Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Van Gogh - Neko te ima nocas

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Van Gogh - Neko te ima nocas
    2. MVP - Celu noć i celi dan
    3. Novi Fosili - Za dobra stara vremena
    4. Zdravko Čolić - Čija je ono zvijezda
    5. Merlin - Danas Sam OK
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Miloš Nadaždin - Petak - Mojih 50
    2. 25. jul - 1 - Dodir noći
    3. 25. jul - 2 - Dodir noći
    4. 25. jul - 3 - Dodir noći
    5. Miloš Nadaždin - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Čorba sa piletinom i pečurkama Čorba sa piletinom i pečurkama

    Moguće je da čorbu sa piletinom i čorbu sa pečurkama već pripremate, ali ako do danas niste probali da spojite ove ukuse, pravo je vreme da probate.

    Fantastični lešnik mafini! Fantastični lešnik mafini!

    Ljubiteljima mafina posebno će se dopasti fantastična kombinacija lešnika i čokalade. Ako imate dovoljno vremena probajte da pripremite ovaj slatkiš već danas.

  • Zdravlje
    Ambliopija ili Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?

    Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.

    Vaša boja noktiju na nogama kao pokazatelj zdravstvenog stanja Vaša boja noktiju na nogama kao pokazatelj zdravstvenog stanja

    Bledi nokti su uobičajen znak starenja, tako da ljudi stariji od 60 godina ne bi trebalo previše da brinu o tome. Ali takvi nokti ponekad mogu da ukažu na lošu cirkulaciju, anemiju ili neuhranjenost.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Možda niste znali, ali postoji zemlja u kojoj godina traje 13 meseci! Možda niste znali, ali postoji zemlja u kojoj godina traje 13 meseci!

    Etiopija, zemlja sa 13 meseci u godini, možda nije na vrhu vaše liste turističkih destinacija, ali ima mnogo toga da ponudi. Njena prirodna čuda, bogata istorija i retke vrste divljih životinja čine je idealnom destinacijom za sve avanturiste. Poseta Etiopiji je kao putovanje kroz vreme.

    Stari grad Antalije: Posetite Kaleiči! Stari grad Antalije: Posetite Kaleiči!

    Stari grad u Antaliji, poznat i kao Kaleiçi, predstavlja srce i dušu grada. Ispunjen mnogobrojnim prodavnčicama, gde uglavnom možete kupiti ćilime i suvenire, predivnim restoranima, ali i fantastičnim spomenicima, ovo sjajno mesto oduševljava turiste godinama unazad.

  • Preporučujemo
    Uz pomoć baterijske lampe proverite da li vaš frižider radi pravilno Uz pomoć baterijske lampe proverite da li vaš frižider radi pravilno

    Ako primetite da hrana koja stoji u frižideru nije dovoljno hladna, obavezno proverite efikasnost vašeg frižidera.

    Brzi trik za besprekorno staklo: Rešite se mrlja uz pomoć pirinča Brzi trik za besprekorno staklo: Rešite se mrlja uz pomoć pirinča

    Mrlje na staklenim posudama mogu da budu tvrdokorne i uporne, ali postoji trik koji će vam olakšati posao. Uz samo nekoliko sastojaka koje već imate kod kuće, možete efikasno ukloniti mrlje i osvežiti vaše staklo.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.25 117.07 117.89
    CHF 121.46 122.32 123.17
    USD 107.04 107.79 108.54
Beograd
  • BUIKA U MTS DVORANI 12.NOVEMBRA BUIKA U MTS DVORANI 12.NOVEMBRA

    Izvanredna španska pevačica Buika, čiji hipnotički glas prelazi granice i žanrove, 12. novembra će imati koncert u mts dvorani.

  • 23. MEĐUNARODNI FESTIVAL HARFE 23. MEĐUNARODNI FESTIVAL HARFE

    I ove godine Beograd je epicentar najrenomiranijih svetskih i domaćih umetnica na harfi. Međunarodni festival harfe održava se po 23. put, a započinje svečanim koncertom u Velikoj Sali Zadužbine Ilije M. Kolarca, u sredu, 29. maja 2024. godine od 20 časova.

  • Koncert Jasmin Levi i Simfonijskog orkestra RTS-a u Sava Centru Koncert Jasmin Levi i Simfonijskog orkestra RTS-a u Sava Centru

    Jasmin Levi, jedna od najvećih zvezda world music scene, vraća se u Beograd 30. oktobra kada će među prvima nastupiti na koncertu u rekonstruisanom Sava Centru!

