Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Djavoli - Ona nikog nema

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
Beograd
 • Završen 16. Kustendorf: Drvo života za Dušana Kovačevića Završen 16. Kustendorf: Drvo života za Dušana Kovačevića

  Dodelom nagrada završen je 16. po redu filmski festival Kustendorf, koji se ove godine održavao od 25. do 29. januara pod sloganom „Umetnost iznad svega“.

 • Paolo Virci stigao na Mećavnik: Predstavljena knjiga o Kusturici Paolo Virci stigao na Mećavnik: Predstavljena knjiga o Kusturici

  Trećeg dana 16. Kustendorfa u Drvengrad su stigli italijanski filmski stvaraoci Paolo Virci, reditelj, scenarista i producent i Suzana Nikjareli, rediteljka.

 • Umetnost iznad svega: Otvoren 16. Kustendorf Umetnost iznad svega: Otvoren 16. Kustendorf

  Svečanim programom sinoć je započeo 16. Kustendorf, filmski festival u Drvengradu, čiji je osnivač Emir Kusturica, proslavljeni reditelj, scenarista, književnik i muzičar.

 • Najavljen program 16. Кustendorf-a Najavljen program 16. Кustendorf-a

  Šesnaesti filmski i muzički festival Кustendorf, vraća se u svoj zimski termin i održaće se od 25. do 29. januara 2023. godine na Mećavniku, Mokra Gora pod sloganom „Umetnost iznad svega“.

 • Virtuoz Steve Vai 27. aprila u mts Dvorani Virtuoz Steve Vai 27. aprila u mts Dvorani

  Jedan od najvećih rokenrol gitarista na svetu Steve Vai održaće koncert 27. aprila (20:30) u beogradskoj mts Dvorani, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

 • Rekordna poseta prve Zimske bajke Rekordna poseta prve Zimske bajke

  Svojim prvim izdanjem, praznični festival Zimska bajka uspeo je da se visoko pozicionira u kulturnoj i turističkoj ponudi Beograda i Srbije, te osvoji srca preko 1,5 miliona posetilaca, koji su tokom mesec dana trajanja uživali u prazničnoj magiji Savskog parka Beograda na vodi.

 • Počeo konkurs za autore kompozicija koje će učestvovati na Beogradskom proleću Počeo konkurs za autore kompozicija koje će učestvovati na Beogradskom proleću

  Konkurs za autore pop i zabavnih kompozicija, koje će se takmičiti na ovogodišnjem Festivalu zabavne i pop muzike "Beogradsko proleće", počeo je juče 15. januara i trajaće do 15. februara.

 • Perpetuum Jazzile slavi 40 godina Perpetuum Jazzile slavi 40 godina

  Jedna od najvećih i najprepoznatljivijih vokalnih skupina na svetu Perpetuum Jazzile 2023. posvećuje obeležavanju 40 godina postojanja. Planiraju bogatu koncertu sezonu u regionu, Evropi, a 9.februara dolaze u Beograd na Kolarac gde će predstaviti nove obrade svetskih hitova.

 • Zimska bajka: Za kraj spektakularni koncert Dejan Petrović Big benda Zimska bajka: Za kraj spektakularni koncert Dejan Petrović Big benda

  Uz koncert Dejan Petrović Big benda i zvuke trube završava se praznični festival „Zimska bajka“ u Savskom parku Beograda na vodi. Koncert se održava u subotu 14. januara i počinje u 18 časova, a tokom celog vikenda posetioce očekuju sadržaji za celu porodicu, kao i najveselije klizalište na otvorenom, saopšteno je iz organizacije festivala.

 • Bregović, Tifa i Alen na dočeku Srpske Nove godine Bregović, Tifa i Alen na dočeku Srpske Nove godine

  Spektakularni doček Srpske nove godine uz besplatni koncert našeg poznatog muzičara Gorana Bregovića, sa specijalnim gostima Mladenom Vojičićem Tifom i Alenom Islamovićem, održaće se 13. januara, s početkom u 21 čas, na Trgu republike.

 • Crvena jabuka pred beogradskom publikom 8. marta Crvena jabuka pred beogradskom publikom 8. marta

  Nastavlja se niz tradicionalnih koncerata Crvene jabuke u mts Dvorani. Nakon prošlogodišnjeg nastupa održanog na proleće, publika kultnog benda imaće prilike da legendarni bosanki pop-rok sastav ove godine čuje specijalno na Dan žena 8. marta, pod sloganom "Tamo gde ljubav počinje".

 • 91. rođendan Kolarčeve zadužbine 91. rođendan Kolarčeve zadužbine

  Koncertom Hora i Simfonijskog orkestra RTS 4. februara biće obeležen 91. rođendan Velike dvorane Kolarčeve zadužbine.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10