Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Gibonni - Ne odustajem

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Gibonni - Ne odustajem
    2. Bijelo dugme - Nakon svih ovih godina
    3. Željko Joksimović - Devojka
    4. Rodja Raicevic - U Tebe Sam Zaljubljen
    5. Djordje Balašević - Devojka sa čardaš nogama
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. april - 1 - Dodir noći
    2. 25. april - 2 - Dodir noći
    3. 25. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Četvrtak - Mojih 50
    5. 24. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Tart sa čokoladom i malinama Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Testenina sa tikvicama i slaninom Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Zdravlje
    Sve prednosti vitamina C Sve prednosti vitamina C

    Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.

    Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska

    Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

    Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor? Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?

    Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.

  • Preporučujemo
    Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta

    Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.

    Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova

    Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 118.79 119.63 120.47
    USD 108.49 109.25 110.02
Stil
  • Nanesite parfem kao Francuskinje Nanesite parfem kao Francuskinje

    Francuskinje su sinonim besprekornog stila, koji se ogleda u jednostavnosti, a osvaja romantičnošću. Parfem je uvek bio jedan od moćnih afrodizijaka, pa ukoliko imate dileme kako da ga pravilno nanesete, pročitajte tekst u nastavku.

  • Bronzer: Glavni adut letnje šminke Bronzer: Glavni adut letnje šminke

    Tokom letnjeg perioda više se znojimo, a koži je potrebno da diše. Zbog toga je poželjno da se za vreme visokih temperatura upotreba tečnih, masnih i zasićenih tekstura svede na minimum. Na scenu stupa bronzer, koji će odgovoriti svim izazovima letnje nege.

  • Haljina bez leđa je hit sezone Haljina bez leđa je hit sezone

    Prosle godine uživali smo u različitim modelima haljina koji su kao centralnu formu imali karnere. Jedan od vodećih svakako je bila maksi haljina bez ramena, a ove godine taj model zamenjuje ona bez leđa.

  • Negujte se kao Prijanka Čopra Negujte se kao Prijanka Čopra

    Jedna od najlepših žena sveta, Prijanka Čopra za Vogue otkriva prirodne preparate za negu kose i kože, koje joj je prenela njena majka, a koji su ukorenjeni u indijskoj baštini.

  • Beauty trikovi za leto Beauty trikovi za leto

    Leto je period koji zahteva posebnu negu kože i kose , ležerniju garderobu i raznovrstan akcesoar. Donosimo vam nekoliko korisnih saveta koje ćete voleti.

  • Aleksandar Vang: Energičnost odlika nove kolekcije Aleksandar Vang: Energičnost odlika nove kolekcije

    Jedan od najpoznatijih dizajnera sveta, Aleksandar Vang, za Vogue je predstavio novu kolekciju Proleće 2019.

  • BFFOREO: Inovativna četkica za čišćenje lica BFFOREO: Inovativna četkica za čišćenje lica

    Pred vama je još jedno leto za pamćenje. Toliko sunčanih dana i laganih noći čeka na vaše uspomene. Izlasci, letovanje, festivali… sve to vas dve treba da isplanirate. Njoj ne moraš da šalješ „onaj“ SMS da stižeš za pet minuta, jer obe znate da ćeš kasniti duže i sačekaće sa naručivanjem tvoje omiljene kafe. Ona to zna, kao i svaku tvoju tajnu.

  • Nova Lobutan kolekcija torbi Nova Lobutan kolekcija torbi

    Koloritno i živopisno - ovi epiteti svakako idu uz novu kolekciju torbi Manilacaba modnog maga Kristijana Lobutana.

  • Kara Delevinj predstavlja neuobičajene venčanice Kara Delevinj predstavlja neuobičajene venčanice

    Haljina o kojoj većina devojčica, kasnije devojaka sanja jeste ona venčana. Ideal glamura, ostvarenje svih mladalačkih vizija trebalo bi da bude satkano upravo u ovoj haljini - prošlost, sadašnjost i lep početak budućnosti.

  • Met Gala: Holivudski sjaj na katolički način Met Gala: Holivudski sjaj na katolički način

    Met Gala smatra se jednim od najznačajnijih godišnjih dešavanja u Holivudu, a ove godine tema odevnog stila je bila moda u katoličanstvu.

  • Bonton oblačenja Bonton oblačenja

    Modni trendovi su podložni promenama, ali pravila koja nalaže bonton kada je reč načinu nošenja garderobe su neprolazna. Da li znate koliko je dozvoljeno otkopčati dugmeta na košulji? Ili da li bi trebalo zakopčavati sako i na koji način?

  • Prirodni šampon od kokosovog ulja Prirodni šampon od kokosovog ulja

    Ukoliko želite da vašoj kosi pružite poseban tretman, odlučite se za prirodne preparate. Ukoliko ste pomislili da je potrebno odvojiti veliku količinu novca, pogrešili ste. Budite sami svoj frizer, a sastojke pronađite u vašem domaćinstvu.