Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Goran Karan - Kazna mi je sto te ljubim

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Zabava
 • Josipa Lisac slavi 50 godina Dnevnika jedne ljubavi Josipa Lisac slavi 50 godina Dnevnika jedne ljubavi

  Muzička diva Josipa Lisac održaće koncert 12. marta u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, u organizaciji producentske kuće Long Play. Povod za novo druženje legendarne umetnice sa publikom je obeležavanje 50 godina od objavljivanja prvog albuma "Dnevnik jedne ljubavi", koji ne samo da je kamen temeljac njene karijere, već se smatra jednim od naznačajnijih izdanja u istoriji pop-rok muzike bivše Jugoslavije.

 • Odlazak Branke Veselinović Odlazak Branke Veselinović

  Branka Veselinović, pozorišna, filmska i televizijska glumica i humanitarka, preminula je u 105. godini, prenesli su domaći mediji, a vest je potvrdilo i njeno matično Jugoslovensko dramsko pozorište.

 • Dodeljene Gremi nagrade: Bijonse zabeležila nov rekord Dodeljene Gremi nagrade: Bijonse zabeležila nov rekord

  Sinoć je održana svečana 65. dodela Gremi nagrada u Los Anđelesu, a među dobitnicima našli su se Bijonse, Hari Stajls, Adel…

 • Još jedan koncert Crvene jabuke Još jedan koncert Crvene jabuke

  Nastavlja se niz tradicionalnih koncerata Crvene jabuke u mts Dvorani. Nakon rasprodatog prvog zakazanog koncerta na Dan žena 8. marta, poznati pop-rok sastav zasviraće Beograđanima još jedno veče, u četvrtak 9. marta,saopšteno je iz mts Dvorane.

 • Na Bogojavljensku noć u čast Đorđa Balaševića Na Bogojavljensku noć u čast Đorđa Balaševića

  Fondacija Balašević, danas, 19. januara organizovaće program naziva "Na Bogojavljensku noć" u čast preminulog kantautora Đorđa Balaševića.

 • Iva Lorens: Muzika iz sobe za ceo svet Iva Lorens: Muzika iz sobe za ceo svet

  Iva Lorens, mlada kantautorka stvara na engleskom, francuskom i srpskom jeziku, a njen rad naišao je na pozitivne reakcije domaće publike različite dobi. Njena umetnost odiše iskrenošću i emocijom, a u svom radu nadilazi strogu žanrovsku određenost, dopuštajući sebi da u kreativnom procesu istražuje. Nedavno je publici predstavila spot za baladu naziva Hej, a u razgovoru za Naxi govori o stvaralaštvu, saradnji sa kolegama, školovanju u inostranstvu i albumu koji se očekuje na proleće.

 • Crvena jabuka pred beogradskom publikom 8. marta Crvena jabuka pred beogradskom publikom 8. marta

  Nastavlja se niz tradicionalnih koncerata Crvene jabuke u mts Dvorani. Nakon prošlogodišnjeg nastupa održanog na proleće, publika kultnog benda imaće prilike da legendarni bosanki pop-rok sastav ove godine čuje specijalno na Dan žena 8. marta, pod sloganom "Tamo gde ljubav počinje".

 • Dodeljeni Zlatni globusi: Nagrada za Stivena Spilberga Dodeljeni Zlatni globusi: Nagrada za Stivena Spilberga

  Održana je 80. dodela Zlatnih Globusa, nagrada koju dodeljuje Holivudsko udruženje stranih novinara (Hollywood Foreign Press Association) najboljim filmovima i televizijskim ostvarenjima iz protekle godine, a među ovogodišnjim dobitnicima su Ostin Batler, Kejt Blanšet i Stiven Spilberg.

 • Željko Samardžić: Četiri uspešna koncerta u mts Dvorani Željko Samardžić: Četiri uspešna koncerta u mts Dvorani

  Poslednjih dana decembra Željko Samardžić održao je niz uspešnih koncerata u mts Dvorani na oduševljenje njegove mnogobrojne publike.

 • Nina Badrić: U ime ljubavi 14. februara u mts Dvorani Nina Badrić: U ime ljubavi 14. februara u mts Dvorani

  Nina Badrić, jedna od najcenjenijih pevačica u regionu, pevaće Beograđanima za Dan zaljubljenih. Poznata umetnica, koja ima tri decenije dugu karijeru, nastupiće 14. februara prvi put u mts Dvorani koncertom koji nosi naziv U ime ljubavi.

 • Samardžić podigao publiku na noge: Očekuju se još tri koncertne večeri Samardžić podigao publiku na noge: Očekuju se još tri koncertne večeri

  Snažne ovacije preplavile su punu mts Dvoranu na prvom od četiri zakazana koncerta Željka Samardžića u organizaciji mts Dvorane.

 • Vlado Georgiev: Dve nezaboravne večeri za publiku Vlado Georgiev: Dve nezaboravne večeri za publiku

  Vlado Georgiev priredio je dve nezaboravne večeri beogradskoj publici koncertima u Belexpocentru 23. i 24. decembra.

1 2 3 4 5 6