Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Severina - Mili moj

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
Stil
  • Grandž stil 90-tih & Karlie Kloss u aprilskoj kampanji Grandž stil 90-tih & Karlie Kloss u aprilskoj kampanji

    Inspirisan grandž stlom 90-tih godina, New Metallics je treći trend inkorporisan u Mango advertajzing kampanju za sezonu proleće/leto 2016.

  • Serbia Fashion Week: uspešno zavšena akcija Zaustavi taxi lepote Serbia Fashion Week: uspešno zavšena akcija Zaustavi taxi lepote

    U proteklom periodu od 21. do 27. marta pripadnice nežnijeg pola imale su priliku da se provozaju beogradskim ulicama sasvim neobičnim taksijem.

  • Voile Blanche novitet u ponudi Fashion&Friends Voile Blanche novitet u ponudi Fashion&Friends

    Italijanski brend sportske & fashion obuće VOILE BLANCHE novitet je u ponudi jedne od najvećih regionalnih retail kompanija, Fashion Company. Liniju muške i ženske obuće VOILE BLANCHE za proleće/leto 2016. možete kupiti u multibrand concept store-u FASHION&FRIENDS u Beogradu.

  • Prolećni detoks kose Prolećni detoks kose

    Tokom zime kosi je potrebna dodatna nega, a s prvim danima proleća svakako joj je potrebna detoksikacija. Ojačajte vaše vlasi, osvežite teme i neka zdrava kosa bude vaš zaštitni znak ovog proleća!

  • Levi's prolećna kolekcija 2016 Levi's prolećna kolekcija 2016

    Povratak legendarnom Laurel Kanjonu.

  • Mesto gde snovi postaju stvarnost: Serbia Fashion Week Mesto gde snovi postaju stvarnost: Serbia Fashion Week

    Beograd, 10. 3. 2016 - U prostorijama Medija centra održana je konfrencija za novinare povodom predstavljanja Serbian Fashion Weeka, na Nedelji mode u Njujorku.

  • Vežbe za regulisanje podvaljka Vežbe za regulisanje podvaljka

    Boranje i opuštanje kože karakteristično se povećava s porastom godina, a kada je reč o podvaljku veliku ulogu igraju genetika i telesna masa, pa se tako kod gojaznih osoba može uočiti pojava podvaljka. Evo načina na koji možete da ga se rešite.

  • Šminka koja odgovara svima Šminka koja odgovara svima

    Pravila šminkanja nalažu različite stilove i primene u zavisnosti od boje očiju, tena, oblika lica...Ali, postoji jedan univerzalan sklop boja koji odgovara svima.

  • Camper predstavio kampanju inspirisanu Majorkom za proleće/leto 2016 Camper predstavio kampanju inspirisanu Majorkom za proleće/leto 2016

    Španski brend obuće Camper predstavio je media kampanju za proleće/leto 2016. godinu koja se sastoji od 11 pop personifikovanih fotografija posvećenih ostrvu Majorka, a koje je osmilio kreativni direktor Romain Kremer.

  • Koje kreacije su privukle najviše pažnje? Koje kreacije su privukle najviše pažnje?

    88. dodela Oskara protekla je u znaku Lea DiKaprija, a nije izostao ni sjaj crvenog tepiha. Ovakve gala večeri jesu trenuci u kojima možemo videti najglamuroznija odevna izdanja svetskih zvezda. Da li je tako bilo i ovoga puta?

  • Fashion Garden: Reklamna kampanja za sezonu proleće/leto 2016 Fashion Garden: Reklamna kampanja za sezonu proleće/leto 2016

    Najpoznatiji multibrand concept store u regionu, FASHION&FRIENDS, predstavio je novu kampanju za proleće/leto 2016. naziva Fashion garden.

  • Našminkajte se kao Elizabet Tejlor Našminkajte se kao Elizabet Tejlor

    Posle sjajne serije video klipova u kojima je prikazala trendove lepote kroz različite epohe i u različitim delovima sveta i kulturama, šminkerka Lisa Eldridž je odlučila da inspiraciju pronađe i u vanvremenskim ikonama Holivuda. Izbor je, sasvim opravdano, bila Elizabet Tejlor.