Slušate: Jutro uz Miloša Lazića

Pesma: Aleksandra Radović - S Tobom Zauvek

Jutro uz Miloša Lazića
Naxi Radio
Naxi Zvezda 2020
  • Maja Rakovic o Naxi Zvezdi Maja Rakovic o Naxi Zvezdi

    Maja Rakovic, glavna i odgovorna urednica i vlasnica Naxi radija i predsednica RAB Srbija osvrće se na prvu godinu u kojoj je dodeljena nagrada za pesmu godine, koja je danas prerasla u jednu od najznačajnijih nagrada i najvećih radijskih događaja u regionu. Maja objašnjava zbog čega je na ovaj način važno motivisati muzičke autore i podržati razvoj muzičke industrije, govorila je i o ideji vodilji koja je pratila Naxi radio od njegovog osnivanja, a koja se prenela i na dodelu, da "muzika ne poznaje granice".

  • Naxi Zvezda: Četiri nominacije za Aleksandru Radović Naxi Zvezda: Četiri nominacije za Aleksandru Radović

    Aleksandra Radović ubraja se među najuticajnije i najpopularnije ženske vokale domaće pop scene, a novom muzikom koju je predstavila na albumu "Predvorje života", ušla je u čak četiri ovogodišnje nominacije za Naxi Zvezdu.

  • Saradnja sa Lukijanom je došla u pravo vreme Saradnja sa Lukijanom je došla u pravo vreme

    Goran Kovačić, kompozitor, ove godine sa Lukijanom Ivanovićem nominovan je u kategoriji SARADNJA GODINE za pesmu "Nedostaješ".

  • The Frajle o kategoriji PESMA GODINE The Frajle o kategoriji PESMA GODINE

    The Frajle su u ovogodišnoj konkurenciji za Naxi Zvezdu nominovane u čak dve kategorije, ALBUM GODINE i SARADNJA GODINE, a za Naxi radio ovaj šarmantni ženski kvartet prokomentarisao je nominovane u kategoriji PESMA GODINE.

  • Sergej Ćetković otkrio kako nastaju hitovi Sergej Ćetković otkrio kako nastaju hitovi

    Pevač Sergej Ćetković zasluženo nosi titulu jednog od najpoznatijih pop pevača u regionu, a ne krije da mu je uspeh i veliku popularnost donela pesma Pogledi u tami, koju je napisao kada se sa suprugom Kristinom iz Podgorice preselio u Beograd. O tome kako se njegova lična prepliće sa nastankom čuvenog hita, Sergej je otkrio u intervjuu koji je dao za program Naxi radija povodom nominacija za Naxi Zvezdu 2020.

  • Nevena Božović i Maja Rakovic na TV PRVA Nevena Božović i Maja Rakovic na TV PRVA

    Ovog jutra, 8. juna, gošće jutarnjeg programa na TV Prva bile su Nevena Božović i Maja Rakovic. Mlada pop zvezda i direktorka Naxi Radija pozvale su publiku da glasaju za svoje favorite u ovogodišnjem izboru za Naxi Zvezdu.

  • Koja muzička saradnja će osvojiti najviše simpatija publike? Koja muzička saradnja će osvojiti najviše simpatija publike?

    Ovogodišnju kategoriju SARADNJA GODINE obeležili su neki od dueta i saradnji koji su zabeležili veliku popularnost kod publike.

  • Koncerti koji se ne zaboravljaju Koncerti koji se ne zaboravljaju

    U ovogodišnjoj kategoriji KONCERT GODINE izdvojli su se nezaboravni nastupi nekih od najpopularnijih bendova i izvođača u regionu.

  • PEVAČICA GODINE: Snaga vokala i emocija PEVAČICA GODINE: Snaga vokala i emocija

    Kategorija PEVAČICA GODINE u ovogodišnjoj selekciji okupila je neke od najkvalitetnijih ženskih vokala regionalne muzičke scene. Svaka od nominovanih dama može se pohvaliti dugogodišnjom karijerom, te izgradnjom kredibiliteta kod publike.

  • Značajna imena savremene pop scene u kategoriji PEVAČ GODINE Značajna imena savremene pop scene u kategoriji PEVAČ GODINE

    Ove godine u kategoriji PEVAČ GODINE publika će se naći pred velikim izazovom, jer su u ovogodišnjoj selekciji neki od najznačajnijh muških vokala regionalne muzičke scene današnjice.

  • Kategorija ALBUM GODINE okupila regionalne pevače Kategorija ALBUM GODINE okupila regionalne pevače

    Ove godine kategorija ALBUM GODINE, od kojih će jedan na osnovu glasova slušalaca osvojiti Naxi Zvezdu, okupila je neke od najpopularnijih umetnika u regionu.

  • Kategorija PESMA GODINE u znaku balada Kategorija PESMA GODINE u znaku balada

    Ove godine u kategoriji PESMA GODINE, među nominovanim pesmama od kojih će jedna na osnovu glasova slušalaca osvojiti Naxi Zvezdu našle su se numere afirmisanih pevača koje su od prošlogodišnje dodele Naxi Zvezde zabeležile veliku popularnost kod publike.

1 2