Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Željko Joksimović - Ima nešto u tom što me nećeš

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Stil
  • Camper predstavio kampanju inspirisanu Majorkom za proleće/leto 2016 Camper predstavio kampanju inspirisanu Majorkom za proleće/leto 2016

    Španski brend obuće Camper predstavio je media kampanju za proleće/leto 2016. godinu koja se sastoji od 11 pop personifikovanih fotografija posvećenih ostrvu Majorka, a koje je osmilio kreativni direktor Romain Kremer.

  • Koje kreacije su privukle najviše pažnje? Koje kreacije su privukle najviše pažnje?

    88. dodela Oskara protekla je u znaku Lea DiKaprija, a nije izostao ni sjaj crvenog tepiha. Ovakve gala večeri jesu trenuci u kojima možemo videti najglamuroznija odevna izdanja svetskih zvezda. Da li je tako bilo i ovoga puta?

  • Fashion Garden: Reklamna kampanja za sezonu proleće/leto 2016 Fashion Garden: Reklamna kampanja za sezonu proleće/leto 2016

    Najpoznatiji multibrand concept store u regionu, FASHION&FRIENDS, predstavio je novu kampanju za proleće/leto 2016. naziva Fashion garden.

  • Našminkajte se kao Elizabet Tejlor Našminkajte se kao Elizabet Tejlor

    Posle sjajne serije video klipova u kojima je prikazala trendove lepote kroz različite epohe i u različitim delovima sveta i kulturama, šminkerka Lisa Eldridž je odlučila da inspiraciju pronađe i u vanvremenskim ikonama Holivuda. Izbor je, sasvim opravdano, bila Elizabet Tejlor.

  • Modni detalj za proleće Modni detalj za proleće

    Maite Leyún, španski dizajner nakita postao je poznat u svetu po svojim unikatnim komadima nakita, a njegova kolekcija Hello Bone nagoveštava da vam je ovog proleća potreban unikatan i neobičan nakit.

  • Za sveže lice bez bora: Maska od banane Za sveže lice bez bora: Maska od banane

    Domaća maska od banane učiniće čudo za vašu umornu kožu.

  • Samo vaš kutak: Čarobni stočić za šminkanje Samo vaš kutak: Čarobni stočić za šminkanje

    Sto za šminkanje nekad je bio sastavni deo svake spavaće sobe. Ipak, sa sve manjim brojem kvadrata, smanjivao se i njegov značaj svodeći ga na kutiju sa šminkom pozicioniranoj na veš mašini ili komodi u kupatilu. No, poslednjih godina se stočići za šminkanje i ženski kutci za uređivanje vraćaju na velika vrata.

  • Dolce & Gabbana: Kolekcija inspirisana ljubavlju Dolce & Gabbana: Kolekcija inspirisana ljubavlju

    Dan zaljubljenih je period koji mnogi modni brendovi koriste kako bi predstavili kolekcije inspirisane ovim datumom. Uoči 14. februara modni giganti započinju trku na modnom tržištu, a ovde godine prednjači Dolce & Gabbana sa San Valentino capsule kolekcijom.

  • Sve Chanel-ove tajne Sve Chanel-ove tajne

    Dodir Mademoiselle duha, jedinstveni Karl Lagerfild i 130 sati izrade...Zavirite u Chanel-ov roman!

  • Ženstveni Reebok Classic: Pastelno proleće Ženstveni Reebok Classic: Pastelno proleće

    Reebok, globalni fitnes i lifestyle brend i FACE Stockholm, renomirana švedska kozmetička kuća, nastavljaju ekskluzivnu saradnju kroz modernu eksploziju boja, a inspiracija nove kolekcije ogleda se u jedinstvu kultnih Reebok Classic Leather patika i ove senzualne beauty kozmetike.

  • Verv Beograd: Modni atelje u kome nastaju najlepši sakoi Verv Beograd: Modni atelje u kome nastaju najlepši sakoi

    Beograd već godinu dana može da se pohvali modnim ateljeom Verv, u kome se mogu pronaći sakoi jedinstvenih krojeva i materijala. Ovaj modni kutak smešten je u naselju Belville na Novom Beogradu, a posetiocima privlači pažnju kombinacijom francuskog šika i visoke elegancije. Iza zvučnog imena Verv stoji dvadesetrogodišnja Beograđanka Katarina Stevanović, koja je svoju ljubav prema sakoima odlučila da podeli sa svetom.

  • Alessandra Ambrosio zaštitno lice prolećne kampanje Alessandra Ambrosio zaštitno lice prolećne kampanje

    Italijanski premium fashion & lifestyle brand Cesare Paciotti predstavlja najnoviju kampanju za sezonu proleće/leto 2016. sa brazilskim supermodelom Alessandrom Ambrosio i starim znancem Justice Joslinom u glavnim ulogama.