  • Od smeha do suza i nazad: Glavni program Španskog metra Od smeha do suza i nazad: Glavni program Španskog metra

    Šesnaesto izdanje filmskog festivala Španski metar, u organizaciji Instituta Servantes u Beogradu, donosi ukupno dvadeset filmova iz zemalja španskog govornog područja. Sva ostvarenja biće prikazana od 29. maja do 10. juna u Beogradu i Novom Sadu.

  • Amira Medunjanin 23. novembra u Sava Centru Amira Medunjanin 23. novembra u Sava Centru

    Amira Medunjanin, svetski priznata umetnica koja se proslavila izvođenjima sevdalinki i tradicionala sa naših prostora, održaće 23. novembra koncert u velikoj dvorani Sava Centra u Beogradu, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

  • Dodeljene su nagrade petog Pozorišnog Kustendorfa Dodeljene su nagrade petog Pozorišnog Kustendorfa

    Peti Pozorišni festival Kustendorf završen je sinoć, u nedelju, 19. maja dodelom nagrada. „Zlatni list“ za najbolju predstavu pripao je predstavi „11 potkošulja“ u režiji Sime Đukića i u produkciji Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu koja veštim rediteljskim ritmom i glumom celog ansambla, na hrabar način obrađuje teme koje snažno korespondiraju sa savremenim svetom.

  • Rod Stjuart: Koncert za pamćenje u Beogradskoj areni Rod Stjuart: Koncert za pamćenje u Beogradskoj areni

    Britanski muzičar Rod Stjutart održao je sinoć koncert za pamćenje u Beogradskoj areni pred nešto više od 10.000 obožavalaca.

  • “Apsolutno Muzika.”: Koncert u u Velikoj dvorani Zadužbine Ilije M. Kolarca “Apsolutno Muzika.”: Koncert u u Velikoj dvorani Zadužbine Ilije M. Kolarca

    Omladinsko udruženje „Ishod“ s ponosom najavljuje koncert “Apsolutno Muzika.” koji će biti održan u utorak, 28. maja 2024. godine u 20 časova u Velikoj dvorani Zadužbine Ilije M. Kolarca. Ovom prilikom publici će se predstaviti mladi profesionalni umetnici: novoformirani simfonijski orkestar Iuvenis pod dirigentskom palicom Mihajla Miletića, uz solistkinju pijanistkinju Magdalenu Nešković.

  • Beldocs predstavlja moćne filmove mladih autora Beldocs predstavlja moćne filmove mladih autora

    U susret 17. po redu izdanju festivala Beldocs, koji počinje sledeće srede 22. maja u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji, predstavljamo međunarodni takmičarski program, koji je sačinjen od deset izuzetnih, pažljivo odabranih naslova smelih autora koji polažu temelje nekog novog panteona dokumentarne kinematografije.

  • Španski metar od 29. maja do 10. juna u Beogradu i Novom Sadu Španski metar od 29. maja do 10. juna u Beogradu i Novom Sadu

    Šesnaesto izdanje filmskog festivala Španski metar, sa dvadeset filmova iz zemalja španskog govornog područja, biće održano od 29. maja do 10. juna u Beogradu i Novom Sadu.

  • Jelena Gavrilovic maestralno izvela cuvene Diznijeve pesme na 2 koncerta u mts Dvorani Jelena Gavrilovic maestralno izvela cuvene Diznijeve pesme na 2 koncerta u mts Dvorani

    Naša glumica Jelena Gavrilović, koja je dala glas za srpsku verziju čuvene Elze iz kultnog animiranog hita „Zaleđeno kraljevstvo“ (Frozen) I i II deo, izvela je uživo uz ovacije numere iz tog filma: „Sad je kraj“ i „Otkrij se“, na dva dvočasovna Diznijeva koncerta u mts Dvorani 12.05.2024, pod nazivom "Čarobna muzika iz filmova", uz pratnju Vojvođanskog simfonijskog orkestra pod vođstvom maestra Mikice Jevtića.

  • Duh raspevanog Diznijevog carstva u punoj MTS DVORANI Duh raspevanog Diznijevog carstva u punoj MTS DVORANI

    Uz kultne numere iz najčuvenijih Diznijevih animacija, sa poznatim junacima koje su na sceni predstavili naši uvaženi glumci i pevači, večeras su u beogradskoj mts Dvorani održana dva dvočasovna spektakularna Diznijeva koncerta pod nazivm "Čarobna muzika iz filmova". Koncert je protekao uz pratnju Vojvođanskog simfonijskog orkestra pod vođstvom maestra Mikice Jevtića.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10