg frižidera.

    Brzi trik za besprekorno staklo: Rešite se mrlja uz pomoć pirinča Brzi trik za besprekorno staklo: Rešite se mrlja uz pomoć pirinča

    Mrlje na staklenim posudama mogu da budu tvrdokorne i uporne, ali postoji trik koji će vam olakšati posao. Uz samo nekoliko sastojaka koje već imate kod kuće, možete efikasno ukloniti mrlje i osvežiti vaše staklo.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.25 117.07 117.89
    CHF 121.46 122.32 123.17
    USD 107.04 107.79 108.54
Putovanja
  • Palma de Majorka: Magično mesto za letovanje Palma de Majorka: Magično mesto za letovanje

    Palma de Majorka, glavni grad Balearskih ostrva, pravi je dragulj Mediterana koji svake godine privlači milione turista. Mediteranska klima, prelepo uređeno ostrvo sa mnoštvom znamenitosti i bistro more sa nestvarnim plažama opčinili su sve koji su posetili ovo predivno mesto.

  • Iskustvo stjuardese: Ovo su tri najveće greške koje putnici prave kada rezervišu karte Iskustvo stjuardese: Ovo su tri najveće greške koje putnici prave kada rezervišu karte

    Caroline Skahn je stjuardesa koja je rešila da otkrije tri najveće greške koje putnici prave prilikom rezervacije avionskih karata.

  • Egzotična putovanja: Posetite Indiju Egzotična putovanja: Posetite Indiju

    Ukoliko ste avanturista, bar jednom u životu Indija se mora naći na vašoj mapi putovanja. Mistična i spiritualna, ona je potpuna egzotika za stanovnike Zapada.

  • Olimpos - Čarobno antičko selo Turske Olimpos - Čarobno antičko selo Turske

    Turska je poznata godinama unazad po luksuznim hotelima, koji nude savršen odmor za porodice i “All inclusive” uslugu. Međutim mnogi nisu ni danas upoznati sa raznovrsnim sadržajima koje nudi ova fenomenalna zemlja, a koji se po mnogo čemu razlikuju od hotelskog smeštaja.

  • Lepote Tunisa: Odlična ideja za letovanje Lepote Tunisa: Odlična ideja za letovanje

    Tunis je prava riznica avantura i kulture. Bez obzira na to da li želite da istražujete drevne ruševine, uživate u prelepim plažama ili doživite jedinstvenu lokalnu kulturu, Tunis je destinacija koja nudi za svakoga po nešto.

  • Najpovoljnije destinacije u Evropi u 2024. godini Najpovoljnije destinacije u Evropi u 2024. godini

    Lista najpovoljnih destinacija u Evropi će vas možda delimično iznenaditi, ali imajte na umu da je ovaj spisak objavio američki časopis, preuzevši istraživanje kompanije za putno osiguranje Quotezone u Americi.

  • Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

  • Saveti za uspešno i praktično pakovanje Saveti za uspešno i praktično pakovanje

    Sezona letovanja upravo počinje i trajaće do oktobra. Bez obzira na to kada ste planirali letovanje saveti za lako i praktično pakovanje stvari će vam sigurno biti od koristi.

  • Maldivi: Raj na zemlji i priroda koja fascinira Maldivi: Raj na zemlji i priroda koja fascinira

    Ova ostrvska država obiluje bogatstvom biljnog i životinjskog sveta, što je čini izuzetno privlačnom destinacijom. Monsunska sezona traje od maja do oktobra, sa većom verovatnoćom za kišu i višom vlažnošću vazduha. Ipak, uzmite u obzir da cene smeštaja mogu da budu znatno niže tokom ovog perioda, pa ukoliko tražite povoljniju opciju, možda će vam odgovarati da sada rezervišete Maldive.

  • Briž i Gent: Skrivni dragulji Belgije Briž i Gent: Skrivni dragulji Belgije

    Oba grada nude jedinstvene doživljaje, od romantične atmosfere Briža do živopisne istorije i umetnosti u Gentu.

  • Sedam stvari koje morate da vidite u Berlinu Sedam stvari koje morate da vidite u Berlinu

    Berlin je definitvno još jedan evropski grad koji nikada ne spava, a nosi specifičnu energiju koju bi svako trebalo da doživi.

  • Spektakularni Novi Zeland Spektakularni Novi Zeland

    Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10