Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Indexi - Sve ove godine

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Indexi - Sve ove godine
    2. Van Gogh - Neko te ima nocas
    3. MVP - Celu noć i celi dan
    4. Novi Fosili - Za dobra stara vremena
    5. Zdravko Čolić - Čija je ono zvijezda
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Miloš Nadaždin - Petak - Mojih 50
    2. 25. jul - 1 - Dodir noći
    3. 25. jul - 2 - Dodir noći
    4. 25. jul - 3 - Dodir noći
    5. Miloš Nadaždin - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Čorba sa piletinom i pečurkama Čorba sa piletinom i pečurkama

    Moguće je da čorbu sa piletinom i čorbu sa pečurkama već pripremate, ali ako do danas niste probali da spojite ove ukuse, pravo je vreme da probate.

    Fantastični lešnik mafini! Fantastični lešnik mafini!

    Ljubiteljima mafina posebno će se dopasti fantastična kombinacija lešnika i čokalade. Ako imate dovoljno vremena probajte da pripremite ovaj slatkiš već danas.

  • Zdravlje
    Ambliopija ili Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?

    Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.

    Vaša boja noktiju na nogama kao pokazatelj zdravstvenog stanja Vaša boja noktiju na nogama kao pokazatelj zdravstvenog stanja

    Bledi nokti su uobičajen znak starenja, tako da ljudi stariji od 60 godina ne bi trebalo previše da brinu o tome. Ali takvi nokti ponekad mogu da ukažu na lošu cirkulaciju, anemiju ili neuhranjenost.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Možda niste znali, ali postoji zemlja u kojoj godina traje 13 meseci! Možda niste znali, ali postoji zemlja u kojoj godina traje 13 meseci!

    Etiopija, zemlja sa 13 meseci u godini, možda nije na vrhu vaše liste turističkih destinacija, ali ima mnogo toga da ponudi. Njena prirodna čuda, bogata istorija i retke vrste divljih životinja čine je idealnom destinacijom za sve avanturiste. Poseta Etiopiji je kao putovanje kroz vreme.

    Stari grad Antalije: Posetite Kaleiči! Stari grad Antalije: Posetite Kaleiči!

    Stari grad u Antaliji, poznat i kao Kaleiçi, predstavlja srce i dušu grada. Ispunjen mnogobrojnim prodavnčicama, gde uglavnom možete kupiti ćilime i suvenire, predivnim restoranima, ali i fantastičnim spomenicima, ovo sjajno mesto oduševljava turiste godinama unazad.

  • Preporučujemo
    Uz pomoć baterijske lampe proverite da li vaš frižider radi pravilno Uz pomoć baterijske lampe proverite da li vaš frižider radi pravilno

    Ako primetite da hrana koja stoji u frižideru nije dovoljno hladna, obavezno proverite efikasnost vašeg frižidera.

    Brzi trik za besprekorno staklo: Rešite se mrlja uz pomoć pirinča Brzi trik za besprekorno staklo: Rešite se mrlja uz pomoć pirinča

    Mrlje na staklenim posudama mogu da budu tvrdokorne i uporne, ali postoji trik koji će vam olakšati posao. Uz samo nekoliko sastojaka koje već imate kod kuće, možete efikasno ukloniti mrlje i osvežiti vaše staklo.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.25 117.07 117.89
    CHF 121.46 122.32 123.17
    USD 107.04 107.79 108.54
Beograd
  • "ČAROBNA MUZIKA IZ FILMOVA": Zakazan još jedan termin za muzički spektakl

    U mts Dvorani zakazan je još jedan termin predstojećeg velikog događaja "Disney koncert: Čarobna muzika iz filmova". Pored prvog objavljenog termina od 19:30h, u nedelju 12. maja publika će u najpoznatijim melodijama Dizni animacija moći da uživa i tokom još jednog koncertnog spektakla, prvog u nizu, koji će se održati od 16:30h.

  • AERODROM I PRIJATELJI održali koncert za pamćenje AERODROM I PRIJATELJI održali koncert za pamćenje

    Kao što je i obećao, Jurica Pađen frontmen grupe Aerodrom, priredio je sinoć Beograđanima veče žestoke elektrik svirke u mts Dvorani, uz pomoć prijatelja iz izuzetne rokenrol lige.

  • Festival koji donosi radost: Druženje  sa izvođačima BEOGRADSKOG PROLEĆA Festival koji donosi radost: Druženje sa izvođačima BEOGRADSKOG PROLEĆA

    Umetnička direktorka Beogradskog proleća Maja Rakovic istakla je juče, na druženju izvođača pred početak festivala u MTS dvorani, da ta manifestacija "treba da donese radost" i izrazila uverenje da će tako i da bude.

