Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Indexi - Sve ove godine

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Indexi - Sve ove godine
    2. Van Gogh - Neko te ima nocas
    3. MVP - Celu noć i celi dan
    4. Novi Fosili - Za dobra stara vremena
    5. Zdravko Čolić - Čija je ono zvijezda
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Miloš Nadaždin - Petak - Mojih 50
    2. 25. jul - 1 - Dodir noći
    3. 25. jul - 2 - Dodir noći
    4. 25. jul - 3 - Dodir noći
    5. Miloš Nadaždin - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Čorba sa piletinom i pečurkama Čorba sa piletinom i pečurkama

    Moguće je da čorbu sa piletinom i čorbu sa pečurkama već pripremate, ali ako do danas niste probali da spojite ove ukuse, pravo je vreme da probate.

    Fantastični lešnik mafini! Fantastični lešnik mafini!

    Ljubiteljima mafina posebno će se dopasti fantastična kombinacija lešnika i čokalade. Ako imate dovoljno vremena probajte da pripremite ovaj slatkiš već danas.

  • Zdravlje
    Ambliopija ili Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?

    Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.

    Vaša boja noktiju na nogama kao pokazatelj zdravstvenog stanja Vaša boja noktiju na nogama kao pokazatelj zdravstvenog stanja

    Bledi nokti su uobičajen znak starenja, tako da ljudi stariji od 60 godina ne bi trebalo previše da brinu o tome. Ali takvi nokti ponekad mogu da ukažu na lošu cirkulaciju, anemiju ili neuhranjenost.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Možda niste znali, ali postoji zemlja u kojoj godina traje 13 meseci! Možda niste znali, ali postoji zemlja u kojoj godina traje 13 meseci!

    Etiopija, zemlja sa 13 meseci u godini, možda nije na vrhu vaše liste turističkih destinacija, ali ima mnogo toga da ponudi. Njena prirodna čuda, bogata istorija i retke vrste divljih životinja čine je idealnom destinacijom za sve avanturiste. Poseta Etiopiji je kao putovanje kroz vreme.

    Stari grad Antalije: Posetite Kaleiči! Stari grad Antalije: Posetite Kaleiči!

    Stari grad u Antaliji, poznat i kao Kaleiçi, predstavlja srce i dušu grada. Ispunjen mnogobrojnim prodavnčicama, gde uglavnom možete kupiti ćilime i suvenire, predivnim restoranima, ali i fantastičnim spomenicima, ovo sjajno mesto oduševljava turiste godinama unazad.

  • Preporučujemo
    Uz pomoć baterijske lampe proverite da li vaš frižider radi pravilno Uz pomoć baterijske lampe proverite da li vaš frižider radi pravilno

    Ako primetite da hrana koja stoji u frižideru nije dovoljno hladna, obavezno proverite efikasnost vašeg frižidera.

    Brzi trik za besprekorno staklo: Rešite se mrlja uz pomoć pirinča Brzi trik za besprekorno staklo: Rešite se mrlja uz pomoć pirinča

    Mrlje na staklenim posudama mogu da budu tvrdokorne i uporne, ali postoji trik koji će vam olakšati posao. Uz samo nekoliko sastojaka koje već imate kod kuće, možete efikasno ukloniti mrlje i osvežiti vaše staklo.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.25 117.07 117.89
    CHF 121.46 122.32 123.17
    USD 107.04 107.79 108.54
Stil
  • Komadi koje Francuskinje smatraju klasicima Komadi koje Francuskinje smatraju klasicima

    Francuskinje su poznate kao dame koje neguju istančan modni stil, pa ukoliko ste se pitali koji to odevni predmeti i akcesoari se uvek nalaze u ormanu jedne Francuskinje, saznajte u nastavku teksta.

  • Penelope okružena kristalima i dijamantima Penelope okružena kristalima i dijamantima

    Španska glumica Penelope Kruz, slikala je modnu kampanju za brend Swarovski, a promo fotografije podelila je i putem društvenih mreža.

  • Domaći piling za ruke Domaći piling za ruke

    Tokom hladnog vremena koža zahteva posebnu negu i hidrataciju, a to se posebno odnosi na one delove kože koji su direktno izloženi hladnoći poput ruku.

  • Zlatni Globus: Haljine koje su privukle najveću pažnju Zlatni Globus: Haljine koje su privukle najveću pažnju

    Dodela Zlatnih Globusa, održana u Los Anđelesu, smatra se jednim od gala događaja u filmskoj industriji, ujedno uvek predstavlja svojersnu uvertiru u predstojeću dodelu Oskara. Pored nagrada, velika pažnja uvek se poklanja prolasku crvenim tepihom, te modnoj strani ove filmske priče.

  • Gliteri za novogodišnju noć Gliteri za novogodišnju noć

    Ove sezone, kada je reč o make up trendovima, posebna pažnja je na gliterima. Tako, ukoliko ste se dvoumili kako bi vaš novogodišnji izgled mogli da učinite atraktivnijim, odlučite se za senke za oči, pojačane gliterima.

  • Nataša Župac: srpska kultura i tradicija kao neiscrpna inspiracija Nataša Župac: srpska kultura i tradicija kao neiscrpna inspiracija

    Srpska kreatorka Nataša Župac prethodnih meseci vredno je radila na promociji nove kolekcije, a modele inspirisane kulturom, umetnošću i tradicijom srpskog naroda predstavila je na Nedelji mode u Milanu, na Serbia Fashion Weeku i Design Week-u u Kini.

  • Holidayonce: Ovako Bijonse najavljuje praznike Holidayonce: Ovako Bijonse najavljuje praznike

    Bijonse je rešila da predstojeću prazničnu sezonu obeleži novom kolekcijom odeće i akcesoara.

  • Zavirite u Diorovu radionicu Zavirite u Diorovu radionicu

    Poštovaoci modne kuće Christian Dior s nestrpljenjem očekuju cruise 2019 kolekciju, a sada mogu videti i kako nastaju neke od najpoželjnijih torbi u svetu.

  • Svetski modeli na reviji Suzane Perić Svetski modeli na reviji Suzane Perić

    Kreatorka Suzana Perić, predstaviće kolekciju New Vamp u Geozavodu 7. novembra na kojoj će se pojaviti specijalne gošće iz Rusije, Valentina Tina Lozovskaya i Daria Dereviankina.

  • Kira Najtli za Coco Crush Kira Najtli za Coco Crush

    Britanska glumica godinama uspešno promoviše kuću Chanel, a nakon mirisnih nota i šminke na red je došla i kolekcija nakita.

  • Kaja Gerber ambasadorka YSL beauty Kaja Gerber ambasadorka YSL beauty

    Nije novost da mlada Kaja Gerber ima uspešnu saradnju sa YSL, a nakon brojnih modnih kampanja postala je zaštitno lice YSL Beauty.

  • CATRICE predstavio trendove za  tekuću sezonu CATRICE predstavio trendove za tekuću sezonu

    Poznati nemački make up brend, Catrice, predstavio je sinoć najnovije trendove za sezonu jesen/zima 2018. Nove must-have proizvode odlikuju visokokvalitetni sastojci, luksuzne teksture, inovativne formule i pristupačne cene, a inspirisani su novitetima sa svetskih modnih pista.