Slušate: Jutro uz Miloša Lazića

Pesma: Bijelo dugme - Ako ima Boga

Jutro uz Miloša Lazića
Naxi Radio
Dešavanja
  • BDP: Premijera predstave Idiot BDP: Premijera predstave Idiot

    U BDP-u 20. februara, na Dan pozorišta, premijerno će biti odigrana predstava Idiot F.M. Dostojevskog u režiji Ivice Buljana.

  • Bilo jednom na Brijunima: Priča o dva proslavljena para Bilo jednom na Brijunima: Priča o dva proslavljena para

    Predstava "Bilo jednom na Brijunima" u režiji Kokana Mladenovića premijerno će biti izvedena 17.februara u 20h u Centru za kulturu Svilajna

  • Radno vreme Parking servisa za Dan državnosti Radno vreme Parking servisa za Dan državnosti

    Iz Javnog komunalnog preduzeća „Parking servis” saopštavaju da povodom obeležavanja Dana državnosti, u sredu i četvrtak, 15. i 16. februara, neće kontrolisati niti naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada, prenosi beograd.rs.

  • Jubilarna 100. predstava „Osama-Kasaba u Njuorku“ 14. februara Jubilarna 100. predstava „Osama-Kasaba u Njuorku“ 14. februara

    Pre skoro pet godina, 4. aprila 2018. godine, na Sceni „Danilo Bata Stojković“, kroz igru šest likova oživela je priča iz romana „Osama“, Vladimira Kecmanovića. Komad pod rediteljskim vođstvom Darka Bajića, koji je uz Kostu Peševskog radio i dramatizaciju, tog aprila je premijerno izveden uz ovacije koje ne jenjavaju ni nakon 99. izvođenja. „Osama-Kasaba u Njujorku“ će 14. februara biti izvedena 100. put pred publikom Zvezdara teatra, koja se ovoj predstavi vraća i po nekoliko puta.

  • Ladies night u Cineplexx bioskopima uz nastavak filma Čarobni Majk Ladies night u Cineplexx bioskopima uz nastavak filma Čarobni Majk

    Ladies night događaj zakazan je u svim Cineplexx bioskopima u sredu 8. februara od 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

  • Asteriks i Obeliks vikend u CineStaru Asteriks i Obeliks vikend u CineStaru

    Svi fanovi najčuvenijih Gala na svetu, kao i oni koji će to tek postati, imaju jedinstvenu priliku da uživaju u posebnom vikendu posvećenom Asteriksu i Obeliksu! U subotu i nedelju 4. i 5. februara u CineStar bioskopima u Beogradu (Ada Mall), Zrenjaninu, Pančevu i Novom Sadu (BIG), održava se “Porodični vikend Asteriks i Obeliks” koji će uz projekcije najnovijeg filma “Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo” u distribuciji Blitz Filma i uz podršku Francuskog instituta, posetiocima doneti i brojne poklone kao i predstavljanje zanimljivih slikovnica kako u papirnom izdanju, tako i digitalnih koje će biti izložene u holu bioskopa.

  • Premijera predstave Vatre u JDP-u Premijera predstave Vatre u JDP-u

    Premijera predstave predstave Vatre Marije Velasko, na osnovu proze „Vatre“ Margerit Jursenar u režiji Karme Portačeli biće održana u četvrtak 2. februara u 20.00 na Sceni „Ljuba Tadić“.

  • Otac nova predstava Ateljea 212 Otac nova predstava Ateljea 212

    U Ateljeu 212, na Sceni „Mira Trailović“ počinju probe komada „Otac“ Florijana Zelera, autora koga svetska kritika smatra jednim od najuzbudljivijih dramskih pisaca našeg vremena.

  • Magični varijete u mts Dvorani Magični varijete u mts Dvorani

    Spektakularni „Magični varijete“ biće održan 26. marta u mts Dvorani. U okviru ove specifične forme mađioničarskog nastupa koja će se u Srbiji, Beogradu, ali i na sceni mts Dvorane odigrati prvi put, nastupiće akrobate, iluzionisti, žongleri i mađioničari iz celog sveta, donoseći Beograđanima pravo osveženje iz sveta magije i obećavajući pravi spektakl, u kakvom do sada nisu imali prilike da uživaju.

  • 25. rođendan Madlenianuma uz izvođenje opere Turandot 25. rođendan Madlenianuma uz izvođenje opere Turandot

    Dan Opere i pozorišta Madlenianum obeležiće se 26. januara od 19:30 časova izvođenjem opere Đakoma Pučinija "Turandot", rađenoj u koprodukciju sa Narodnim pozorištem u Beogradu, navodi se u saopštenju.

  • Kineski festival svetla kreće 21. januara Kineski festival svetla kreće 21. januara

    Kineski festival svetla će ponovo zasijati i obradovati mnogu decu, ali i odrasle. U Limanski park u Novom Sadu i na Sava Promenadu ispred Galerije u Beogradu od 21. januara do 5. februara stižu svetlosni lampioni kojima se tradicionalno već petu godinu zaredom obeležava proslava Kineske Nove godine u Srbiji, na inicijativu umetnika Slobodana Trkulje, navodi se u saopštenju.

  • 100. predstava Brod plovi za Beograd 100. predstava Brod plovi za Beograd

    Raspevana i zabavna predstava u kojoj glumci pevaju, a publika uživa u najvećim hitovima i podseća se zaboravljenih pesama koje smo svi voleli! Nastala po ideji i u režiji Gorice Popović „Brod plovi za Beograd“ se tradicionalno izvodi svakog decembra, već 23 godine u Ateljeu 212, a ove godine, u petak 30. decembra biće izvedena 100-ti put na radost publike i svih izvođača.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10