  • Badi Asad i Braća Asad na otvaranju jubilarnog  25. Guitar Art Festivala Badi Asad i Braća Asad na otvaranju jubilarnog 25. Guitar Art Festivala

    Jubilarni 25. po redu Guitar Art Festival počinje duplim Asad koncertom, 15. maja na Velikoj sceni Kolarčeve zadužbine. Prvo će nastupiti jedan od najboljih klasičnih gitarskih dua Serđo i Odair Asad, a zatim sledi koncert legendarne pevačice i gitaristkinje koja je unela revoluciju u svet gitarske muzike Badi Asad.

  • „Luksemburg, Luksemburg“ u mts Dvorani „Luksemburg, Luksemburg“ u mts Dvorani

    Prolećno izdanje Mreže festivala Jadranske regije počinje u četvrtak, 11. aprila besplatnom projekcijom filma „Luksemburg, Luksemburg“ ukrajinskog reditelja Antonia Lukiča u mts Dvorani sa početkom u 18 časova. Besplatne ulaznice za film mogu se preuzeti na blagajni mts Dvorane.

  • „DANCING QUEEN“- ABBA SIMPHONYC TRIBUTE SHOW 27. septembra „DANCING QUEEN“- ABBA SIMPHONYC TRIBUTE SHOW 27. septembra

    Nakon spektakularnog prošlogodišnjeg nastupa na stadionu Tašmajdan, ali i decembarskog koncerta ABBA Real Tribute benda u mts Dvorani, jedinstveno ABBA iskustvo vraća se na scenu mts Dvorane 27. septembra u okviru koncertnog spektakla „DANCING QUEEN“- ABBA SIMPHONYC TRIBUTE SHOW !

  • Stiže ROK ikona: NIK KEJV 18. JUNA NA BELGRADE RIVER FESTU Stiže ROK ikona: NIK KEJV 18. JUNA NA BELGRADE RIVER FESTU

    Nikad emotivniji, nikad posebniji koncert legendarnog Nik Kejva održaće se 18. juna u Beogradu. Na festivalu Belgrade River Fest slavni muzičar premijerno u Evropi izvodi svoj koncert „Solo Show“!

  • Antonis Remos se posle deset godina vraća pred beogradsku publiku 17. juna! Antonis Remos se posle deset godina vraća pred beogradsku publiku 17. juna!

    Slavni grčki pevač Antonis Remos obradovaće nakon deset godina ponovo beogradsku publiku 17. juna! Umetnik čiji se koncerti u Srbiji uvek čekaju sa nestrpljenjem, nastupiće prve večeri naše najprestižnije muzičke manifestacija Belgrade River Fest. Ovaj festival tradicionalno se održava svakog leta na Platou Geozavoda u Beogradu na vodi.

  • Beogradsko proleće 2024.godine: Izabrano 19 učesnika Beogradsko proleće 2024.godine: Izabrano 19 učesnika

    Danas je u 13h u klubu Lisabon, u mts Dvorani održana press konferencija povodom održavanja ovogodišnjeg festivala „Beogradsko proleće“. Tom prilikom saopštena su imena izvođača, koji će zahvaljući izboru Selekcione komisije učestvovati na takmičenju za prestižnu statuu Beogradskog proleća.

  • Dokumentarni film „Trka na kraju sveta” Agelast produkcije na 71. Martovskom festivalu Dokumentarni film „Trka na kraju sveta” Agelast produkcije na 71. Martovskom festivalu

    Dokumentarni film „Trka na kraju sveta” (2024) u režiji Galeba Nikačevića premijerno će biti prikazan u utorak, 26. marta u 15.30 časova u sali Amerikana Doma omladine Beograda u okviru programa 71. Martovskog festivala.

  • Bajaga i Instruktori slave 40 godina: Saša Lokner nam otkriva kako će izgledati velika turneja Bajaga i Instruktori slave 40 godina: Saša Lokner nam otkriva kako će izgledati velika turneja

    Jedan od najvećih pop-rock bendova ovih prostora, Bajaga i Instruktori ove godine proslavljaju 40. godina postojanja, a u subotu, 31. avgusta očekuje nas i veliki koncert na beogradskom Hipodromu. Saša Lokner je za Naxi pričao o proslavi, velikoj turneji i zakazanom koncertu.

  • Omaž Žarku Lauševiću na 71. Martovskom festivalu Omaž Žarku Lauševiću na 71. Martovskom festivalu

    Na 71. Martovskom festivalu, u okviru revijalnog programa DOMAĆA PANORAMA, 29. marta od 20.15 časova u Velikoj sali Doma omladine Beograda biće prikazana regionalna premijera kratkog igranog filma „Hrana za golubove“ (2024. / 28’) u kojem je jednu od poslednjih uloga ostvario legendarni Žarko Laušević.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10