Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Boris Rezak - Vjeruj Mi Na Rijec

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
U ritmu Beograda
  • Premijera predstave Vatre u JDP-u Premijera predstave Vatre u JDP-u

    Premijera predstave predstave Vatre Marije Velasko, na osnovu proze „Vatre“ Margerit Jursenar u režiji Karme Portačeli biće održana u četvrtak 2. februara u 20.00 na Sceni „Ljuba Tadić“.

  • Lords of the Sound večeras u mts Dvorani Lords of the Sound večeras u mts Dvorani

    Internacionalni koncertni spektakl, “Lords of the Sound”, nakon sinoćnjeg koncerta u Novom Sadu, većeras će nastupiti beogradskoj mts Dvorani i izvesti filmske numere na koncertu naziva “Muzika Hansa Cimera”.

  • Najavljen program 16. Кustendorf-a Najavljen program 16. Кustendorf-a

    Šesnaesti filmski i muzički festival Кustendorf, vraća se u svoj zimski termin i održaće se od 25. do 29. januara 2023. godine na Mećavniku, Mokra Gora pod sloganom „Umetnost iznad svega“.

  • Virtuoz Steve Vai 27. aprila u mts Dvorani Virtuoz Steve Vai 27. aprila u mts Dvorani

    Jedan od najvećih rokenrol gitarista na svetu Steve Vai održaće koncert 27. aprila (20:30) u beogradskoj mts Dvorani, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

  • Perpetuum Jazzile slavi 40 godina Perpetuum Jazzile slavi 40 godina

    Jedna od najvećih i najprepoznatljivijih vokalnih skupina na svetu Perpetuum Jazzile 2023. posvećuje obeležavanju 40 godina postojanja. Planiraju bogatu koncertu sezonu u regionu, Evropi, a 9.februara dolaze u Beograd na Kolarac gde će predstaviti nove obrade svetskih hitova.

  • Zimska bajka: Za kraj spektakularni koncert Dejan Petrović Big benda Zimska bajka: Za kraj spektakularni koncert Dejan Petrović Big benda

    Uz koncert Dejan Petrović Big benda i zvuke trube završava se praznični festival „Zimska bajka“ u Savskom parku Beograda na vodi. Koncert se održava u subotu 14. januara i počinje u 18 časova, a tokom celog vikenda posetioce očekuju sadržaji za celu porodicu, kao i najveselije klizalište na otvorenom, saopšteno je iz organizacije festivala.

  • Bregović, Tifa i Alen na dočeku Srpske Nove godine Bregović, Tifa i Alen na dočeku Srpske Nove godine

    Spektakularni doček Srpske nove godine uz besplatni koncert našeg poznatog muzičara Gorana Bregovića, sa specijalnim gostima Mladenom Vojičićem Tifom i Alenom Islamovićem, održaće se 13. januara, s početkom u 21 čas, na Trgu republike.

  • Peti međunarodni festival dokumentarnog filma početkom februara Peti međunarodni festival dokumentarnog filma početkom februara

    Peto izdanje međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma DOK #5 biće održano od 2. do 5. februara u mts Dvorani.

  • Zbog velikog interesovanja po 2 koncerta Lords of the Sound u Beogradu i Novom Sadu Zbog velikog interesovanja po 2 koncerta Lords of the Sound u Beogradu i Novom Sadu

    Zbog velikog interesovanja domaće publike za koncertni spektakl Lords of the Sound - “Muzika Hansa Cimera”, zakazani su dodatni termini i u Beogradu i u Novom Sadu, navodi se u zvaničnom saopštenju.

  • Radno vreme zanatskih i trgovinskih objekata za vreme novogodišnjih i božićnih praznika Radno vreme zanatskih i trgovinskih objekata za vreme novogodišnjih i božićnih praznika

    Za vreme obeležavanja novogodišnjih i božićnih praznika zanatski i trgovinski objekti radiće po izmenjenom radnom vremenu.

  • 100. predstava Brod plovi za Beograd 100. predstava Brod plovi za Beograd

    Raspevana i zabavna predstava u kojoj glumci pevaju, a publika uživa u najvećim hitovima i podseća se zaboravljenih pesama koje smo svi voleli! Nastala po ideji i u režiji Gorice Popović „Brod plovi za Beograd“ se tradicionalno izvodi svakog decembra, već 23 godine u Ateljeu 212, a ove godine, u petak 30. decembra biće izvedena 100-ti put na radost publike i svih izvođača.

  • Ulica otvorenog srca za početak Nove godine Ulica otvorenog srca za početak Nove godine

    Kao i svake godine, tako će i ovog 1. januara 2023. biti održana manifestacija „Ulica otvorenog srca”, najavljeno je iz Turističke organizacije Beograda, prenosi sajt beograd.rs.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10